• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
rasivell

تغير مسير اپلود تصاوير شاخص

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

براي مثال سايت اصلي توي يه هاست و در يك سرور ديگه است و يه سرور ديگه توي يه شركت ديگه داريم ، براي اينكه فضاي هاست گرفته نشه توي سالها و طولاني مدت به علت استفاده بيش از حد تصاوير شاخص و اپلود زياد ما ، ميخواستم بدونم چطوري ميتونم مسير پيش فرض اپلود تصاوير شاخص رو ببرم روي اون سرور دوم كه توي يه شركت ديگه است.. متشكرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید بصورت ریموت آپلود کنید.

این لینک به شما کمک زیادی میکنه:

http://www.ivanodibiasi.com/wordpress-plugin-to-upload-images-to-remote-server.htm

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فکر کنم ساده ترین راه اینه

روی اون هاست هم یک وردپرس بریزید و در هاست اول برگه ی ارسال مطلب را ویرایش کنید و آدرس action فرم آپلود را به آدرس اون سایت تغییر بدید

و در هنگام ارسال مطلب باید در هر دو سایت لاگ این کنید

یک راه دیگه هم اینه که هاست دوم را کلا آپلود سنتر در نظر بگیرید و ترجیحا یک اسکریپت آپلود روش بریزید عکس ها رو کاملا مجزا روش آپ کنید و همونطور که مرتضای گرامی فرمودند ریموت فراخوانی کنید برای اینکار هنگام آپلود پیوندی بنام از نشانی وجود دارد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متشكرم، سرور دوم كلا اپلود سنتره ولي سرور 2003 هستش كه روش IIS نصب كردم و با اف تي پي عكساي پست رو روش اپلود ميكنم! ولي خب وقتي ميخواي تصاوير شاخص بزاري نوشته: بارگذاري از كامپيوتر و اصلا دكمه اي به نام از نشاني نداره ، و اون وقتيه كه بخواي عكسي توي پست قرار بدي هستش كه از نشاني داره و اين كارو ميكنيم هميشه..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در خود تصویر شاخص هم از نشانی داره! مطمئن هستید توی تصویر شاخص شما همچین گزینه ایی نداره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

/

نه نداره ديگه! وقتي ميري توي برگه از نشاني ، تصوير رو لينكش رو ميدي و يه دكمه داره به نام گذاشتن در نوشته اون رو ميزني ميره توي اديتور متن و نه به عنوان تصوير شاخص! و تصوير شاخص رو من جز اپلود كردن از سيستم طور ديگه اي نشده تا حالا قرارش بدم!!

--

اون پلاگيني كه اون بالا معرفي كرديد رو نصب كردم تنظيماتش رو هم دادم ولي متاسفانه باز داره روي خود هاست اپلود ميكنه و اصلا توجهي به اون پلاگين نميكنه! شما تستش كرديد؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیر افزونه تست نشده چون سرور دوم برای تست در دسترس ندارم.

در مورد تصویر شاخص از ریموت راهی که میمونه این هست:

- اول عکس رو از سرور دوم بگیرید. مثلا با کد:

copy('http://domain.com/file.jpeg', '/tmp/file.jpeg');

- بعد با تابع set_post_thumbnail بصورت تصویر شاخص قرار بدید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اين كار خيلي دشوار ميشه ، البته بنده مشكلي ندارم ولي نويسنده هاي ديگه اذيت ميشن و كمي پيچيده ميشه! ميگم اگر امكانش هست بنده به شما يه اكانت بدم تو پيام خصوصي كه سرور 2003 هستش ، اطلاعات اف تي پي و .. ميدم يه پوشه جدا براتون مسازم كه وقتي كانكت شديد بريد توي اون فولدر تو سرور كه مشكلي هم بابت فايل ها و.. نباشه و با خيال راحت تست كنيد! بعد شما اون افزونه رو تست بفرماييد كه هم بنده استفاده كرده باشم و هم اگر صلاح دونستيد توي بخش اموزش بزاريد ما هم يه ثوابي /صواب / كرده باشيم! :دي

اگر مايل هستيد براتون بسازم اكانت و ارسال كنم..

ویرایش شده در توسط rasivell

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبل از هر کاری شما فایل IDBRemoteUpload رو تنظیم کردید و مشخصات ftp رو وارد کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله تنظيم كردم و وارد هم كردم ولي انگار نه انگار همچين افزونه اي وجود داره وهيچ تاثيري گذاشته نشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بنظر افزونه از رده خارج شده. احتمالا باسیستم جدید وردپرس ناسازگار هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب پس چيكار كنم حالا؟ :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شاید این راه هم بشه.

شما عکس ها رو از جای دیگه توی پست بزارید. بعد هم اولین عکس هر پست رو تصویر شاخص بکنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فكر نكنم بشه چون چرخوندن لقمه دور سره اين كار! همون افزونه اگر درست بود خيلي عالي ميشد كه خب اون هم كار نكرد! حالا يا من اشتباه مقدار داده بودم و يا كلا تاثيري نداشت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ، ببخشيد كه دوباره اين مساله رو مطرح ميكنم...

راستش در حال حاضر ، ما زياد از تصاوير شاخص استفاده نميكنيم ولي بخاطر مساله اي كه داريم پياده ميكنيم رو سايت ، قراره خيلي خيلي خيلي از تصاوير شاخص استفاده بشه و چون قراره توي جاهاي مختلف نمايش داده بشه و خب بايد اندازه و كيفيت عكسا هم بزرگ باشه، لذا واقعا مقرون به صرفه نيست با اين هزينه هاي سنگين سرور و هاست ، بيايم و عكسارو روي هاست اصلي سايت اپلود كنيم كه خب توي ساله هاي متمادي و طولاني، باعث بشه هر چند ماه يك گيگ اضافه بشه به ججم سايت ...!

ما الان عكسارو روي يه سرور مجازي ديگه اپلود ميكنيم! هزينه اش هم به نثبت سروري كه براي سايت داريم پايين تره چون فقط حكم فايل سرور رو داره ......

جدا برامون با اين هزينه ها مقدور نيست كه بخوايم عكساي تصاوير شاخص رو روي هاست سايت اپلود كنيم.... دوستان خوبم امكانش هست يه برسي بفرماييد و مارو كمك كنيد كه اين مساله رو رد كنيم؟ فقط كافيه كه موقع اپلود كردن ، همون پوشه بندي و فولدر بندي كه روي هاست انجام ميده توي پوشه Upload بره و توي سرور مجازي ما انجام بده، مثلا اي پيش رو بهش بديم........

افزونه معرفي شده كار نكرد اون موقع

(دوستان عزيز اگر نيازي به سرور دوم براي تست اين افزونه و يا رفع اشكالش نياز دارن حاضريم در اختيار بزاريم + اف تي پي و....، و يا مثلا راهي دارن كه ميخوان تست كنن و سرور ندارن براي تست ما بهشون ميديم كه درستش كنيد هم ما استفاده كنيم و هم بقيه چون ميتونه وااااقعا مفيد باشه)

.

ویرایش شده در توسط rasivell

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک وردپرس تازه نصب با مشخصات ftp + یک سرور دیگه برای آلود عکس برای من بفرستید. فقط توجه کنید که هر دو سرور وب باشن نه سرور دانلود.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متشكرم ، براتون اماده ميكنم تا صبح و ارسال ميكنم ولي اينكه هر دو سرور وب باشن رو متوجه نشدم! يكي سرور وب هستش حالا به سي پنل و يا دايركت و ديگري هم سرور 2003 + IIS هستش كه فايلا روش قرار ميگيره ديگه... ما براي اين كار ميخوايم دقيقا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همون منظورم این بود که اون یکی هم باید آپاچی و php ساپورت باشه و فقط مثلا ویندوز خالی نباشه. چون برای متدی که مدنظرم هست نیاز به اجرای php در سرور دوم هم هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب پس با اين وضع بايد برم روي سرور دوم هم PHP نصب كنم درسته؟ - روي IIS نصب كنم كفايت ميكنه ؟ و يا وب سروري مثل Wamp استفاده كنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فقط php اجرا بشه کافیه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری