Amir.

مشکل در بولد نشدن متن

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

متن رو بُلد میکنم اما نمایش نوشته رو میزنم متن بُلد نشده !

...

سنتر کردن عکس ها هم دیگه کلافه ام کرده . حتما باید با اون آیکون درخته دو ساعت جان بدم تا وسط چین بشه !

یکی بهم کمک بکنه ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ادرس اون بخش رو بدید تابررسی کنیم.

احتمالااز استایلتون هست که bold نمیشه.

برای مشکل وسط چینی این کدها رو به استایلتون اضافه کنید(ترجیحا آخر کدها)

.aligncenter, img.aligncenter{
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

.alignright, img.alignright{
float: right;
}

.alignleft, img.alignleft{
float: left;
}

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا که استایل را ویرایش می کنید دنبال کد


font-weight:

هم بگردید اگر مقداری بین 100 تا 500 داشت با 700 تا 900 (700 یا 800 یا 900) تعویضش کنید و اگر مقدارش normal بود هم حذفش کنید تا مشکل بلد نشدن هم بر طرف بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

<?php get_header(); ?>

<div id="magicjoomla_wrapper_content">

<div class="magicjoomla_width1"> <!--- cont --->

<div id="magicjoomla_width2">

<div id="magicjoomla_3_1_wrapper">

<div id="magicjoomla_3_1">

<?php dynamic_sidebar( "sidebar-3" ); ?>

</div>

</div>

</div>

<div id="content"><div id="magicjoomla_80">

<div id="message">

</div>

<div id="magicjoomla_com_slide_wrapper">

</div>

<div id="magicjoomla_width4">

<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<div id="page">

<div class="cont_top"></div><div class="cont_bg">

<h2 class="contentheading">

<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="contentpagetitle"><?php the_title(); ?></a>

</h2>

<p class="buttonheading">

</p>

<p class="articleinfo">

<span class="createdate">

<?php the_date('l j F Y'); ?> | <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> </span>

</p>

<div><?php the_content(); ?> <?php edit_post_link('ویرایش مطلب','',''); ?></div>

<div class="clearfix"></div>

</div><div class="cont_bot"></div>

<?php comments_template(); ?>

</div>

<?php endwhile; ?>

<?php get_footer(); ?>

و سی اس اس


http://pastebin.com/R0cuVaKE

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت رو بدید بهتره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت باز نمیشه و خطا میده که همچین سایتی وجود نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت باز نمیشه و خطا میده که همچین سایتی وجود نداره.

بله .به رفیقم گفتم ببینه چه خبره رو سایتش . از سرور هستش فکرکنم . رفع میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای مشکل وسط چینی این کدها رو به استایلتون اضافه کنید(ترجیحا آخر کدها)

اضافه کردم اما هیچ تغییری نکرد . کلا وسطچین کردن عکس تو وردپرس مشکل داره !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با همین کد باید مشکل حل بشه مگر اینکه به خود عکس استایلی داده شده باشه برای همین آدرس سایت نیاز بود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حلی پیدا نشد ؟

بُلد کردن هم که کار نکرد

راه حلی پیدا نشد ؟

بُلد کردن هم که کار نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حلی پیدا نشد ؟

بُلد کردن هم که کار نکرد

برای Bold کردن مطالب تگ <b></b> گذاشتم و درسته. داخل متن و قسمتی که مد نظرتونه از این تگ استفاده کنید.

و اگر برای کل متن میخوایید باید قبل از تابع the_content استفاده کنید.

و تصاویر هر مطلب هم کدی که Morteza عزیز گفتند به صورت زیر به استایلتون اضافه کنید:

این خط را پیدا کنید:


#page img {

و این کد ها را به آن اضافه کنید:


clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir