ترجمه افزونه رفع تداخل فایلهای جاوا یا جی کوئری
آغاز شده توسط
سعید حسینی,
10 پست در این موضوع قرار دارد
برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدید
-
مطالب مشابه
-
توسط Mohammad9574
سلام، دوستان دارم افزونه Google Analytics by MonsterInsights رو ترجمه میکنم، البته حلقه های کوتاه رو، اگر کمک کنید برای ترجمه کامل ممنون میشم.
و دوستان یک سوال چطوری ترجمه ها تایید میشن؟ اگر اطلاعاتی در زمینه ترجمه وردپرس دارید لطفا با من به اشتراک بگذارید...
-
توسط irmacfa
دوستان سلام وقت بخیر من از افزونه Easy Digital Downloads استفاده میکنم بعد از آپدیت فایل ترجمش در مدیریت وردپرس به کلمه Download تبدیل شد فایلش رو متوجه نشدم در کجاست که بشه تغییرش داد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید از کجا فایل زبانش رو از کلمه Download به نوشته ای دیگر تغییر بدم.
-
توسط rabya_net
سلام
خدا قوت
به همه اساتید
از شما بزرگوارن هست کسی بتونه این افزونه رو " WPAdverts - Classifieds Plugin "
فارسی کنه و میتونه جوری تنظیمش کنه که مثل افزونه Google Drive Media Library بتونه فایل های مورد نظرش روی فضای گوگل داریو و بطور کل فضاهای کلود بارگذاری کنه . و خیر اون فرد برسه و رایگان در اختیار دیگران هم قرار بده .
با تشکر
-
توسط امیر مسکنی
با سلام به همه دوستان
---
من تقریباً 2 سال پیش که کمی وقتم آزادتر بود چندتا از افزونه هایی که به نظر خودم کاربردی بود انتخاب کردم و فایل های زبان فارسیش رو آماده کردم و اکثراً هم ثبت شد توی مخزن وردپرس؛ مثل: All in One SEO Pack - Portfolio - WP Total Hacks
خب متاسفانه دیگه نتونستم این فایل ها رو به روز کنم.
امروز یه ایمیلی از طرف BestWebSoft برام اومده که نیاز دارن فایل زبان Portfolio به روز بشه.
سوالی که برام پیش اومده اینه که این افزونه ارزش وقت گذاشتن داره در حال حاظر؟
آیا کسی مورد نیازش هست این افزونه یا نه؟
چون اون زمان من خودم خیلی لازم داشتم ولی در حال حاظر خیلی از پوسته های وردپرس خودشون صفحه نمونه کار دارند و نیاز کمتری حس میشه به این افزونه ها
ممنون میشم دوستان نظر بدن.
یا حق
-