• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
فتوشاپی ها

مشکل پس از تعویض پوسته

10 پست در این موضوع قرار دارد

من یک قالب جدید نصب کردم که انگار مشکل داشت وقتی رقتم سایتم صفحه رو نیاورد به بخشمدیریت هم رفتم قالبو عوض کنم نشد رفتم سی پنل قالب رو حذف کردم فقط قالب قبلی که قالب اصلی سایتم بود رو گذاشتم باشه ولی باز سایتم لود نشد دوباره همون جا اون قالب رو آپلود کردم باز نشد قالب سالمم رو که همون قالب اصلی هست اسمش رو عوض کردم همون اسم قالب خراب رو گذاشتم بازم درست نشد

خواهشا کمک کنید حالا چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه سفید ظاهر میشه یا خطای مرورگر؟

تغییر دیگری ندادید؟

نام پوشه wp-content را از مدیریت فایل هاست تغییر دهید . سپس سایت را اجرا کنید. در صورتی که سایت بالا اومد احتمالا مشکل از پوسته یا افزونه ها هست

در صورت بالا نیومدن پکیج وردپرس را آپلود و برروی فایلهای قبلی replace کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله دوست عزیز صفحه سفید ظاهر میشه حتی اسم وب سایت رو هم در نوار نمینویسه

چرا بعدا خواستم از دیتابیس درستش کنم ولی نتونستم یه تغییراتی دادم ولی باز تغییرات رو برگردوندم

نام پوشه wp-content رو تغییر دادم ولی بالا نیومد

ممنون ولی یک سوال اگه پکیج رو جابگزین کنم تنظیمات سایتم تغییر نمیکنه؟

میشه بیشتر راهنمایی کنید مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با اجازه پارسا جان

شما به غیر از پوشه wp-content و wp-config.php همه فایل هارو جایگزین کنید و مشکلی پیش نمیاد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار رو هم انجام دادم نمیدونم درست انجام دادم یا نه ولی باز صفحه بالا نمیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد بخش مدیریت میتونید بشید؟

پ.ن:

برای تاپیک هاتون عنوان متاسب انتخاب کنید.

عنوان تاپیک اصلاح شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

با کمک شما دوستای عزیز مشکل حل شد از همتون ممنونم فقط یه مشکل دیگه دارم

وقتی که همون پوسته اصلی رو که قبلا بود فعال کردم به خاطر صفحه functions.php صفحه بالا نمیومد بررسی کردم مشکل از این کد بود :


function __popular_posts($no_posts=6, $before="<li>", $after="</li>", $show_pass_post=false, $duration="") {
global $wpdb;
$request="SELECT ID, post_title, COUNT($wpdb->comments.comment_post_ID) AS \"comment_count\" FROM $wpdb->posts, $wpdb->comments";
$request .= " WHERE comment_approved=\"1\" AND $wpdb->posts.ID=$wpdb->comments.comment_post_ID AND post_status=\"publish\"";
if(!$show_pass_post) $request .= " AND post_password =\"\"";
if($duration !="") {
$request .= " AND DATE_SUB(CURDATE(),INTERVAL ".$duration." DAY) < post_date ";
}
$request .= " GROUP BY $wpdb->comments.comment_post_ID ORDER BY comment_count DESC LIMIT $no_posts";
$posts=$wpdb->get_results($request);
$output="";
if ($posts) {
foreach ($posts as $post) {
$post_title=stripslashes($post->post_title);
$comment_count=$post->comment_count;
$permalink=get_permalink($post->ID);
$output .= $before . " <a href=\"" . $permalink . "\" title=\"" . $post_title."\">" . $post_title . "</a> " . $after;
}
} else {
$output .= $before . "None found" . $after;
}
return $output;
}

این کد رو حذف کردم صفحه لود میشه متنها منیدونم این کد واسه چیه ؟

آیا الان که حذف کردم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

این کد رو حذف کردم صفحه لود میشه متنها منیدونم این کد واسه چیه ؟

آیا الان که حذف کردم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون

سلام

اگر از افزونه popular posts استفاده نکردید و خودش اضافه شده بله حذف کنید چون این کد worm است.

در این تاپیک مطرح شده:


http://forum.wp-parsi.com/topic/2004-مشكل-با-function-قالب/#entry22092

و در فایل functions.php پوسته تیک "(Include Unicode Signature (BOM" را بزنید و بر روی حالت فقط خواندنی بذارید.

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از راهنماییتون فقط شما گفتین

پوسته تیک "(Include Unicode Signature (BOM" رو بزنم

چجوری اینکار رو انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تشکر از راهنماییتون فقط شما گفتین

پوسته تیک "(Include Unicode Signature (BOM" رو بزنم

چجوری اینکار رو انجام بدم؟

با برنامه ++notepad فایل functions.php پوستتونو باز کنید و از قسمت encoding.

ویرایش شده در توسط سعید
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری