4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من چطوری میتونم برای تمامی مطالبی که در یک موضوع رو دارای یک نوع تصویر شاخص بکنم مثلا دسسته بندی وردپرس هر چی مطلب توی این دسته بندی دارم رو یه تصویر بزارم و اونا یی که تصویر ندارن دارای اون تصویر شاخص بشن ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید چون جوابی نرسید مجبورم این موضوع رو آپ کنم تا جواب بدید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، همونطور که توی تاپیک های دیگه پاسخ داده شده برای اینکه یک چیز رو نمایش بده باید از کد زیر استفاده بشه:

<?php

if ( !has_post_thumbnail() ) {
echo '<img src="' . get_bloginfo( 'stylesheet_directory' ) . '/images/no-thumbnail.png" />';
} else {
the_post_thumbnail();
} ?>

که اگر تصویر شاخص نداشت تصویر انتخابی رو نمایش بده ، امّا برای اینکه 2 تا شرط رو ترکیب کنیم توی PHP باید از & یا and استفاده کنیم ، و شرط درون یه دسته بندی بودن هم in_category هست

پس میشه کد زیر:

<?php if ( !has_post_thumbnail() & in_category( 'دسته-بندی' )  ) {
echo '<img src="' . get_bloginfo( 'stylesheet_directory' ) . '/images/no-thumbnail.png" />';
} else {
the_post_thumbnail();
} ?>

اگر میخواین برای چند دسته بندی اینکار رو بکنین قبلاً توضیح دادیم که باید از array() استفاده کنید.

موفّق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، همونطور که توی تاپیک های دیگه پاسخ داده شده برای اینکه یک چیز رو نمایش بده باید از کد زیر استفاده بشه:

<?php

if ( !has_post_thumbnail() ) {
echo '<img src="' . get_bloginfo( 'stylesheet_directory' ) . '/images/no-thumbnail.png" />';
} else {
the_post_thumbnail();
} ?>

که اگر تصویر شاخص نداشت تصویر انتخابی رو نمایش بده ، امّا برای اینکه 2 تا شرط رو ترکیب کنیم توی PHP باید از & یا and استفاده کنیم ، و شرط درون یه دسته بندی بودن هم in_category هست

پس میشه کد زیر:

<?php if ( !has_post_thumbnail() & in_category( 'دسته-بندی' ) ) {
echo '<img src="' . get_bloginfo( 'stylesheet_directory' ) . '/images/no-thumbnail.png" />';
} else {
the_post_thumbnail();
} ?>

اگر میخواین برای چند دسته بندی اینکار رو بکنین قبلاً توضیح دادیم که باید از array() استفاده کنید.

موفّق باشید.

ممنونم دوست عزیز از این راهنمایی خوبتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .