bobby10

مشكل رفتن از گوگل!!!

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشين

من الان چند ساعته كه سايتم تو گوگل كلا افت كرده يه دونه هم ورودي گوگل ندارم مشكل از كجاست ممنون ميشم راهنماييم كنين

وقتي تو گوگل ميزدم ميهن موزيك سايت منو اول مي آورد ولي الان ديكه نمياره mihanmusic.eu

ویرایش شده در توسط bobby10
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببينيد افت رتبه هزار تا دليل ميتونه داشته باشه ...

شما تو اين مدت كار خاصي انجام نداديد مثلا بكلينك نخريديد و ...

اگه فك مي كنيد كه اشتباهي انجام نداديد مشكل از خود گوگله و بعد يه مدت حل ميشه

واسه منم دقيقا اينجوري شده بود از رتبه ي يك رفتم رتبه 397 !!! ولي بعد دو سه هفته درست شد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای منم چندین و چندین بار پیش اومده خیلی وقت ها درست شده و خیلی وقت ها درست نشده

اتفاقا یک ماه پیش همین اتفاق برای یکی از سایت هام افتاد که تازه تاسیس بود بعد این مدت تازه ورودیم به 10-20 تا در روز رسیده که اوایل تاسیس به 200 تا روزانه هم می رسید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببينيد افت رتبه هزار تا دليل ميتونه داشته باشه ...

شما تو اين مدت كار خاصي انجام نداديد مثلا بكلينك نخريديد و ...

اگه فك مي كنيد كه اشتباهي انجام نداديد مشكل از خود گوگله و بعد يه مدت حل ميشه

واسه منم دقيقا اينجوري شده بود از رتبه ي يك رفتم رتبه 397 !!! ولي بعد دو سه هفته درست شد

برای منم چندین و چندین بار پیش اومده خیلی وقت ها درست شده و خیلی وقت ها درست نشده

اتفاقا یک ماه پیش همین اتفاق برای یکی از سایت هام افتاد که تازه تاسیس بود بعد این مدت تازه ورودیم به 10-20 تا در روز رسیده که اوایل تاسیس به 200 تا روزانه هم می رسید

من 2-3 هفته ميشه كه سايت رو زدم تا ديروز 200 تا ورودي گوگل داشتم و بك لينكم خريدم پيج رنكم هم 3 هست ولي كار خواصي انجام ندادم كه باعث افت بشه يهو اومد پايين رتبه

ویرایش شده در توسط bobby10
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوسانات ورودی عادی هست و کم و زیاد میشه. اما اگر ادامه دار باشه برای مدت طولانی باید دنبال منشا مشکلتون باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من جدیدا سرور خودمو عوض کردم رو سرور قبلی سئو 91% بود الان رو سرور جدید 85% هستش دلیلش چی میتونه باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تعویض سرور ربطی به سئو نداره.

به پوسته و کدهای تزریقی به اون وابسته هست + مطالب و...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تعجب منم واسه همینه تغییری انجام نشده که chkme اینطوری آمار داده چون تعویض سرور تا اونجاییی که من میدونم بی ربط هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من 2-3 هفته ميشه كه سايت رو زدم تا ديروز 200 تا ورودي گوگل داشتم و بك لينكم خريدم پيج رنكم هم 3 هست ولي كار خواصي انجام ندادم كه باعث افت بشه يهو اومد پايين رتبه

دلیلشو براتون Bold کردم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتي تو گوگل ميزدم ميهن موزيك سايت منو اول مي آورد ولي الان ديكه نمياره mihanmusic.eu

احتمالا نتايج شخصي مرورگرتون بوده روي گوگل و نتايج اصلي نبوده ..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا نتايج شخصي مرورگرتون بوده روي گوگل و نتايج اصلي نبوده ..

نه كلا اينطوريه تو وبگذرم اومده پايين

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .