ashkan67

این سایت از چه کدی در بالای سایتش استفاده کرده؟

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من یک سایت رو دیدم که منوی بالای سایتش (در هدر) طوری هستش که وقتی ماوس رو روی اون منو میبری ، اندازه فونت اون متن بزرگ میشه ، میخوام ببینم از چه کدی استفاده کرده؟

خودتون ببینید این سایت رو : http://www.collectionbetter.ir/

امکانش هست که از افزونه استفاده کرده باشه ؟

اگر آره اسم افزونش چی هستش ؟

ویرایش شده در توسط ashkan67
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدش هست خودتون به صورت دستی میتونید بهش اضافه کنید


.topMenu div a {
color: #323232;
font-size: 12px;
transition: all .2s ease 0s;
}


.topMenu div a:hover {
font-tahoma: bold;
font-size: 15px;
color: #323232;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ممنون دوست عزیزم

این کد رو که گفتید تو style اضافه کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ممنون دوست عزیزم

این کد رو که گفتید تو style اضافه کنم ؟

بله دوست عزیز ؛

بایستی درون style.css قرار دهید .

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان اوکی شد ممنون از لطفتون

آیا میشه علاوه بر این ، دوباره استایل خاصی رو بهش اضافه کرد؟

مثلا به جایی که بزرگ بشه یا کوچیک بشه ، بره پایین یا بالا ؟

آیا امکانش هست که وقتی ماس رو نگه میدارم ، فونتش هم عوض بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان اوکی شد ممنون از لطفتون

آیا میشه علاوه بر این ، دوباره استایل خاصی رو بهش اضافه کرد؟

مثلا به جایی که بزرگ بشه یا کوچیک بشه ، بره پایین یا بالا ؟

آیا امکانش هست که وقتی ماس رو نگه میدارم ، فونتش هم عوض بشه ؟

بله میتونید از margin ها استفاده کنید و یا font-family و سایر چیز های دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط seyed reza
      سلام خسته نباشید.
      من به تازگی یک قالب html رو به wp تبدیل کردم ولی برای ساخت فایل های page.php و single.php و single-product.php به مشکل خوردم چون php بلد نیستم
      صفحه اصلی و صفحه فروشگاه درسته ولی صفحات دیگر مثل حساب کاربری مشکل داره
      چند بار از قالب های دیگه اون قایل هارو جایگذین کردم ولی اکثرشون رو کلا نشون نمی داد و یکی رو هم بدون css ( یعنی فقط html ) نشون داد که عکسشو میزارم
      ممنون میشم یکی کمکم کنه فایل هارو بسازم.
      درضمن فایل رو واسه قالبی که با ووکامرس ست باشه میخوام
      ممنون

    • توسط eh58san
      سلام روزتون بخیر استاتید محترم نیازمند پلاگین یا روشی برای ایجاد چنین منو هایی میباشم: لینک سایت  در صورتی که امکانش هست ممنون میشم راهنمایی فرمایید
       

    • توسط Emperor
      این سایت باگ داره برای اینم نام کاربری wordpressparsi 
      ایمیل من :emperor1384@yahoo.com
       
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه کدهای جاوا اسکریپت و جی کوئری در فایل js رو به وسیله php یا توابع وردپرس داینامیک کنیم.
      مثلا یه متغیر در فایل js دارم که میخوام از طریق php یا توابع وردپرس هر بار که خواستم یک مقدار رو اختصاص بدم.
      با تشکر و سپاس