• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
yaserjvani

صفحه اختصاصی

18 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

من یه صفحه طراحی کردم و همه کارهای مورد نیاز را انجام دادم


<?php
/*
Template Name: No Sidebar
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<div style="width:850px !important;">
<?php the_content('
Read the rest of this page »</p>'); ?> <?php edit_post_link('Edit this entry.', '<p>', '</p>'); ?> <?php endwhile; else: ?> <p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.'); ?></p> <?php endif; ?> </div> </div> <?php get_footer(); ?>

این کد صفحه است ودر خود ورد پرس هم یه صفحه ساختم و تمپلیت اون رو روی این ست کردم حالا می خوام ببینم این صفحه رو چجوری باید ادرس دهی کنم من توی صفحه اول یه لینک گذاشتم که می خوام با کلیک روی اون این صفحه با شکل وشمایل جدید باز بشه که فعلا باز نمی شه :angry:

ویرایش شده در توسط yaserjvani
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

باید در صفحه ای که میخواین این قالب براش فعال بشه , از منوی کناری ارسال صفحه جدید , قالب صفحه رو روی نام قالب تون ست کنید...احتمالا اشتباه ست شده ...

الان روی لینک دهی به صفحه مشکل دارین یا صفحه در حالت عادی هم با قالب جدید باز نمیشه ؟!

ویرایش شده در توسط farzad231
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی صفحه از توی داشبورد باز می کنم قشنگ باز میشه با همون تغییراتی که می خوام اما وقتی لینکش رو میدم و از طریق لینک میخوام این صفحه رو باز کنم فقط یه صفحه سفید میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک صفحه ای که در وردپرس ساختید رو می دید یا لینک صفحه ای که این کد توشه

صفحه ای که در وردپرس می سازید پیوند مربوطه اش رو همونجا بهتون می ده اگر نمی دونید کجاست از داشبوئرد صفحه را باز کنید و از آدرس بار آدرس را کپی کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
/*
Template Name: No Sidebar
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<div style="width:850px !important;">
<?php the_content('Read the rest of this page »</p>'); ?> <?php edit_post_link('Edit this entry.', '<p>', '</p>'); ?> <?php endwhile; else: ?> <p><?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.'); ?></p> <?php endif; ?> </div> </div> <?php get_footer(); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون مشکل حل شد.حالا میخوام به این صفحه تازه ساخته شده یه فایل css نسبت بدم که بتونم استایلش رو نشون بدم ولی درست عمل نمی کنه و فایل css رو در نظر نمیگیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه وقتی فایل cssرو توی همین صفحه مینویسم درست کار میکنه ولی وقتی میبرمش توی یه فایل جداگانه کار نمی کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید اون فایل سی اس استون رو که یه فایل خارجی هست با این کد به صفحاتتون معرفی کنید


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="mystyle.css" />

lmystyle.css : آدرس مسیر فایل سی اس اس تون هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور این کد رو دادید؟ کد معرفی استایلتون رو بزارید اینجا.(آدرس دهی)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس فایل css می شه


http://yourdomain.com/wp-content/themes/yourtheme/new-style.css

که بجای yourdomain باید آدرس سایت را بنویسید و بجای yourtheme نام پوشه ی قالب را و جای new-style.css هم نام فایل css ساخته شده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درستشد

ولی من قبلا فقط اسم فایل رو مینوشتم درست میشدولی توی این مورد ادرسکامل جواب داد بهرحال ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای آدرس دهی کامل از این کد هم میتونید استفاده کنید :


<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درستشد

ولی من قبلا فقط اسم فایل رو مینوشتم درست میشدولی توی این مورد ادرسکامل جواب داد بهرحال ممنون

صفحه شما در ایندکس سایت لود می شه یعنی محل روت سایت در نتیجه فایل new-style.css باید در روت باشه تا بتونید با قرار دادن اسم تنها بهش لینک کنید ولی خود فایل css در محل خودش لود می شه در نتیجه می تونه مستقیما از صفحات یا پوشه های کنار دستیش لینک بگیره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت اساتید .

از استارتر تاپیک عذرخواهی میکنم بابت سوالی که مطرح میکنم .

مشکل من یه جورایی مربوط به همین موضوع میشه و در همین تاپیک مطرح میکنم .

من در قالبم صفحه ای که ساختم ، میخوام استایل خاصی بارگذاری بشه .

منظورم اینه که اگر در صفحه با اسم test1 بودم ، استایل test.css بجای style.css بارگذاری بشه و این بخاطر اینه که get_header رو فراخوانی کردم و بالعکس اگر در صفحه اصلی بودم ، فایل test.css بارگذاری نشه !

اگر بخوام جدا براش تعریف کنم ، مجبورم تو صفحه test1 ، کل اچ تی ام ال رو بنویسم .

امیدوارم تونسته باشم منظورمو کامل برسونم .

متشکرم .

ویرایش شده در توسط dodgy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید شرط php استفاده بشه در فایل هدر. نمونه:

if(is_page('آی دی صفحه یا نامک صفحه')){
echo '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://forum.wp-parsi.com/public/test.css" />';
}else{
echo '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://forum.wp-parsi.com/public/main.css" />';
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنونم آقا مرتضی .

آیا امکانش هست که این مثلا رو برعکس بزنید ؟ طوری که شرط اینطوری باشه که اگه در صفحه اصلی بود ، فایل style.css لود بشه و در غیر اینصورت فایل test.css ?

همچنین اگر امکانش هست بگید که چطور در شرطی که در بالا کدش رو قرار دادین ، بتونم چند صفحه رو شامل شرط کنم .

مثلا صفحه هایی با آی دی های 23 و 24 و 25 و ... با || و OR و , نتونستم این کارو کنم !

با else if فکر کنم بشه اما شاید راه بهتری وجود داره !

متشکرم .

ویرایش شده در توسط dodgy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از تابع is_home استفاده کنید . همانند مثال مرتضی

برای چند برگه

is_page(array(5,55,23))

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری