sami85

پاک کردن عنوان همه پستها در نمایش سایت

2 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

مشکل من مربوط به عدم شناخت نحوه استایل نویسی ورد پرسه ... که مشکل از منه نه ورد پرس !

به من توضیح دهید که چرا

آدی های هر قسمت رو نمیشه ساده پیدا کرد ! کلاس هر قسمت مشخصه !!! ID Class

من میخوام توی پوسته ۲۰۱۵ تمام پستها که همگی عنوان دارند عنوانهاشون نمایش داده نشه ! اما ورد پرس برای هر پست یک آدی مشخص کرده مثال :

#post-186 > header > h2 > a

و کلاس این قسمت که باید حذف بشه هم :

class="entry-title

حالا یکی بگه که آی دی مربوط به همه پستها که دستور میده disable : none رو اجرا بشه چیه !

دهن من سرویس شد ! 78 عدد entry-title و بیش از 100 تا post پیدا میکنم ! توی ویرایشگر ! header هم به همین صورت !

من از inspect element استفاده میکنم و سایتهای php راحت می فهمی چی کجاست ! اما این سیستم در عین اینکه ساده ساختنش که هر کسی بتونه کار کنی خیلی پیچ در پیچه !

با احترام امیدوارم کسی بهش بر نخوره چون از نظر من که نمی فهممش اینجور به نظر میاد !

ویرایش شده در توسط sami85
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، برای پاک کردن چرا سراغ style ها رفتین؟ کد مربوط به عنوان رو در حلقه باید پاک کنید.

اگرم لازم میدونید که با CSS پاک بشن نباید به دنبال آیدی باشید حتماً که ، کلاً ID و class هر دو در برنامه نویسی CSS یه حالت رو دارن

حتماً لازم نیست که به #post-186 استایل بدید میتونید به entry-title استایل بدید ، اینجوری:

h2.entry-title {
display: none !important;
}

فقط یادتون باشه بعد از اینکه این کد رو داخل فایل style.css گذاشتین باید F5 بزنید تا کش مرورگرتون پاک بشه و تغییرات اعمال شده دیده بشه.

اگر میخواین entry-title های صفحات دیگه پاک نشه ، باید در کد ها تغییر ایجاد کنید و مثلاً یه کلاس به کلاس های title اضافه کنید به نام مثلاً index-title

بازم اگر نیاز به توضیحات تکمیلی بود بگید.

موفّق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه تگ های a رو به صورت داینامیک آدرس دهی کرد. من به هر کدام از تگ ها یک تصویر background دادم و حالا میخوام آدرس تگ ها رو داینامیک کنم.
      کد html :
      <div class="test"> <a id="telegram" href="#"></a> <a id="instagram" href="#"></a> <a id="whatsapp" href="#"></a> </div> با تشکر و سپاس

    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من برای یکی از صفحات سایت نیاز دارم که دو تا فایل جاوا اسکریپت و یک css   رو داشته باشم، در کد html هم به این فایل ها آدرس دادم ولی نمیدونم این فایلا رو کجا اپ کنم. در پوشه های مربوط به خودشون در فولدرهای قالب فعال گذاشتم ولی نشد.
      میتونم کدشون رو داخل همون html وارد کنم؟ یا باید جایی این فایل ها اپلود شه؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.
      با تشکر و سپاس

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      تغییراتی که روی فایل style.css انجام میدم اعمال نمیشود. فایل style.cssای که در فولدر روت قالبم قرار داره رو هر کلاسی که اضافه میکنم و بعد ذخیره میکنم توی سایتم نمی‌بینم.
      اتفاق جالب اینه که یک بار این فایل رو کامل خالی کردم و ذخیره کردمش، کش مروگر رو هم پاک کردم، از کلیدهای ctrl + f5 هم استفاده کردم ولی هیچ تغییری توی سایت ندیدم.
      دلیلش چیه؟ پس چه جوری میشه استایل ها رو به مطالب و سایت اضافه کرد؟