ashkan67

این سایت از چه کدی در بالای سایتش استفاده کرده؟

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من یک سایت رو دیدم که منوی بالای سایتش (در هدر) طوری هستش که وقتی ماوس رو روی اون منو میبری ، اندازه فونت اون متن بزرگ میشه ، میخوام ببینم از چه کدی استفاده کرده؟

خودتون ببینید این سایت رو : http://www.collectionbetter.ir/

امکانش هست که از افزونه استفاده کرده باشه ؟

اگر آره اسم افزونش چی هستش ؟

ویرایش شده در توسط ashkan67
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدش هست خودتون به صورت دستی میتونید بهش اضافه کنید


.topMenu div a {
color: #323232;
font-size: 12px;
transition: all .2s ease 0s;
}


.topMenu div a:hover {
font-tahoma: bold;
font-size: 15px;
color: #323232;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ممنون دوست عزیزم

این کد رو که گفتید تو style اضافه کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ممنون دوست عزیزم

این کد رو که گفتید تو style اضافه کنم ؟

بله دوست عزیز ؛

بایستی درون style.css قرار دهید .

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان اوکی شد ممنون از لطفتون

آیا میشه علاوه بر این ، دوباره استایل خاصی رو بهش اضافه کرد؟

مثلا به جایی که بزرگ بشه یا کوچیک بشه ، بره پایین یا بالا ؟

آیا امکانش هست که وقتی ماس رو نگه میدارم ، فونتش هم عوض بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان اوکی شد ممنون از لطفتون

آیا میشه علاوه بر این ، دوباره استایل خاصی رو بهش اضافه کرد؟

مثلا به جایی که بزرگ بشه یا کوچیک بشه ، بره پایین یا بالا ؟

آیا امکانش هست که وقتی ماس رو نگه میدارم ، فونتش هم عوض بشه ؟

بله میتونید از margin ها استفاده کنید و یا font-family و سایر چیز های دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط یوسف کهندل
      سلام میشه فایل اچ تی ام ال رو داخل هاست قرار داد و کار کند یعنی ای اس پی دات نت یا زبان برنامه نویسی نباشد
       
    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.
    • توسط soshiant
      درود
      دوستان من دو تا عکس دارم. میخوام توی حالت عادی عکس شماره 1 نشون داده بشه و ووقتی موس میره روش، عکس تغییر کنه و عکس شماره دو نشون داده بشه.
      ضمنا عکس دوم لینک خور هم باشه. یعنی بشه روش کلیک کرد و وارد صفحه دلخواه شد.
      ترجیحا کد html باشه
      ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط mojtabajml
      سلام دوستان 
      سایتی دارم که اخیرا هر منویی که بهش اضافه میکنم هم عنوان صفحه رو توی منو میاره و هم محتوای صفحه! بخاطر همین کلا منو بهم میریزه. جالبه که واسه صفحاتی که قبلا توی منو بوده این مشکل نیست. کسی با این مشکل آشنا هست که بتونه راه حلی بهم بده؟
      متشکرم
    • توسط cloudgamer
      سلام خدمت همه ی دوستان.
      دنبال چند تابع هستم که بتونه تو موارد زیر کمکم کنه.
      1-نمایش تعداد تمام پست های منتشر شده (فقط تعدادشون)
      2-نمایش تمام کاربران (فقط تعدادشون)
      3-نمایش تعداد تمام نظرات (فقط تعدادشون)