elshan

کد کردن قالب و فایل های html و php

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.چطوری می تونم قالب هایی رو که ساختم کد کنم تا ویرایش نشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از کدرهایی مثل zend و ioncube برای بهترین حالت استفاده کنید.

در رده های بعدی کدرهایی مثل phplockit و SourceGuardian و ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از کدرهایی مثل zend و ioncube برای بهترین حالت استفاده کنید.

در رده های بعدی کدرهایی مثل phplockit و SourceGuardian و ...

برای بهترین حالت یعنی چی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی وجود حداقل احتمال برای دیکد شدن!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در بهترین حالت اینه که کد نکنید چون قالب کد شده صد در صدر مشکلاتی را با فایل ترجمه و افزونه ها پیدا خواهد کرد و محدودیت گسترده ای را برای کاربر ایجاد می کنه که معمولا کاربر از ادامه استفاده منصرف می شه

همیشه یکی از جذاب ترین خواص وردپرس امکان ویرایش قالب بوده که جزو بزرگترین عوامل رشد وردپرس هم محسوب می شه می تونید در عوض اینکار در فوتر کپی رایتتون رو بگذارید و با یک کد جاوا اسکریپت ساده اجازه لود به سایت در صورت حذف یا دستکاری کپی رایت رو ندید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و کلام آخر اینکه کدی که دیکد بشه همون بهتر که کد نشه :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در بهترین حالت اینه که کد نکنید چون قالب کد شده صد در صدر مشکلاتی را با فایل ترجمه و افزونه ها پیدا خواهد کرد و محدودیت گسترده ای را برای کاربر ایجاد می کنه که معمولا کاربر از ادامه استفاده منصرف می شه

همیشه یکی از جذاب ترین خواص وردپرس امکان ویرایش قالب بوده که جزو بزرگترین عوامل رشد وردپرس هم محسوب می شه می تونید در عوض اینکار در فوتر کپی رایتتون رو بگذارید و با یک کد جاوا اسکریپت ساده اجازه لود به سایت در صورت حذف یا دستکاری کپی رایت رو ندید

این کار رو چطوری بکنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اين‌كار رو هم كه به سادگي ميشه دور زد و يا به قولي ديكد كرد ..

به نظر من بهترين راه اعتماد كردن و كمك براي جا اندازي فرهنگ كپي رايت هستش :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟