arezoo

اتصال فروشگاه ساز ووکامرس به درگاه شرکت پست

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید به دوستان

من یک فروشگاه اینترنتی با ووکامرس راه اندازی کردم و افزونه تخمین هزینه پست پیشتاز را در آن نصب کردم که مشتریان به راحتی سفارش داده و هزینه ارسال بار را تخمین میزنند و فاکتور برایشان ارسال میشود اما نحوه تحویل کالای من به صورت تحویل توسط اداره پست است که هزینه توسط شرکت پست از مشتری گرفته می شود طبق قراردادی که با شرکت پست دادرم به من یک پنل مدیریت در سایت ای بازار دادند که محصولاتم را در ان تعریف کردم و مرسوله های خودرا اماده به ارسال کرده و در سایت ای بازار مشخص میکنم که اماده برای ارسال است . اما مشکلی که من دارم این است که میخواهم به محض سفارش در سایت خودم سفارش به پنل مدیریتی من در شرکت پست منتقل شود و نیز به ثبت دستی نباشد و به صورت اتوماتیک انجام شود از شرکت پست سوال کردم به من لینک محصول را دادن ولی واقعا نمیدانم این لینک را باید چیکار کنم .چون طبق کلاس هایی که رفته بودم بهم گفتن که نیاز به پلاگین دارم برای ارتباط دادن فروشگاهم به اداره پست.

اگر مقدور است مرا راهنمایی کنید

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش‌اومدید

متاسفانه خود پست این امکان رو نداره /:

و کسانی هم که مثل شما قصد ارسال محصول رو دارند می‌بایست از شرکت‌هایی که با پست قرار داد دارن استفاده کنن

مثل این و این (افزونه مورد نیاز رو خود شرکت داره)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید
من یه فروشگاه اینترنتی با ووکامرس راه اندازی کردم وحالا برای ارسال کالاها اداره پست گفته که باید یک فاکتور که با استانداردهای خودشان هست و فاکتور گیت وی هست برای ارسال کالاها بر روی بسته ها خورده شود. از طرفی من نمیخوام که اطلاعات محصولاتم رو در Ebazar پست وارد کنم چون همه اطلاعات در سایتم هست و اینکار برام خیلی زمانبر میشه تنها چیزی که توی سایتها خوندم اینه که میگن باید برای اینکه یوزر از سایت خودم خرید کنه و پیام به اداره پست صادر بشه و امکان چاپ فاکتور گیت وی باشه اینه که بین سایت خودم و ebazar اتصال برقرار بشه اما متاسفانه به تمام مراکز پست مراجعه کردم و هیچکس اطلاعی نداشت. توی پنل ebazar اداره پست یه سمپل کد وب سرویس گذاشتن و فقط میگن که اینو باید روی ساییتون فعال کنید ولی من نمیدونم این کدها رو در کجای سایتم و چطور باید استفاده کنم و بالاخره چطور به اون فاکتور گیت وی دسترسی پیدا کنم؟
میخواستم خواهش کنم دوستان راهنمایی کنند تا بتونم زودتر این سمپل کد رو در فروشگاهم راه اندازی کنم.
خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 8/20/2015 at 02:38، مهدی گفته است :

سلام

به انجمن خوش‌اومدید

متاسفانه خود پست این امکان رو نداره /:

و کسانی هم که مثل شما قصد ارسال محصول رو دارند می‌بایست از شرکت‌هایی که با پست قرار داد دارن استفاده کنن

مثل این و این (افزونه مورد نیاز رو خود شرکت داره)

سایت Ebazar  پست امکان وب سرویس را اضافه کرده و میشه براش پنل افزونه نوشت. هنوز راهنماش را نخوندم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم دقیقا همین مشکل رو دارم دوستان کمک کنن ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط kingmateoofficial
      سلام به دوستان عزیز اقا من یه سایت ساختم با ورد پرس اولین باره چنین مشکلی رو میبینم .
      سایت همه چیزش اوکی اوکی هست ولی مطالب سایت رو تو صفحه اصلی نشون نمیده بجاش مینویسه Threads Index نمیدونم چرا
      ولی تو لیت نوشته های تازه و دسته بندی و ... نوشته ها هست 
      اینم ادرس وبسایتم 


    • توسط shayan201680
      سلام دوستان
      بنده یک سایت وردپرسی دارم که حدود دو سالی از ساختش میگذره...
      تا کنون حدود 50 نوشته (پست) در اون ارائه شده.
       
      الان بعد از دو سال میخوایم تغییراتی بسیار کلی بر روی سایت و همچنین دسته بندی ها انجام بدیم که به پست های قبلی نیازی نیست!
      چه راهی هست برای پاک کردنشون یا از بین بردنشون از گوگل که تاثیری بر روی سئو سایت نزاره؟
      چه پیشنهادی دارید؟
      با تشکر
    • توسط Persia Global
      با سلام
      بنده اخیرا" با یک مشکلی در وبسایتم مواجه شدم، اینکه بعد از اضافه کردن پستهای جدید در وبلاگ یا بخش اخبار وبسایت هرچند در سرچ گوگل دیده و باز میشن، اما تو خود وبسایت باز نمیشن و این مشکل الان وبسایت شده.  و نکته اینه که همه این پستها قبلا"در خود وبسایت باز میشدند. اگر کسی از وبسایت بازدید میکنه و میخواد پستهارو در وبلاگ ( اخبار وبسایت) باز کنه و مطالعه کنه،  با این پیغام روبرو میشه... "متاسفانه برگه مورد نظر یافت نشد" . برگه های اصلی در منوی وبسایته مثل تماس و درباره ما و غیره... 
      ممنون میشم دوستان متخصص نظر خودشونو بدن
      با تشکر 


    • توسط unid_user
      درود
      برای نوشتن یه حلقه ساده که بارها نوشتم به مشکل خوردم بیشتر از 2 ساعته که هرکاری میکنم یه ستون اضافه میسازه که کار و خراب میکنه؟! لطفا کمک کنید.
      خروجی مطلوب به صورت html به صورت زیر باید باشه:
      <div class="container"> <div class="row"> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <h2>درباره ما</h2> <p id="about-p"> لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد. </p> </div> </div> <div class="col-lg-5 col-md-5"> <div id="about-image" class=""> <img src="assets/images/about.gif" alt="درباره ما"> </div> </div> </div> </div>  
      حلقه ای که من نوشتم:
      <div class="container"> <div class="row"> <?php while (have_posts()) : the_post(); ?> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <h2><?php the_title(); ?></h2> <?php the_content('<p id="about-p">', '</p>'); ?> </div> </div> <div class="col-lg-5 col-md-5"> <div id="about-image" class=""> <?php the_post_thumbnail(); ?> </div> </div> </div> <?php endwhile; ?> </div> خروجی که این حلقه به من میده:
      <div class="container"> <div class="row"> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <h2>درباره ما</h2> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <p id="about-p">لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.</p> </div> </div> </div> </div> <div class="col-lg-5 col-md-5"> <div id="about-image" class=""> <img width="2436" height="2436" src="http://localhost/tarahan_abzar_01/wp-content/uploads/2018/04/about.gif" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt=""> </div> </div> </div> </div>