mahanm93

قرار دادن کد جاوا اسکریپت در یک صفحه وردپرس

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید

من میخوام از ویجت سرچ آمازون استفاده کنم ولی قرار دادن اون در ابزارک ها و یا ادامه مطلب سرعت لود سایت رو پایین میاره.

می خواستم ببینم چطور میشه یک صفحه اختصاصی درست یا اصلا برگه که می تونم این کد رو داخلش قرار بدم .

آیا راه مناسبی می شناسید که بتونم از این ابزار در سایتم استفاده کنم ؟


<script charset="utf-8" type="text/javascript">
amzn_assoc_ad_type = "responsive_search_widget";
amzn_assoc_tracking_id = "widgetsamazon-20";
amzn_assoc_link_id = "FTZMZIH5LXEU4SRW";
amzn_assoc_marketplace = "amazon";
amzn_assoc_region = "US";
amzn_assoc_placement = "";
amzn_assoc_search_type = "search_widget";
amzn_assoc_width = "auto";
amzn_assoc_height = "auto";
amzn_assoc_default_search_category = "Music";
amzn_assoc_default_search_key = "";
amzn_assoc_theme = "light";
amzn_assoc_bg_color = "0078BF";
</script>
<script src="//z-na.amazon-adsystem.com/widgets/q?ServiceVersion=20070822&Operation=GetScript&ID=OneJS&WS=1&MarketPlace=US"></script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

این همه حرفه ای یعنی کسی نمی دونه جواب سوال ما رو ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کد های صبا ویژن رو با چه افزونه ای میشه تو سایت قرار داد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@mahanm93

خب میتونید یک برپه با قالب دلخواه بسازید. آموزشش توی نت هست.

@irmacfa

مستقیم بزارید توی ویجت متن مشکلی نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 26 دقیقه قبل، Samaneh گفته است :

@mahanm93

خب میتونید یک برپه با قالب دلخواه بسازید. آموزشش توی نت هست.

@irmacfa

مستقیم بزارید توی ویجت متن مشکلی نداره.

نمایش نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با فایرباگ چگ کنید ببینید چیزی خروجی میده یا نه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، میخوام با فشردن هر کدوم از کلیدهای کیبورد ، width یک تگ div خاص رو هربار 5 پیکسل افزایش بدم. کد زیر رو خودم نوشتم ولی کار نمیکنه.
      var barWidth = $("#run-bar").width(); var barwidthplus = barWidth++; $("form#home-search-form input[type='text']").keypress(function() { barwidthplus++; alert(barwidthplus); $("#run-bar").css('width', 'barwidthplus + %'); }); با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه کدهای جاوا اسکریپت و جی کوئری در فایل js رو به وسیله php یا توابع وردپرس داینامیک کنیم.
      مثلا یه متغیر در فایل js دارم که میخوام از طریق php یا توابع وردپرس هر بار که خواستم یک مقدار رو اختصاص بدم.
      با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، تا زمانی که فایل جاوا اسکریپت سایت کامل لود بشه ، آیتم های منو بخصوص اونهایی که زیر منو دارن کامل باز میمونن و منو بهم میریزه. خیلی تلاش کردم که درستش کنم اما نمیشه.
      کسی به همچین مشکلی برخورده که بتونه به من کمک کنه؟ اگه نیاز هست کدهای اسکریپتی و php منو رو ارسال کنم توی تاپیک.
      با تشکر و سپاس
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      من شئ گرایی رو توی php کار کردم. الان دارم جاوا اسکریپت یاد میگیرم. توی بحث شئ گرایی توی این زبان وقتی میخوایم یک کلاس و شئ بسازیم بصورت زیر عمل میکنیم:
      //Creating Class function myClass(){ this.name = "reza"; this.sleep = function (){ document.write("Go Sleep !"); } } //Creating Object of myClass var person1 = new myClass(); person1.sleep(); // Go Sleep! بعد من توی آموزشی که میبینم، دیدم این ساختار زیر رو شئ صدا میکنه و میگه با کد زیر هم میتونیم یک شئ بسازیم:
      var mySon = {firstName:"Ali", age: 12} این الان یک شئ عه یا یک کلاس ؟ من فکر میکنم این یک کلاس باشه. چون برای ساخت شئ باید از روی یک کلاس شئ بسازیم و از کلمه new استفاده کنیم...
      اگر شئ هست، از روی چه کلاسی داره شئ میسازه ؟
      ممنون میشم کمی توضیح بدید
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، چه روشی برای دریافت مقدار یک متغیر به صورت درصدی وجود داره؟
      مثلا میدونم که تابع parseFloat() مقدار صحیح یک متغیر رو بر میگردونه.
      با تشکر و سپاس