• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
yaserjvani

صفحه اختصاصی

18 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من یه صفحه طراحی کردم و همه کارهای مورد نیاز را انجام دادم


<?php
/*
Template Name: No Sidebar
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<div style="width:850px !important;">
<?php the_content('
Read the rest of this page »</p>'); ?> <?php edit_post_link('Edit this entry.', '<p>', '</p>'); ?> <?php endwhile; else: ?> <p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.'); ?></p> <?php endif; ?> </div> </div> <?php get_footer(); ?>

این کد صفحه است ودر خود ورد پرس هم یه صفحه ساختم و تمپلیت اون رو روی این ست کردم حالا می خوام ببینم این صفحه رو چجوری باید ادرس دهی کنم من توی صفحه اول یه لینک گذاشتم که می خوام با کلیک روی اون این صفحه با شکل وشمایل جدید باز بشه که فعلا باز نمی شه :angry:

ویرایش شده در توسط yaserjvani

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

باید در صفحه ای که میخواین این قالب براش فعال بشه , از منوی کناری ارسال صفحه جدید , قالب صفحه رو روی نام قالب تون ست کنید...احتمالا اشتباه ست شده ...

الان روی لینک دهی به صفحه مشکل دارین یا صفحه در حالت عادی هم با قالب جدید باز نمیشه ؟!

ویرایش شده در توسط farzad231

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی صفحه از توی داشبورد باز می کنم قشنگ باز میشه با همون تغییراتی که می خوام اما وقتی لینکش رو میدم و از طریق لینک میخوام این صفحه رو باز کنم فقط یه صفحه سفید میاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک صفحه ای که در وردپرس ساختید رو می دید یا لینک صفحه ای که این کد توشه

صفحه ای که در وردپرس می سازید پیوند مربوطه اش رو همونجا بهتون می ده اگر نمی دونید کجاست از داشبوئرد صفحه را باز کنید و از آدرس بار آدرس را کپی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<?php
/*
Template Name: No Sidebar
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<div style="width:850px !important;">
<?php the_content('Read the rest of this page »</p>'); ?> <?php edit_post_link('Edit this entry.', '<p>', '</p>'); ?> <?php endwhile; else: ?> <p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.'); ?></p> <?php endif; ?> </div> </div> <?php get_footer(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون مشکل حل شد.حالا میخوام به این صفحه تازه ساخته شده یه فایل css نسبت بدم که بتونم استایلش رو نشون بدم ولی درست عمل نمی کنه و فایل css رو در نظر نمیگیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جالبه وقتی فایل cssرو توی همین صفحه مینویسم درست کار میکنه ولی وقتی میبرمش توی یه فایل جداگانه کار نمی کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید اون فایل سی اس استون رو که یه فایل خارجی هست با این کد به صفحاتتون معرفی کنید


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="mystyle.css" />

lmystyle.css : آدرس مسیر فایل سی اس اس تون هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چطور این کد رو دادید؟ کد معرفی استایلتون رو بزارید اینجا.(آدرس دهی)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس فایل css می شه


http://yourdomain.com/wp-content/themes/yourtheme/new-style.css

که بجای yourdomain باید آدرس سایت را بنویسید و بجای yourtheme نام پوشه ی قالب را و جای new-style.css هم نام فایل css ساخته شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون درستشد

ولی من قبلا فقط اسم فایل رو مینوشتم درست میشدولی توی این مورد ادرسکامل جواب داد بهرحال ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به جای آدرس دهی کامل از این کد هم میتونید استفاده کنید :


<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون درستشد

ولی من قبلا فقط اسم فایل رو مینوشتم درست میشدولی توی این مورد ادرسکامل جواب داد بهرحال ممنون

صفحه شما در ایندکس سایت لود می شه یعنی محل روت سایت در نتیجه فایل new-style.css باید در روت باشه تا بتونید با قرار دادن اسم تنها بهش لینک کنید ولی خود فایل css در محل خودش لود می شه در نتیجه می تونه مستقیما از صفحات یا پوشه های کنار دستیش لینک بگیره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت اساتید .

از استارتر تاپیک عذرخواهی میکنم بابت سوالی که مطرح میکنم .

مشکل من یه جورایی مربوط به همین موضوع میشه و در همین تاپیک مطرح میکنم .

من در قالبم صفحه ای که ساختم ، میخوام استایل خاصی بارگذاری بشه .

منظورم اینه که اگر در صفحه با اسم test1 بودم ، استایل test.css بجای style.css بارگذاری بشه و این بخاطر اینه که get_header رو فراخوانی کردم و بالعکس اگر در صفحه اصلی بودم ، فایل test.css بارگذاری نشه !

اگر بخوام جدا براش تعریف کنم ، مجبورم تو صفحه test1 ، کل اچ تی ام ال رو بنویسم .

امیدوارم تونسته باشم منظورمو کامل برسونم .

متشکرم .

ویرایش شده در توسط dodgy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید شرط php استفاده بشه در فایل هدر. نمونه:

if(is_page('آی دی صفحه یا نامک صفحه')){
echo '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://forum.wp-parsi.com/public/test.css" />';
}else{
echo '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://forum.wp-parsi.com/public/main.css" />';
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم آقا مرتضی .

آیا امکانش هست که این مثلا رو برعکس بزنید ؟ طوری که شرط اینطوری باشه که اگه در صفحه اصلی بود ، فایل style.css لود بشه و در غیر اینصورت فایل test.css ?

همچنین اگر امکانش هست بگید که چطور در شرطی که در بالا کدش رو قرار دادین ، بتونم چند صفحه رو شامل شرط کنم .

مثلا صفحه هایی با آی دی های 23 و 24 و 25 و ... با || و OR و , نتونستم این کارو کنم !

با else if فکر کنم بشه اما شاید راه بهتری وجود داره !

متشکرم .

ویرایش شده در توسط dodgy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از تابع is_home استفاده کنید . همانند مثال مرتضی

برای چند برگه

is_page(array(5,55,23))

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری