• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
bardia001

مشکل پلاگین watermark

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من هاست سرور رو عوض کردم حالا عکس که میخوام آپلود کنم ارور زیر رو میده :

Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/abcom/public_html/wp-content/plugins/watermark/wm_functions.php on line 65

مقدار عددی perms رو در این مسیر پشتیبانی گفت که 777 بزارم . اما مشکل حل نشد. لطفا" راهنمایی کنید

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

از پشتیبانی تون بپرسید آیا تابع imagecreatefromjpeg روی سرور فعال هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون دوست عزیز

سرور مجازی گرفتم اگه امکانش هست تو یاهو چت کنیم تا توضیحات کامل رو بدم

آیدی من bardia.ariaei هست

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون دوست عزیز

سرور مجازی گرفتم اگه امکانش هست تو یاهو چت کنیم تا توضیحات کامل رو بدم

آیدی من bardia.ariaei هست

ممنون

بازدید سایت رو هم میخوام ببینم این ارور رو میده:

Fatal error: Call to undefined function mb_strlen() in /home/abcom/public_html/slimstat/_lib/config.php on line 131

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه توی مسنجرها آنلاین نیستم.

هر دو تابع باید روی سرور فعال بشن.

کدوم نسخه از php روی سرور شما فعاله؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوست عزیز من اطلاعی ندارم سایت هم باز نمیشه اگه امکانش هست یه تک زنگ به من بزنید من با شما تماس میگیرم و توضیحات کامل رو میدم

آیدی اسکایپ : bardia.ariaei

همراه: ******

ممنون

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

متاسفانه امکانش رو ندارم.

انجمن برای سوال و جواب و رفع مشکل هست.

برای رفع مشکل همینجا باید ادامه بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

من طراحی سایت اصلا" بلد نیستم . فقط مقاله میزاشتم و سرور مجازی گرفتم .حالا سایت باز نمیشه cpanel هم نمیتونم وارد بشم پشتیبانی گفت که اروری که میده همون مسیر رو از سی پنل برو و

مقدار عددی perms رو به 777 تغییر بده این کار رو دیروز انجام دادم اما نشد حالا چه کار کنم؟

کاش اتاق گفتگو داشتید.اینجا تا به نتیجه برسیم زمان میبره ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطایی که داره میده از عدم شناسایی تابع هست و به سطح دسترسی مربوط نیست.

باید کتابخانه GD رو روی php نصب کنید.


http://php.net/manual/en/image.installation.php
http://assets.webassist.com/how-tos/gd_library_ht.pdf

همچنین باید تابع mb_strlen رو هم فعال کنید:

http://www.php.net/manual/en/mbstring.installation.php

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان سایت باز نمیشه . لطفا" مرحله به مرحله بگید چه کار کنم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آدرس هایی که دادم یکسری دستوران مربوط به نصب و فعال کردن موراد موردنیاز در سایت شماست. باید از طریق ssh نصب کنید که دیگه در تخصص این انجمن نیست.

بهتره در انجمن های هاستینگ مطرح بشه مثل webhostingtalk.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که فکر میکنم که فعلا" مشکل هاست باشه. متاسفانه سیستم تیکت پشتیبانی که میگن خرابه .تلفن هم جواب نمیدن 1 هفته هم طول کشید تا بک آپ گرفتن و هاست 11 گیگ رو انتقال دادند.تا فردا هم منتظر جواب از پشتیبانی میمونم. چون فعلا" اصلا" سایت باز نمیشه که ارور ها رو بررسی کنیم

ممنون دوست عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشکل باز نشدن سایت از سرور بود الان سایت باز میشه اما عکس آپلود نمیشه و بازدید سایت هم ارور میده نمیتونم ببینم. سرور مجازی دارم و دسترسی کامل به روت اما قبلا" به من گفتند که مسیری که ارور میده از سی پنل برم و عددی که با عنوان perms هست رو به 777 تغییر بدم اما نشد از وقتی که هاست رو انتقال دادم این مشکل بوجود آمده لطفا" راهنمایی کنید

یه سوال دیگه هم داشتم. من میخوام ووردپرس و بعضی از افزونه ها رو آپدیت کنم .یه بار این کار رو کردم اما کل سایت بهم ریخت .چون بعضی از افزونه ها تفییراتی توش شده و زمانی که آپدیت میشه بهم میریزه .چه کار کنم که هم افزونه ها آپدیت بشه و هم وردپرس رو آپدیت کنم اما ظاهر سایتم بهم نریزه و همچنین امکان عضویت بزارم و انجمن هم بزارم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون رو میتونید بدید؟

در مورد سوال دوم هم بروز کردن افزونه و خود وردپرس نباید سایت رو بهم بریزه مگر اینکه شما توی افزونه ها قبل از بروز کردن تغییری داده باشید. مثلا در استایلشون دست برده باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت:

http://2ba2.com

یه بار آپدیت کردم و عکس کوچیکای صفحه اصلی بهم ریخت و آر اس اس هم تو سایت کلوب آپدیت نمیشد همه چیز خراب شده بود

لینک بازدید سایت هم این هست که ارور میده

http://2ba2.com/slimstat

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اوکی هست، اون دو تا مشکل هم همونطور که قبلا گفتم از فعال نبودن دو تابع در php که باید نصب بشن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چطوری باید نصب کنم؟

چطوری آپدیت کنم که مشکلی به وجود نیاد؟

از قالب و طراحی و پوسته سایت فقط چه طوری بک آپ بگیرم که اگه یه زمانی مشکلی بوجود اومد بتونم حل کنم؟

روز اولی که سرور رو انتقال دادم سایت باز نمیشد و یه اروری مثل همینا میداد که پشتیبانی 1 مین درستش کرد

ولی تیکت زدم جواب نمیدن تلفن هم جواب نمیدن فقط یه بار گفت که تو سی پنل باید بری و تمام فایل های آپلود رو عدد perms رو به 777 تبدیل کنی

ویرایش شده در توسط bardia001
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز ممنون پشتیبانی بالاخره جواب داد و مشکل حل نشد

حالا برای آپدیت سایت چه کار کنم؟ این موضوع روببندیم و موضوع جدید باز کنم؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد یا نشد؟

برای موضوع جدید تاپیک جدید باز کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

بله پشتیبانی سایت جواب تیکت رو دادند:

درود بر شما

یک ساعت آینده چک نموده و نتیجه را اعلام نمایید

با تشکر

و مشکل حل شد .من سوال کردم که مشکل از کجا بوده .اما هنوز جوابی ندادند احتمالا" مشکل از هاست یا سرور بوده . از راهنمایی شما هم ممنونم . با اجازه من این بحث رو میبندم و موضوع جدید باز میکنم

با تشکر

ویرایش شده در توسط bardia001
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط f.rahimi
      درود بر شما
      من در حال نوشتن یه افزونه هستم 
      فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه
      با این کد : 
      include_once book_inc_dir.'frontend.php' ; if (is_admin() ) { include_once vip_inc_dir.'backend.php' ; include_once vip_inc_dir.'ajax.php' ; include_once vip_inc_dir.'pages.php' ; }  اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :
       
       

      Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      افزونه های زیر چه کاربردی دارند؟
      لطفا به ترتیب بفرمایید. خیلی خیلی ممنون
      1) layerslider
      2) wp-progrid
      3) add-to-any
      4) displayproduct
      5) js_composer
      6) ml-slider
      7) tablepress
      8) woocommerce-product-carousel-all-in-one
      9) wp-retina-2x
      10) yith-woocommerce-ajax-search
      11) yith-woocommerce-eu-energy-label
      12) yith-woocommerce-product-slider-carousel-premiumm
      13) yith-woocommerce-wishlist
       
      خیلی خیلی خیللللللللللللللللللللیییییییییی ممنون و سپاس
       
    • توسط melika999
      سلام بنده افزونه گراویتی فرم را نصب کرده ام ،افزونه زرین و پال و درگاه پرداخت مخصوص گراویتی فرم را نیز نصب کرده ام اما متاسفانه زرین پال و بانک ملت در قسمت گراویتی فرم نمایش داده نمیشوند..
      افزونه ها فعال هستند
      به نظر شما علت چیست؟
    • توسط barghandan
      سلام دوستان
      من یه سایت ووکامرسی دارم راه میندازم
      چیزی که جالبه اینه که انتهای همه ی لینک هام یه عبارت ثابتی اضافه میشه
       آدرس سایت http://konkurism.com/  هست ولی وقتی کلیک بکنید می بینید که انتهاش تغییر میکنه
      کارایی که کردم
      تست با پوسته های مختلف که تو همشون وقتی ووکامرس فعال بود این مشکل وجود داشت حتی پوسته های پیش فرض خود وردپرس
      همه پلاگین ها رو غیرفعال کردم و دونه دونه فعال کردم و فهمیدم ووکامرس اشکال داره
      پلاگین ها همش ورژن جدیده
      وردپرسم هم آپدیت شده است.

      ممنون میشم کمک کنید