saeedsp

مشکل در انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه سایت با وردپرس در لوکال هاست ایجاد کردم (با wamp) حالا میخوام انتقالش بدم به هاست اصلی ولی مشکل دارم

من سایت رو تو هاست اصلی آپلود کردم بعد دیتابیس تو لوکال هاست رو export کردم و خواستم تو هاست اصلی import کنم ولی نشد فایل اکسپورت رو باز کردم و اسم دیتابیس رو تغییر دادم که ایمپورت شد و پیام موفقیت ایمپورت رو داد ولی وارد سایت که میشم میره تو قسمت نصب

لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان من همین مشکل رو دارم میخواهم وردپرس رو از روی لوکال بروی هاست انتقال بدهم و اونجا نصب کنم من دیتابیس با همان نامی که روی WAMP ساخته شده داخل هاستم ایجاد کردم و یک کاربر که Assign شده به وردپرس و فولدر وردپرس هم آپلود کردم روی هاستینگم ولی چطور وردپرس صفحه اش لود بشه که من تنظیمات اولیه و دیتابیس و انجام بدهم در ثانی میخوام اصلن از ابتدا شروع به نصب کنم ولی باتوجه به اینکه وردپرس رو آپلود کردم چه صفحه ای رو باید فراخوانی کنه چه کنم تو تنظیمات وب سایت باید موردی رو آدرس دهی کنم لطفا :unsure::wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل وردپرسی که روی لوکال باهاش کار میکردید رو آپلود کنید رو شاخه اصلی و بعدش دیتابیس و کاربر رو بسازید و پرونده wp-config رو تغییر بدید . به محض وارد کردن نام دامنه خودتون باید وارد تنظیمات بشه . اگه نشد هم فک کنم با یه برون ریزی و درون ریزی مشکل حل بشه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل وردپرسی که روی لوکال باهاش کار میکردید رو آپلود کنید رو شاخه اصلی و بعدش دیتابیس و کاربر رو بسازید و پرونده wp-config رو تغییر بدید . به محض وارد کردن نام دامنه خودتون باید وارد تنظیمات بشه . اگه نشد هم فک کنم با یه برون ریزی و درون ریزی مشکل حل بشه ؟

ممنون از پاسختون ولی همه اینکارها رو انجام دادم و کلی HELP از اینترنت خوندم ولی نام دامنه من که قبلا یک پیج HTML روش لود کرده بودم داخل تنظیمات وب سایت هم زدم صفحه مثلا PHOSION.HTML رو وقتی نام دامنه رو می زنید بیاره www.phosion.ir ولی حالا اون صفحه رو پاک کردم ووردپرس و آپ کردم و تمامی تنظیمات رو انجام دادم ولی همون نام دامنه میزنم نمیاره آیا باید تو دایرکتور وب سایت اسم صفحه خاصی از فایلهای وردپرس و بدهم چرا نمیاره وردپرس و که شروع کنم برای نصب کلافه شدم :(-_-:wacko:

وقتی سایت رو لود میکنم پیغام خطا میده

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

ویرایش شده در توسط ariaee
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسختون ولی همه اینکارها رو انجام دادم و کلی HELP از اینترنت خوندم ولی نام دامنه من که قبلا یک پیج HTML روش لود کرده بودم داخل تنظیمات وب سایت هم زدم صفحه مثلا PHOSION.HTML رو وقتی نام دامنه رو می زنید بیاره www.phosion.ir ولی حالا اون صفحه رو پاک کردم ووردپرس و آپ کردم و تمامی تنظیمات رو انجام دادم ولی همون نام دامنه میزنم نمیاره آیا باید تو دایرکتور وب سایت اسم صفحه خاصی از فایلهای وردپرس و بدهم چرا نمیاره وردپرس و که شروع کنم برای نصب کلافه شدم :(-_-:wacko:

داخل کدوم تنظیمات وبسایت وارد کردید که به محض بالا اومدن سایت فایل phosion.html بالا بیاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل کدوم تنظیمات وبسایت وارد کردید که به محض بالا اومدن سایت فایل phosion.html بالا بیاد؟

تو خود پنل هاست که شدم و اون صفحه ای که برای راه اندازی سایت درست کرده بودم با فایلهاش داخل فایل منیجر کپی کردم و فایل html داخل website settings تایپ کردم که وقتی دامنه وب سایت لود میشه این صفحه رو بخونه حالا که دارم وردپرس رو راه اندازی میکنم این فایل رو rename کردم که به مشکل برنخورم ولی بازم مشکل هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو خود پنل هاست که شدم و اون صفحه ای که برای راه اندازی سایت درست کرده بودم با فایلهاش داخل فایل منیجر کپی کردم و فایل html داخل website settings تایپ کردم که وقتی دامنه وب سایت لود میشه این صفحه رو بخونه حالا که دارم وردپرس رو راه اندازی میکنم این فایل رو rename کردم که به مشکل برنخورم ولی بازم مشکل هست

خوب اون setting رو به حالت پیشفرض باز گردانی کنید . مشکل حل نشد پشتیبان های هاستینگ شما بهتر به شما میتونن کمک کنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پشتیبانی هاستینگ ouriran و هیچ کمکی نمیکنه آقا مشکل من حل شد گفتم اینجا مطرح کنم شاید بقیه هم یه زمانی به این مشکل برخورد کنند باید اول روی پکیجی که از هاستینگم برای وب سایت گرفته بودم Script php رو فعال میکردم که اینو یکی از دوستهای خودم گفت و هاستینگ هیچ کمکی به من نکرد و دوم اینکه آی پی مربوط به my sql فرق داشت این و دیگه زحمت کشیدن گفتن و من به فایل کانفیگ اضافه کردم و مشکلم حل شد خدا روشکر ولی الان یه مشکل دیگه چطور تو صفحات سایتم نوشته های پایین مربوط به پیجم و پاک کنم که به صورت

Copyright © 2011. All Rights Reserved.

Powered by WordPress and WordPress Theme created with Artisteer.

تو style هم رفتم و کدی ندیدم که پاک کنم :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پشتیبانی هاستینگ ouriran و هیچ کمکی نمیکنه آقا مشکل من حل شد گفتم اینجا مطرح کنم شاید بقیه هم یه زمانی به این مشکل برخورد کنند باید اول روی پکیجی که از هاستینگم برای وب سایت گرفته بودم Script php رو فعال میکردم که اینو یکی از دوستهای خودم گفت و هاستینگ هیچ کمکی به من نکرد و دوم اینکه آی پی مربوط به my sql فرق داشت این و دیگه زحمت کشیدن گفتن و من به فایل کانفیگ اضافه کردم و مشکلم حل شد خدا روشکر ولی الان یه مشکل دیگه چطور تو صفحات سایتم نوشته های پایین مربوط به پیجم و پاک کنم که به صورت

تو style هم رفتم و کدی ندیدم که پاک کنم :rolleyes:

توی footer.php جست و جو کنید .

style.css که فقط شکل و شمایل سایت رو تعیین میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی footer.php جست و جو کنید .

style.css که فقط شکل و شمایل سایت رو تعیین میکنه

ممنون از شما :) اتفاقا صفحه footer.php از منوی editor باز کردم وکدی که داخلش تایپ شده بود


</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<footer class="art-footer">
<div class="art-footer-inner"><?php get_sidebar('footer'); ?></div>
</footer>
</div>

<div id="wp-footer">
<?php wp_footer(); ?>
<!-- <?php printf(__('%d queries. %s seconds.', THEME_NS), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?> -->
</div>
</body>
</html>

ولی موردی از Powered by WordPress and WordPress Theme created with Artisteer که زیر سایتم نوشته شده و پاک کنم ندیدم چطور کاری کنم که این نوشته پاک شه واقعا ممنونتم به خاطر پاسخ ها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما :) اتفاقا صفحه footer.php از منوی editor باز کردم وکدی که داخلش تایپ شده بود


</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<footer class="art-footer">
<div class="art-footer-inner"><?php get_sidebar('footer'); ?></div>
</footer>
</div>

<div id="wp-footer">
<?php wp_footer(); ?>
<!-- <?php printf(__('%d queries. %s seconds.', THEME_NS), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?> -->
</div>
</body>
</html>

ولی موردی از Powered by WordPress and WordPress Theme created with Artisteer که زیر سایتم نوشته شده و پاک کنم ندیدم چطور کاری کنم که این نوشته پاک شه واقعا ممنونتم به خاطر پاسخ ها

خواهش میکنم . به sidebar-footer هم سری بزن . منم همین مشکلو با یه قالب دیگه دارم که اون کلا فوترش جفنگه توش . ولی از شما ممکنه حل بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری