mk-73

تابع phpبرای خواندن فایل های Cssبغیر از فایل اصلی Style.css

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلاموعرض خسته نباشید دارم من بسیاری فایل Cssدارم که درون یک پوشه به نام Cssهستند،تابع phpبرای فراخوانی این فایل ها درون قالب ورد پرس چگونه است؛باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ؛ منظورتون رو درست متوجه نمیشم.

اما اگه میخوان فایل سی اس اس رو تو فایل پی اچ پی خاصی فراخوانی کنید ؛ باید کد زیر رو توی فایل پی اچ پی مورد نظرتون فراخوانی کنید.


<?php <link href="/css/file.css" rel="stylesheet"> ?>

ویرایش شده در توسط Ehsan Np
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نکنم تابعی داشته باشه ولی فکر کنم از یه راهی بشه ابتدا لیست تمام فایل های تو فولدر رو بدست بیاری با پی اچ پی بعد با جدا کننده اسم فایل رو برداری و در نهایت تو یه حلقه چاپ کنی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام ؛ منظورتون رو درست متوجه نمیشم. اما اگه میخوان فایل سی اس اس رو تو فایل پی اچ پی خاصی فراخوانی کنید ؛ باید کد زیر رو توی فایل پی اچ پی مورد نظرتون فراخوانی کنید.
 %3Clink%20href%3D%22%2Fcss%2Ffile.css%22%20rel%3D%22stylesheet%22%3E ?> 

:|

__________________

سلام ، تابع خاصی برای یه فایل CSS غیر از style.css در نظر گرفته نشده (تا جایی که من اطلّاع دارم) چون پیدا کردن اون ها کار سختی هست ، مخصوصاً اگر مثل شما توی یه پوشه جداگانه باشه.

امّا تابعی وجود داره که آدرس پوسته رو پیدا کنین و از اون طریق میتونین تمام فایل های CSS و Javascript و عکس ها رو فراخوانی کنین

از طریق تابع bloginfo و گرفتن template_url

نمونه:

<link href=<?php bloginfo('template_url'); ?>/css/reset.css rel=stylesheet />

موفّق باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:|

برادر محترم ؛ من میدونم باید چطوری استفاده کنم و چطور لینک پوسته رو بگیرم و ... ؛ وقتی که مشخص نکرده تا چه حد از وردپرس میدونه بیام چی بنویسم؟؟؟؟

اولش همینطور نوشتم اما بعدش ویرایش کردم و گفتم اینطوری بنویسم :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمیکنم از 8 تا بیشتر باشن !

بهترین کار اینه که فایل هارو یکی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد زیر در داخل فایل function قالب استفاده میشه


function theme_style() {
wp_enqueue_style( 'theme-ie', get_template_directory_uri() . '/css/ie.css' );
...
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_style' );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من یکسری توابع را درون فایل Functions.phpقرار داده ام حالا بخوام این فایل را فراخوانی در قالبم چگونه یعنی باید از چه تابعی استفاده کننم برای فراخوانی فایل Functions.phpباتشکر.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

get_template_part('header')

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

functions.php خودکار فراخوانی میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من یکسری توابع را درون فایل Functions.phpقرار داده ام حالا بخوام این فایل را فراخوانی در قالبم چگونه یعنی باید از چه تابعی استفاده کننم برای فراخوانی فایل Functions.phpباتشکر.

این نمون برای فراخانی :

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دوستان من یکسری توابع را درون فایل Functions.phpقرار داده ام حالا بخوام این فایل را فراخوانی در قالبم چگونه یعنی باید از چه تابعی استفاده کننم برای فراخوانی فایل Functions.phpباتشکر.

به عنوان مثال برای تابع:

باید اینجوری فراخوانیش کنین:

<?php theme_style(); ?>

موفّق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری