• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.آدرس سایتم تو امضام هست

تو فورترش نتونستم هیچ چیزی زارم.لطفا یه کدی بدید بزارم تو هدرش ممنون میشم.یه کدی که مثلا بنویسه تمامی حقوق محفوظ است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا نتونستيد توي فوتر چيزي بنويسيد ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فوتر قالبتون اين قسمت رو پيدا كنيد و به صورتي كه من قرار ميدم تغيير بديد ..


<div id="footer">
<div style="text-align:center;margin-top:10px;">تمامي حقوق اين سايت محفوظ ميباشد و كپي با ذكر منبع مانعي ندارد</div>
<div id="footer-credits"> </div>
</div>
</div>

موفق باشيد ../.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

دوباره این مشکل برام پیش اومده ولی دیگه نتونستم کاری کنم!نتونستم عبارت رو که آقا سعید گفتن پیدا کنم.لطفا بی زحمت خودتون یه کوچولو ویرایشش کنید این کدی که می گید رو بزارید داخلش:


<div class="clearfix"></div>
</div><!-- INNERWRAP END -->
</div><!-- MAIN END -->
<!-- Farsweb.net themes wordpress -->
<div id="footer">
<div id="footer-left">
<?php /* WARNING: DON'T EDIT OR ADD ANYTHING INSIDE THIS LINE. YOUR SITE WILL STOP WORKING IF THESE LINKS ARE MODIFIED IN ANY WAYS */?>
<div id="devlink"><a href="http://www.farsweb.net/" target="_blank">farsweb.net wordpress theme designer</a></div>
<?php /* WARNING: DON'T EDIT OR ADD ANYTHING INSIDE THIS LINE. YOUR SITE WILL STOP WORKING IF THESE LINKS ARE MODIFIED IN ANY WAYS */?>
</div><!-- FOOTER LEFT END -->
<div id="footer-right">
Copyright © <?php echo gmdate(__('Y')); ?> All Rights Reserved
<?php if((is_home()) && (is_front_page()) && ($paged < 1)) { ?>
<?php } ?>
</div><!-- FOOTER RIGHT END -->
<div class="clearfix"></div>
<?php wp_footer(); ?>
<br /><center><div style="direction: rtl; color: #cccccc; font-size: 11px;">برای مشاهده بهتر سایت از مرورگرهای<a target="_blank" href="http://www.firefox.com">Firefox 3+</a> ,<a target="_blank" href="http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx">Internet explorer8</a> , <a target="_blank" href="http://www.google.com/chrome ">Google Chrome</a> استفاده
کنید و بهترین حالت نمایش سایت 768*1024 است.</div></center>
</div><!-- FOOTER END -->
</div><!-- CONTAINER END -->
</div><!-- WRAPPER END -->
</body>
</html>
<!-- Farsweb.net themes wordpress -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

دوباره این مشکل برام پیش اومده ولی دیگه نتونستم کاری کنم!نتونستم عبارت رو که آقا سعید گفتن پیدا کنم.لطفا بی زحمت خودتون یه کوچولو ویرایشش کنید این کدی که می گید رو بزارید داخلش:

این خط در کد شما وجود داره فقط باید در خط زیر ترجمه یا متن مورد نظر خودتونو جایگزین کنید:


Copyright © <?php echo gmdate(__('Y')); ?> All Rights Reserved

تابع gmdate برای نمایش سال جاری است اگر نیاز داشتید حذف نکنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار رو می کنم و لی یه پنجره ی دیگه به شکل همون پنجره ی فوتر روی فوتر میاد و اینو می نویسه و اصلا شکل خوبی نمی گیره!چیکار کنم به جای همون جا که نوشه:" برای مشاهده ی بهتر از نی مرور گر ها استفاده کنید"متن مورد نظر من نمایش داده بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کار رو می کنم و لی یه پنجره ی دیگه به شکل همون پنجره ی فوتر روی فوتر میاد و اینو می نویسه و اصلا شکل خوبی نمی گیره!چیکار کنم به جای همون جا که نوشه:" برای مشاهده ی بهتر از نی مرور گر ها استفاده کنید"متن مورد نظر من نمایش داده بشه؟

متوجه مشکل پنجره ی فوتر روی فوتر نشدم. روی سایتتون بذارید آنلاین ببینم.

برای متنی هم که گفتید میتونید جایگزین کنید نباید مشکلی باشه.

کش و تمپ مرورگر را حذف کردید؟

ویرایش شده در توسط سعید
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد.دسستتون درد نکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مشکل حل شد.دسستتون درد نکنه

سلام

خوب حالا که تا اینجا گفتید لطفا نحوه حل شدن مشکل را بگذارید یا ممنون میشم برام ایمیل کنید

***************

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

کدهای لازم در پست های بالاتر همین تاپیک هست. همون ها رو استفادده کنید. مشکلی هم داشتید مطرح کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز

مرسی از اینکه پاسخ دادید

ولی در کد فوتر زیر در قسمت

<div id="devlink"><a href="http://www.farsweb.net" target="_blank">Farsweb.net wordpress themes</a></div>

هر تغییری ایجاد می کنی پوسته از کار می افته

این طرح خیلی برام جالب بود

واسه همین می خواستم بدونم کجای پوسته چنین امکانی را ایجاد کرده

آیا میشه رو پوسته های دیگه هم اضافه کرد

یا اصلا اگه بخوام خودم تغیرش بدم و پوسته از کار نیفته باید چیکار کنم

لینک دانلود کامل پوسته را هم میذارم

http://uploadkon.ir/...=3sotone1.0.zip

اینم کد فوتر این پوسته که من می خوام ازش استفاده کنتم

<div class="clearfix"></div>

</div><!-- MAIN END -->

<div id="footer">

<div id="footer-left">

<?php if ( function_exists( 'wp_nav_menu' ) ) { // Added in 3.0 ?>

<?php wp_nav_menu( array(

'theme_location' => 'footer',

'container' => false,

'depth' => 1,

'fallback_cb' => 'none'

)); ?>

<?php } ?>

<?php /* WARNING: DON'T EDIT OR ADD ANYTHING INSIDE THIS LINE. YOUR SITE WILL STOP WORKING IF THESE LINKS ARE MODIFIED IN ANY WAYS */?>

<?php if( (is_home()) && (is_front_page()) && ($paged < 1) ) { ?>

<div id="devlink"><a href="http://www.farsweb.net" target="_blank">Farsweb.net wordpress themes</a></div>

<?php } ?></div><!-- FOOTER LEFT END -->

<div id="footer-right">

سمت راست فوتر

</div><!-- FOOTER RIGHT END -->

<div class="clearfix"></div>

<?php wp_footer(); ?>

</div><!-- FOOTER END -->

</div><!-- CONTAINER END -->

</div><!-- WRAPPER END -->

</body>

</html>

ویرایش شده در توسط NESTED
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کدهای فایل functions.php پوستتون هم بذارید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

http://uploadkon.ir/...functions_1.zip

این لنیک بود

اینم کد

http://pastebin.ca/2294928

ویرایش شده در توسط Morteza
حذف کدها
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست غزیز

اینهمه کد رو تو تاپیک نزارید!

حداقل فایل رو فشرده و پیوست میکردید!

اون بخشی که شما میخوای تغییر بدی کد شده و کپی رایت پوسته هست.

متاسفانه چون فارسی کننده کد کرد بهتون میگم چطور دیکد کنید.

کد زیر در خطوط آخر فایل فانکشن رو پیدا کنید:

<?php

add_action('admin_init', 'mytheme_add_init');

add_action('admin_menu', 'mytheme_add_admin');

eval(base64_decode('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'));

?>

با کد زیر جایگزین کنید:



<?php
add_action('admin_init', 'mytheme_add_init');
add_action('admin_menu', 'mytheme_add_admin');

$theerrmessage = "Farsweb.net persian wordpress themes";
$thetextlink = '<a href="http://www.farsweb.net" target="_blank">Farsweb.net wordpress themes</a>';
function check_theme_valid() {
global $theerrmessage;
if(!function_exists('init_error_message_form')): wp_die( $theerrmessage ); endif; }
add_filter('get_header','check_theme_valid');
function theme_usage_message() {
global $theerrmessage;
wp_die( $theerrmessage ); }
function check_theme_footer() {
global $thetextlink;
$f = get_template_directory() . "/footer.php";
$fd = fopen($f, "r");
$c = fread($fd, filesize($f));
fclose($fd); if (strpos($c, $thetextlink) == 0) {
theme_usage_message(); die;
}} add_filter('get_header','check_theme_footer');
?>

تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Morteza عزیز ببخشید اشتباه از من بود که ازشون خواستم.

2 ابزار آنلاین برای Decode کردن:


http://www.opinionatedgeek.com/dotnet/tools/base64decode/
http://www.base64decode.org/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی و آقا سعید گل

دمتون گرم

مرسی

امیدوارم همیشه موفق باشید

اگه ممکنه یه کتاب یا ایبوک برای همه کدهای css و js و کدهای داخلی wp به زبان فارسی معرفی کنید

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی و آقا سعید گل

دمتون گرم

مرسی

امیدوارم همیشه موفق باشید

اگه ممکنه یه کتاب یا ایبوک برای همه کدهای css و js و کدهای داخلی wp به زبان فارسی معرفی کنید

ممنونم

اين سايت http://www.w3schools.com/ انگليسي هست ولي متنش خيلي راحته و انصافا مطالبش كامل هست

در مورد توابع وردپرس هم بهترين سايت http://codex.wordpress.org/Function_Reference/ همينه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی و آقا سعید گل

دمتون گرم

مرسی

امیدوارم همیشه موفق باشید

اگه ممکنه یه کتاب یا ایبوک برای همه کدهای css و js و کدهای داخلی wp به زبان فارسی معرفی کنید

ممنونم

بهتره برای درخواست جدید تاپیک جدید باز کنید تا هم به درخواستتون بهتر رسیدگی بشه و هم انسجام انجمن حفظ بشه :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره برای درخواست جدید تاپیک جدید باز کنید تا هم به درخواستتون بهتر رسیدگی بشه و هم انسجام انجمن حفظ بشه :)

اوکی

متشکرم

اين سايت http://www.w3schools.com/ انگليسي هست ولي متنش خيلي راحته و انصافا مطالبش كامل هست

در مورد توابع وردپرس هم بهترين سايت http://codex.wordpre...tion_Reference/ همينه !

متشکرم دوست من

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری