شهاب

مشکل در تنظیمات قالب بعد از توابع ترجمه

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان.

یک قالب رو فارسی میکنم . توابع رو به تنظیماتش دادم. تا اینجا مشکلی نیست و متن ها در po edit فراخوانی میشه ، اما!!!

زمانی که یکی از متن ها رو ترجمه میکنم قالب با مشکل روبرو میشه. حالا چه مشکلی ؟

مثلا بخش تنظیمات قالب من چند زبانه اصلی داره به نام Header و Footer و...

حالا من Header رو سربرگ ترچمه میکنم و وقتی Footer رو هم ترجمه میکنم ، تنظیمات بخش فوتر شبیه تنظیمات بخش سربرگ میشه. و این مشکل برای همه زبانه ها بعد از ترجمه به وجود میاد!!!!

امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.


$of_options[] = array( "name" => __("Footer","Shakhes"),
"type" => "heading"

اینم یه نمونه کد از بخش تنظیمات قالب. مشکل کجاست به نظر شما؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید چنین کدی توی فایل های قالب یا فایل های پنل تنظیمات وجود داره؟


$jquery_click_hook = ereg_replace(“[^A-Za-z0-9]”, “”, strtolower($value[‘name’]) );

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید چنین کدی توی فایل های قالب یا فایل های پنل تنظیمات وجود داره؟


$jquery_click_hook = ereg_replace(“[^A-Za-z0-9]”, “”, strtolower($value[‘name’]) );

نه متاسفانه
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین مشکل رو داشتم. توی فایل های پنل تنظیمات کد بالا بود که با


$jquery_click_hook = preg_replace(‘/[^A-Za-z0-9-آ9-ی0]/i’, ”, $value[‘name’]);

جایگزینش کردم درست شد.

میشه اسم قالب رو بگید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین مشکل رو داشتم. توی فایل های پنل تنظیمات کد بالا بود که با


$jquery_click_hook = preg_replace(‘/[^A-Za-z0-9-آ9-ی0]/i’, ”, $value[‘name’]);

جایگزینش کردم درست شد.

میشه اسم قالب رو بگید؟

ولی شما داری به من کلک میزنی :huh:

باشه اسم قالب رو میگم! تازه دارم ترجمه ش میکنم و اولین باره به این مشکل برخورد کردم. oxygen

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولی شما داری به من کلک میزنی :huh:

باشه اسم قالب رو میگم! تازه دارم ترجمه ش میکنم و اولین باره به این مشکل برخورد کردم. oxygen

نترسید من این جور آدمی نیستم.

الان اینی که دارید ترجمش میکنید نسخه رایگانه (نسخه توی مخزن) یا پولی (تم فارست)؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نترسید من این جور آدمی نیستم.

الان اینی که دارید ترجمش میکنید نسخه رایگانه (نسخه توی مخزن) یا پولی (تم فارست)؟

نه خوب من شوخی کردم فقط

از تم فارست با لایسنس (نمیخوای بگی که با پشتیبانی خود اونا مطرح کنم :unsure: )

ویرایش شده در توسط شهاب
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه خوب من شوخی کردم فقط

از تم فارست با لایسنس (نمیخوای بگی که با پشتیبانی خود اونا مطرح کنم :unsure: )

نه می خواستم ببینم اگه از نسخه رایگانش استفاده می کنید قالب رو دانلود کنم یه نگاهی بش بندازم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه می خواستم ببینم اگه از نسخه رایگانش استفاده می کنید قالب رو دانلود کنم یه نگاهی بش بندازم.

نه خب خودم بررسی میکنم بیشتر مشکل حل شد راه حلشو میزارم همینجا

خیلی ممنون از لطف شما :wub: :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه می خواستم ببینم اگه از نسخه رایگانش استفاده می کنید قالب رو دانلود کنم یه نگاهی بش بندازم.

من این کد رو پیدا کردم . یکمی با کدی که شما گفتی فرق میکنه.

حالا میدونی چطور باید ویرایش شه؟ من اصلا از منطق ویرایش کدی که شما گفتی سر در نیاوردم.

مرسی خیلی...


$filename['name'] = preg_replace('/[^a-zA-Z0-9._\-]/', '', $filename['name']);

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$jquery_click_hook = "of-option-" . trim(preg_replace('/ +/', '', preg_replace('/[^A-Za-z0-9 ]/', '', urldecode(html_entity_decode(strip_tags($jquery_click_hook))))));

کد بالا رو پیدا کنید و کد زیر رو جایگزینش کنید:


$jquery_click_hook = "of-option-" . trim(preg_replace('/ +/', '', preg_replace('/[^A-Za-z0-9-آ9-ی0]/i', '', urldecode(html_entity_decode(strip_tags($jquery_click_hook))))));

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$jquery_click_hook = "of-option-" . trim(preg_replace('/ +/', '', preg_replace('/[^A-Za-z0-9 ]/', '', urldecode(html_entity_decode(strip_tags($jquery_click_hook))))));

کد بالا رو پیدا کنید و کد زیر رو جایگزینش کنید:


$jquery_click_hook = "of-option-" . trim(preg_replace('/ +/', '', preg_replace('/[^A-Za-z0-9-آ9-ی0]/i', '', urldecode(html_entity_decode(strip_tags($jquery_click_hook))))));

این کد رو شما از oxygen پیدا کردی؟ ینی آیا این کد در اکسیژن هست که من همین رشته متنی رو جستجو کنم؟

خب نه اگه بود که شما میگفتی در کدوم بخش قرار داره!

کدی هم که شما اول گفتی من یه کد پیدا کردم از تنظیمات قالب که شبیه این کد بود نه خود اون کد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو شما از oxygen پیدا کردی؟ ینی آیا این کد در اکسیژن هست که من همین رشته متنی رو جستجو کنم؟

خب نه اگه بود که شما میگفتی در کدوم بخش قرار داره!

کدی هم که شما اول گفتی من یه کد پیدا کردم از تنظیمات قالب که شبیه این کد بود نه خود اون کد

بله همون رو جست و جو کنید پیداش می کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستانی که این مشکلو دارن ، اول از Ghaem تشکر کنن.

این رشته متنی رو پیدا کردم و جایگزین کردم درست شد. اما Encoding اون فایل که این رشته در اون هست رو روی utf-8 بزارید چون این دو تا حروف فارسی هم داره داخلش :rolleyes:

حالا از من تشکر کنن

آقا Ghaem لطفا این پست منو تایید کن که بدونم برخوردم شما رو ناراحت نکرده باشه :)

ویرایش شده در توسط شهاب
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..