techno

کدی برای نمایش آخرین ورود کاربران

28 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی

من تو نت خیلی دنبال کدی گشتم که آخرین ورود کاربران به سایت رو بتونم تو ستون قالب نشون بدم تو این پست هم اموزش قرار داده شده ولی تو پیشخوان نمایش داده میشه

http://mandegarweb.com/wordpress/wordpress-hack-code/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86/

چطور میتونم این قابلیت رو به قالبم اضافه کنم ؟

ممنون میشم کمکم کنین خیلی ضروری هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون بابت راهنمایی همگی

واقعا به طور کامل توضیح دادین و استفاده کردم از مطلبتون :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. این کد رو بگذارید توی فایل فانکشن پوسته :


function insert_last_login( $login ) {
global $user_id;
$user = get_userdatabylogin( $login );
update_user_meta( $user->ID, 'last_login', gmdate( 'Y-m-d H:i:s' ), the_time('Y-m-j') );
}
add_action( 'wp_login', 'insert_last_login' );
function print_last_login(){
global $user_id;
$user = get_userdata( $user_id );
$value = jdate( 'Y/m/d g:ia', strtotime( $user->last_login ) );
echo 'akharin tarikhe voroode shoma: ' . $value;
}

این رو هم بزارید توی پوسته:


if(is_user_logged_in()){
print_last_login();
}

تست کنید اگه جواب نداد خطا رو بگید برطرف کنم براتون. چون تست نکردم.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. این کد رو بگذارید توی فایل فانکشن پوسته :


function insert_last_login( $login ) {
global $user_id;
$user = get_userdatabylogin( $login );
update_user_meta( $user->ID, 'last_login', gmdate( 'Y-m-d H:i:s' ), the_time('Y-m-j') );
}
add_action( 'wp_login', 'insert_last_login' );
function print_last_login(){
global $user_id;
$user = get_userdata( $user_id );
$value = jdate( 'Y/m/d g:ia', strtotime( $user->last_login ) );
echo 'akharin tarikhe voroode shoma: ' . $value;
}

این رو هم بزارید توی پوسته:


if(is_user_logged_in()){
print_last_login();
}

تست کنید اگه جواب نداد خطا رو بگید برطرف کنم براتون. چون تست نکردم.

موفق باشید.

سلام

ممنون که جواب دادین ولی نشون نداد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. کدهایی که توی فانکشن گذاشته بودید رو با این کدها جاگزین کنید:


function insert_last_login( $login ) {
$user = get_userdatabylogin( $login );
update_user_meta( $user->ID, 'last_login', gmdate( 'Y-m-d H:i:s' ), the_time('Y-m-j') );
}
add_action( 'wp_login', 'insert_last_login' );
function print_last_login(){
$user = get_user_meta(get_current_user_id(), 'last_login', true);
$value = jdate( 'Y/m/d g:ia', strtotime( $user ) );
echo 'akharin tarikhe voroode shoma: ' . $value;
}

افزونه جلالی باید نصب باشه.

این ها رو تست کردم.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون بابت جوابگوییتون

ولی این کد هم نشون نداد

من


<div class="sideBox">
<h4><a title="اطلاعات فرستنده">اطلاعات فرستنده</a></h4>
<div class="sideBody">
<div class="allcenter">
<?php echo get_avatar( get_the_author_meta( 'user_email' ),
apply_filters( 'twentyten_author_bio_avatar_size', 150 ) ); ?><br /><br />
<p style="color:#000;"><span style="font-family:b yekan;">نام فرستنده : <b><?php the_author(); ?></span></b></p><br />
<p style="float:center;"><span style="font-family:b yekan;">درباره <b><?php the_author(); ?></b> :<br> <?php the_author_meta('description'); ?></span></p>
<p> </p>
تاریخ عضویت : <b><?php the_author_meta('user_registered'); ?></b></br></br>
<div class="stile">
</div>
</div>
</div>
</div>

از این کد برای نمایش مشخصات کاربرام استفاده میکنم افزونه ی جلالی هم نصبه ولی نشون نمیده

این کد رو


if(is_user_logged_in()){
print_last_login();
}

باید تو کدوم خط کدم قرار بدم ؟

اینم یه عکس

http://8pic.ir/images/cj2boa7gnffwvsn0x5a3.png

ممنون میشم راهنماییم کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. مشکل شما اینه که تو اون عکس کد رو توی تگ php نگذاشتین!!!

همون جایی که گذاشتین خوبه فقط به این صورت واردش کنید:


<?php
if(is_user_logged_in()){
print_last_login();
}
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون کار کرد

فقط دو تا سوال :

1- اگه بخوام بخش تاریخشو بلد نشون بده باید چیکار کنم ؟

2- برای نمایش تاریخ عضویت از این کد استفاده میکنم ولی کاملا انگلیسی هست

کدی هست که مثل همین کد شما فارسی نشون بده تاریخ عضویت رو ؟

ممنون از راهنمایی و کمکتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. تابع jdate() تابعی هست که براتون تاریخ رو به فارسی و شمسی تبدیل کرده. برای تاریخ عضویت هم از همین تابع استفاده کنید.

سوال اولتون رو هم درست متوجه نشدم اما آرگومان های ارسالی به تابع رو دست کاری کنید مثلا Y یعنی year یا همون سال. اگه حذفش کنید سال از تاریخ حذف میشه در این مورد سرچ کنید توی اینترنت هست.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. تابع jdate() تابعی هست که براتون تاریخ رو به فارسی و شمسی تبدیل کرده. برای تاریخ عضویت هم از همین تابع استفاده کنید.

سوال اولتون رو هم درست متوجه نشدم اما آرگومان های ارسالی به تابع رو دست کاری کنید مثلا Y یعنی year یا همون سال. اگه حذفش کنید سال از تاریخ حذف میشه در این مورد سرچ کنید توی اینترنت هست.

موفق باشید.

من زیاد درمورد تابع ها نمیدونم میتونین کمکم کنین

اون سوال اولم منظورم اینه درشت نوشتن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون میشم بگین چطور تاریخشو طوری کنم که درشت بنویسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تگ <strong> استفاده کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تگ <strong> استفاده کنید.

از این تگ تو کجای کد استفاده کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

if(is_user_logged_in()){
echo '<strong>';
print_last_login();
echo '</strong>';
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، strong در html5 نباید استفاده بشه و موجب ایجاد خطا از لحاظ ولید سازی میشه، به جای اون از سی اس اس استفاده کنید، مثلا:

html:


<p>matn delkhah</p>

css:


p{font-weight:bold}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


if(is_user_logged_in()){
echo '<strong>';
print_last_login();
echo '</strong>';
}

اینطوری کل نوشته ها درشت میشن

من فقط میخوام بخش تاریخ و زمانش درشت نوشته بشن و آخرین بازدید از سایت به شکل ساده بمونن

http://8pic.ir/images/0hp9yrj9wiex3kdyk8uf.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function insert_last_login( $login ) {
global $user_id;
$user = get_userdatabylogin( $login );
update_user_meta( $user->ID, 'last_login', gmdate( 'Y-m-d H:i:s' ), the_time('Y-m-j') );
}
add_action( 'wp_login', 'insert_last_login' );
function print_last_login(){
global $user_id;
$user = get_userdata( $user_id );
$value = jdate( 'Y/m/d g:ia', strtotime( $user->last_login ) );
echo 'akharin tarikhe voroode shoma: <strong>' . $value . '</strong>';
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، strong در html5 نباید استفاده بشه و موجب ایجاد خطا از لحاظ ولید سازی میشه، به جای اون از سی اس اس استفاده کنید، مثلا:

html:


<p>matn delkhah</p>

css:


p{font-weight:bold}

اصلا استفاده کردن اینا باعث میشه کل نوشته هام درشت بشن من فقط میخوام بخش تاریخش اینطوری باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا استفاده کردن اینا باعث میشه کل نوشته هام درشت بشن من فقط میخوام بخش تاریخش اینطوری باشه

این یک مثال کلی بود، شما باید استایل bold رو به محل مورد نظرتون بدید. می تونید اون قسمت مورد نظر رو با یک span یا div یا ... جدا کنید و سپس استایل رو فقط به همون قسمت نسبت بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یک مثال کلی بود، شما باید استایل bold رو به محل مورد نظرتون بدید. می تونید اون قسمت مورد نظر رو با یک span یا div یا ... جدا کنید و سپس استایل رو فقط به همون قسمت نسبت بدید.

این بخش من توی فانکشن هستش و اونجا نمیدونم چطوری اضافه کنم

اگه تو بخش های دیگه بود میتونستم درستش کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام، strong در html5 نباید استفاده بشه و موجب ایجاد خطا از لحاظ ولید سازی میشه، به جای اون از سی اس اس استفاده کنید، مثلا: html:

matn delkhah

css:

 p{font-weight:bold} 

خیلی ممنون استاد از نظریه جالبتون.

خیلی خیلی خوشحالم که اساتیدی در ایران هستند که پیش بینی میکنن که قراره چه اتفّاقاتی در آینده بیفته و اون ها رو زودتر به ما خبر میدن که ما هم اشتباه نکنیم.

نباید استفاده بشه!!!

کدوم validator یا قانونی گفته که strong تگ به این مهمی توی HTML5 برداشته شده؟؟؟

کدی که میدم توی این آدرس تست کنید (دیگه فکر نکنم از این ولیدترم بتونه بهتون بده)

https://validator.w3.org/#validate_by_input

<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<title>test</title>
</head>
<body>
<strong>test</strong>
<b>test</b>
</body>
</html>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون استاد از نظریه جالبتون.

خیلی خیلی خوشحالم که اساتیدی در ایران هستند که پیش بینی میکنن که قراره چه اتفّاقاتی در آینده بیفته و اون ها رو زودتر به ما خبر میدن که ما هم اشتباه نکنیم.

کدوم validator یا قانونی گفته که strong تگ به این مهمی توی HTML5 برداشته شده؟؟؟

کدی که میدم توی این آدرس تست کنید (دیگه فکر نکنم از این ولیدترم بتونه بهتون بده)

https://validator.w3...lidate_by_input

<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<title>test</title>
</head>
<body>
<strong>test</strong>
<b>test</b>
</body>
</html>

نیازی به نیش و کنایه نیست بزرگوار، بله حق با شما است و بنده اشتباه کردم و از این بابت عذرخواهی می کنم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جواب همگی اون بخش رو آخر سر درست کردم

ولی الان به یه مشکلی بر خوردم

من حدود 10 تا کاربر دارم اطلاعات همشون رو باز کردم

ولی تاریخ و حتی ساعت همشون یکی بوده در حالیکه مطمئن هستم بعضی هاشون اصلا 2 یا 3 روزه وارد سایت نشدن ولی تاریخ امروز رو نشون میده

راستی ساعتشم اشتباه نشون میده الان حدود ساعتای 8.25 بعد از ظهر هست ولی نشون میده 3.35 بعد از ظهر

انگار این کد اصلا آخرین بازیدید رو نشون نمیده و فقط ساعت و تاریخ امروز رو نشون میده

این مشکل رو چطور حل کنیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد درست کار میکنه منتها زمانی که شما وارد میشید هوک wp_login اجرا میشه و همین تاریخ ورورد فعلی ذخیره میشه ! برای رفع این مشکل و دیدن تاریخ ورود دفعه قبل کد رو به صورت زیر تغییر بدید:


function insert_last_login( $login ) {
$user = get_userdatabylogin( $login );
update_user_meta( $user->ID, 'last_login', gmdate( 'Y-m-d H:i:s' ), the_time('Y-m-j') );
}
add_action( 'wp_logout', 'insert_last_login' );
function print_last_login(){
$user = get_user_meta(get_current_user_id(), 'last_login', true);
$value = jdate( 'Y/m/d g:ia', strtotime( $user ) );
echo 'akharin tarikhe voroode shoma: ' . $value;
}

توی این کد فقط wp_login به wp_logout تغییر کرده.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد درست کار میکنه منتها زمانی که شما وارد میشید هوک wp_login اجرا میشه و همین تاریخ ورورد فعلی ذخیره میشه ! برای رفع این مشکل و دیدن تاریخ ورود دفعه قبل کد رو به صورت زیر تغییر بدید:


function insert_last_login( $login ) {
$user = get_userdatabylogin( $login );
update_user_meta( $user->ID, 'last_login', gmdate( 'Y-m-d H:i:s' ), the_time('Y-m-j') );
}
add_action( 'wp_logout', 'insert_last_login' );
function print_last_login(){
$user = get_user_meta(get_current_user_id(), 'last_login', true);
$value = jdate( 'Y/m/d g:ia', strtotime( $user ) );
echo 'akharin tarikhe voroode shoma: ' . $value;
}

توی این کد فقط wp_login به wp_logout تغییر کرده.

موفق باشید.

نمیدونم کارم درسته یا نه ولی سئوالم مربوط به همین تایپیک هست ،

با این کدها میتونیم کاربران آنلاین رو نشون بدیم ؟؟؟

میشه کدش رو قرار بدین ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .