bardia001

مشکل پلاگین watermark

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من هاست سرور رو عوض کردم حالا عکس که میخوام آپلود کنم ارور زیر رو میده :

Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/abcom/public_html/wp-content/plugins/watermark/wm_functions.php on line 65

مقدار عددی perms رو در این مسیر پشتیبانی گفت که 777 بزارم . اما مشکل حل نشد. لطفا" راهنمایی کنید

با سپاس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

از پشتیبانی تون بپرسید آیا تابع imagecreatefromjpeg روی سرور فعال هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون دوست عزیز

سرور مجازی گرفتم اگه امکانش هست تو یاهو چت کنیم تا توضیحات کامل رو بدم

آیدی من bardia.ariaei هست

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون دوست عزیز

سرور مجازی گرفتم اگه امکانش هست تو یاهو چت کنیم تا توضیحات کامل رو بدم

آیدی من bardia.ariaei هست

ممنون

بازدید سایت رو هم میخوام ببینم این ارور رو میده:

Fatal error: Call to undefined function mb_strlen() in /home/abcom/public_html/slimstat/_lib/config.php on line 131

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه توی مسنجرها آنلاین نیستم.

هر دو تابع باید روی سرور فعال بشن.

کدوم نسخه از php روی سرور شما فعاله؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز من اطلاعی ندارم سایت هم باز نمیشه اگه امکانش هست یه تک زنگ به من بزنید من با شما تماس میگیرم و توضیحات کامل رو میدم

آیدی اسکایپ : bardia.ariaei

همراه: ******

ممنون

ویرایش شده در توسط Morteza

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز

متاسفانه امکانش رو ندارم.

انجمن برای سوال و جواب و رفع مشکل هست.

برای رفع مشکل همینجا باید ادامه بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

من طراحی سایت اصلا" بلد نیستم . فقط مقاله میزاشتم و سرور مجازی گرفتم .حالا سایت باز نمیشه cpanel هم نمیتونم وارد بشم پشتیبانی گفت که اروری که میده همون مسیر رو از سی پنل برو و

مقدار عددی perms رو به 777 تغییر بده این کار رو دیروز انجام دادم اما نشد حالا چه کار کنم؟

کاش اتاق گفتگو داشتید.اینجا تا به نتیجه برسیم زمان میبره ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطایی که داره میده از عدم شناسایی تابع هست و به سطح دسترسی مربوط نیست.

باید کتابخانه GD رو روی php نصب کنید.


http://php.net/manual/en/image.installation.php
http://assets.webassist.com/how-tos/gd_library_ht.pdf

همچنین باید تابع mb_strlen رو هم فعال کنید:

http://www.php.net/manual/en/mbstring.installation.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان سایت باز نمیشه . لطفا" مرحله به مرحله بگید چه کار کنم

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آدرس هایی که دادم یکسری دستوران مربوط به نصب و فعال کردن موراد موردنیاز در سایت شماست. باید از طریق ssh نصب کنید که دیگه در تخصص این انجمن نیست.

بهتره در انجمن های هاستینگ مطرح بشه مثل webhostingtalk.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که فکر میکنم که فعلا" مشکل هاست باشه. متاسفانه سیستم تیکت پشتیبانی که میگن خرابه .تلفن هم جواب نمیدن 1 هفته هم طول کشید تا بک آپ گرفتن و هاست 11 گیگ رو انتقال دادند.تا فردا هم منتظر جواب از پشتیبانی میمونم. چون فعلا" اصلا" سایت باز نمیشه که ارور ها رو بررسی کنیم

ممنون دوست عزیز

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مشکل باز نشدن سایت از سرور بود الان سایت باز میشه اما عکس آپلود نمیشه و بازدید سایت هم ارور میده نمیتونم ببینم. سرور مجازی دارم و دسترسی کامل به روت اما قبلا" به من گفتند که مسیری که ارور میده از سی پنل برم و عددی که با عنوان perms هست رو به 777 تغییر بدم اما نشد از وقتی که هاست رو انتقال دادم این مشکل بوجود آمده لطفا" راهنمایی کنید

یه سوال دیگه هم داشتم. من میخوام ووردپرس و بعضی از افزونه ها رو آپدیت کنم .یه بار این کار رو کردم اما کل سایت بهم ریخت .چون بعضی از افزونه ها تفییراتی توش شده و زمانی که آپدیت میشه بهم میریزه .چه کار کنم که هم افزونه ها آپدیت بشه و هم وردپرس رو آپدیت کنم اما ظاهر سایتم بهم نریزه و همچنین امکان عضویت بزارم و انجمن هم بزارم

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون رو میتونید بدید؟

در مورد سوال دوم هم بروز کردن افزونه و خود وردپرس نباید سایت رو بهم بریزه مگر اینکه شما توی افزونه ها قبل از بروز کردن تغییری داده باشید. مثلا در استایلشون دست برده باشید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت:

http://2ba2.com

یه بار آپدیت کردم و عکس کوچیکای صفحه اصلی بهم ریخت و آر اس اس هم تو سایت کلوب آپدیت نمیشد همه چیز خراب شده بود

لینک بازدید سایت هم این هست که ارور میده

http://2ba2.com/slimstat

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اوکی هست، اون دو تا مشکل هم همونطور که قبلا گفتم از فعال نبودن دو تابع در php که باید نصب بشن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطوری باید نصب کنم؟

چطوری آپدیت کنم که مشکلی به وجود نیاد؟

از قالب و طراحی و پوسته سایت فقط چه طوری بک آپ بگیرم که اگه یه زمانی مشکلی بوجود اومد بتونم حل کنم؟

روز اولی که سرور رو انتقال دادم سایت باز نمیشد و یه اروری مثل همینا میداد که پشتیبانی 1 مین درستش کرد

ولی تیکت زدم جواب نمیدن تلفن هم جواب نمیدن فقط یه بار گفت که تو سی پنل باید بری و تمام فایل های آپلود رو عدد perms رو به 777 تبدیل کنی

ویرایش شده در توسط bardia001

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز ممنون پشتیبانی بالاخره جواب داد و مشکل حل نشد

حالا برای آپدیت سایت چه کار کنم؟ این موضوع روببندیم و موضوع جدید باز کنم؟

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد یا نشد؟

برای موضوع جدید تاپیک جدید باز کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

بله پشتیبانی سایت جواب تیکت رو دادند:

درود بر شما

یک ساعت آینده چک نموده و نتیجه را اعلام نمایید

با تشکر

و مشکل حل شد .من سوال کردم که مشکل از کجا بوده .اما هنوز جوابی ندادند احتمالا" مشکل از هاست یا سرور بوده . از راهنمایی شما هم ممنونم . با اجازه من این بحث رو میبندم و موضوع جدید باز میکنم

با تشکر

ویرایش شده در توسط bardia001

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Siaavash
      یه پلاگین جدول نیاز هست که داخل پست های وبلاگ بشه ازش استفاده کرد، و به راحتی بشه رنگ بندی و ابعادش رو تنظیم کرد.
      یه پلاگین که بشه شبیه عکس پیوست جدول رو استایلش رو مشخص کرد و داخل پست استفاده کرد.
      چه پلاگینی پیشنهاد می شه؟

    • توسط Fardis Tarh
      سلام خسته نباشید؛
      من تو پوسته‌ی BuildPress یه مشکلی دارم.
      اولا برای ویرایش برگه‌هاش حتما باید با افزونه‌ی مخصوص page builder by site origin کار کرد.
      تو صفحه‌ی اصلی چند تا باکس هست که عکس تصویر شاخص برگه‌های دیگه رو نمایش میدن ولی متونش لورم ایبسوم هست و باید ویرایش کرد.
      برای ویرایش متون سایت سازنده این آموزش رو گذاشته:

      ولی تو تنظیمات صفحه من گزینه‌ی excerpt ندارم. همه‌ی افزونه‌های قالب هم نصب و به روز هستن دیگه نمیدونم مشکل کجاست!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
      با تشکر
    • توسط IFTHEN
      برای راه اندازی سایت یک صرافی نیاز به یک پلاگین دارم که بتونم قیمت ارز کشورهای مختلف رو روزانه جلوی نام کشور وارد کنم و در قسمت مورد نظر در سایت نمایش داده بشه!
       
      می دونم از طریق زمینه دلخواه می شه این کار رو انجام داد! اما کاربری که قراره سایت رو به روز کنه هیچ گونه شناختی به وردپرس و برنامه نویسی نداره به خاطر همین دنبال راهیی هستم که مثلا پرچم یا نام کشورهای مختلف در قسمت ارسال پست بیاد و کاربر جلوی هر نام یا پرچم فقط رقم مورد نظرش رو تایپ کنه و بعد هم منتشر کنه و داخل سایت نمایش داده بشه.
      اگر این قیمت ها قابل آرشیو شدن هم باشند و بشه یک نمودار هم از قیمت هر ارز در یک بازه زمانی مشخص رو ارایه بده عالی می شه.
       
      آیا همچین پلاگینی وجود داره؟
      در صورتی که چنین پلاگینی نیست برای نوشتن چقدر زمان و هزینه نیاز هست؟
    • توسط Silence
      یک سری سوال کلی داشتم که تقریبا مرتبط با وردپرس هست اما چون مطالبی خارج از بحث وردپرس هم در سوالات هست اینجا مطرح می کنم...
      یک سایت قراره راه اندازی بشه که شامل یک مجله، فروشگاه و انجمن  باشه...
      بیس سایت که مجله هست قراره با وردپرس راه اندازی بشه...
      1- برای قسمت انجمن از چه اسکریپتی استفاده بشه بهتره؟...
      2- آیا امکان وجود داره که بشه وردپرس رو به اسگریپت ها انجمن ساز متصل کرد که کاربر داخل وردپرس ثبت نام کنه، و با همون یوزر و اکانت وردپرس بتونه داخل انجمن لاگین کنه و فعالیت داشته باشه؟...به عبارت بهتر ساخت یوزر از طریق وردپرس انجام بشه...
      3- در قسمت فروشگاه قرار هست هم محصولات فیزیکی به فروش برسه و هم محصولات دیجیتال (ویدیو، pdf و...)...از چه کدام پلاگین برای این کار استفاده بشه بهتر هست؟...
       
      سوالات بعدی رو هم در ادامه می پرسم...
    • توسط Silence
      برای اینکه یک سری از مطالب به عنوان مطلب ویژه در قسمت بالای سایت به صورت اسلاید نمایش داده بشه، می خوام از یک دسته به عنوان ویژه و یا تگ ویژه استفاده کنم....
      حالا برای انتخاب اسلایدر یک سوال برام پیش اومده...
      آیا برای این کار، با استفاده از jQuery و HTML و CSS یک اسلایدر تعریف کنم و کدهای وردپرس رو در اون قرار بدم بهتر هست یا اینکه از پلاگین های آماده برای این کار استفاده کنم؟..
      کدوم پیشنهاد می شه و چرا؟...
       
      هر کدوم از این دو مورد آیا مزیت و برتری نسبت به دیگری دارن؟...