espadana

مشکل در لود سایت

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

یه مشکلی برای سایت من پیش آمده درخواست دارم راهنمایی کنید

سایت من بدون اینکه دست کاری کرده باشم بالا نمیاد و این خطا را می دهد

Warning: require(/home/bibifate/public_html/wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bibifate/public_html/index.php on line 17

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/bibifate/public_html/wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bibifate/public_html/index.php on line 17

می خواستم ببینم مشکل از چیه و چطور این مشکل را حل کنم .ممنون از لطف همه شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پشتیبانی سرورتون مطرح کنید سریعتر حل و فصل میشه ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahdiamandadi
      سلام خدمت دوستان عزیز
      به فایل پیوست توجه کنید
      این کنسول گوگل کروم هست.
      یه سری مشکلات رو توضیح داده که باعث دیر لود شدن وبسایتم شدن
      لطفا اگه میشه یه راه حلی بدید که چجوری این مشکلات رو حل کنم ، تشکر
      ادرس وبسایتم: www.NarmashirNews.ir

    • توسط Tesla
      سلام من سایتم توی gtmetrix اینطوریه :

      اما در گوگل آنالیز خیلی اوضاع فرق میکنه :

      و حتی بعضی روز هارو بالای 30 ثانیه میزنه گوگل!
      مشکل از چی میتونه باشه ؟
      سایتم اصلا سنگین نیست و حجمش 1مگابایته ، افزونه ی زیادی هم ندارم
    • توسط 9713
      باسلام. من وردپرس رو نصب کردم و وقتی می خواهم دسته جدید ایجاد کنم به صورت خودکار لود نمی شود و باید صفحه را ریفرش کنم. این را در یک هاست دیگر امتحان کردم مشکل نداشت. می خواستم بپرسم امکان دارد از پایگاه داده باشد یا نیاز باشد در سی پنل چیزی را از سمت هاست فعال نمایند.
      باتشکر
    • توسط IFTHEN
      در حال کد کردن قالبی هستم حالا در قسمت بک پنل و در ایجاد نوشته جدید، فایل های جاوا اسکریپت لود نمی شه و به تبع اون یک سری از آیتم ها از کار می افتن!
      یه بررسی کردم دیدم توی صفحه یک سری از فایل ها درست لود نمی شن! و به عبارت بهتر آدرسشون دچار مشکل شده!
      <link rel='stylesheet' href='http://localhost/user/wp-admin/load-styles.php?c=1&amp;dir=rtl&amp;load%5B%5D=dashicons,admin-bar,buttons,media-views,common,forms,admin-menu,dashboard,list-tables,edit,revisions,media,themes,about,nav-menu&amp;load%5B%5D=s,widgets,site-icon,l10n,wp-auth-check,wp-color-picker,farbtastic&amp;ver=4.7' type='text/css' media='all' /> داخل کد بالا عبارت زیر به صورت کد نمایش داده شده و این باعث این اتفاق شده!
      &amp;
      چطور می تونم این مشکل رو رفع کنم؟
       
       
    • توسط kambizzarei
      با سلام.
      من چند وقتیه که از قالب مولتی نیوز استفاده میکنم . و مشکلی که دارم اینه که وقتی تصاویر رو به صورت گالری میذارم تو سایتم با ارور the image could not be loaded روبرو میشم .
      که این مشکل رو وقتی افزونه Lightbox Gallery رو نصب میکنم حل میشه . اما یه مشکلی که اضافه میشه اینه که دو تا تصویر لود میکنه همزمان … و کل سایت رو بهم میریزه …
      نمایش تصاویر بدون افزونه لایت باکس

      نمایش تصاویر با افزونه لایت باکس

      ممنون میشم که این مشکل رو برام رفع کنید و یا راهنمایی کنید .
      آدرس لینک به طور نمونه : http://mazandphoto.com/?p=6090