30 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . من یک افزونه رو استفاده میکنم و همه ش ترجمه شده اما بازم انگلیسی هست همه متن ها. نمیدونم باید کد فراخوانی رو توی کدوم فایل افزونه و به چه صورت قرار بدم. یه جایی از افزونه که خودش توابع ترجمه رو داده ، شاخص رو اینطوری تعریف کرده $td حالا من نمیدونم کد فراخوان رو به چه صورت قرار بدم و کجا؟! و اینکه فایل زبان رو اگر fa_IR بزارم درسته یا نه؟ مرسی از کمکتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . من یک افزونه رو استفاده میکنم و همه ش ترجمه شده اما بازم انگلیسی هست همه متن ها. نمیدونم باید کد فراخوانی رو توی کدوم فایل افزونه و به چه صورت قرار بدم. یه جایی از افزونه که خودش توابع ترجمه رو داده ، شاخص رو اینطوری تعریف کرده $td حالا من نمیدونم کد فراخوان رو به چه صورت قرار بدم و کجا؟! و اینکه فایل زبان رو اگر fa_IR بزارم درسته یا نه؟ مرسی از کمکتون

سلام

کد فراخوان برای افزونه رو به این شکل قرار بدید و تست کنید . در فایل function.php افزونه


<?php load_plugin_textdomain('$td'); ?>

فایل زبان هم باید به این شکل باشه. fa_IR.po

ویرایش شده در توسط شهاب
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد فراخوان برای افزونه رو به این شکل قرار بدید و تست کنید . در فایل function.php افزونه


<?php load_plugin_textdomain('$td'); ?>

فایل زبان هم باید به این شکل باشه. fa_IR.po

من همین کارو کردم اما باز متن ها ترجمه نشد. فایل زبان هم به همین شکل قرار دادم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین کارو کردم اما باز متن ها ترجمه نشد. فایل زبان هم به همین شکل قرار دادم :(

ببین شما این td$ رو از کجا پیدا کردی؟ داخل افزونه بررسی کن این عبارت td$ باید تعریف شده باشه یعنی باید با یه کلمه ای یا چیز دیگه ای برابر شده باشه. اون رو پیدا کن و به جای شاخص قرار بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین شما این td$ رو از کجا پیدا کردی؟ داخل افزونه بررسی کن این عبارت td$ باید تعریف شده باشه یعنی باید با یه کلمه ای یا چیز دیگه ای برابر شده باشه. اون رو پیدا کن و به جای شاخص قرار بده

منظورتون رو نفهمیدم .بیشتر توضیح بدید لطفا من باید دقیقا کجا اینی که گفتید رو پیدا کنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو نفهمیدم .بیشتر توضیح بدید لطفا من باید دقیقا کجا اینی که گفتید رو پیدا کنم؟؟

ببین دوست من شما گفتی که شاخص در ترجمه ها این عبارته td$ . درسته؟ خب این باید برابر با یک عبارت قرار گرفته باشه. مثلا این شکلی


$td = example();

خب حالا شما اینو پیدا کن و به ببین با چی برابر شده و اون رو به جای شاخص قرار بده و باز تست کن. (این رو فقط به عنوان یکی از راه ها گفتم که شاید بتونه مشکل شما رو حل کنه)

در این کدی که گذاشتم td$ با example برابر شده!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین دوست من شما گفتی که شاخص در ترجمه ها این عبارته td$ . درسته؟ خب این باید برابر با یک عبارت قرار گرفته باشه. مثلا این شکلی


$td = example();

خب حالا شما اینو پیدا کن و به ببین با چی برابر شده و اون رو به جای شاخص قرار بده و باز تست کن. (این رو فقط به عنوان یکی از راه ها گفتم که شاید بتونه مشکل شما رو حل کنه)

در این کدی که گذاشتم td$ با example برابر شده!

دوست عزیز لطفا اجازه بدید اساتیدی که تخصص دارن جواب بدن. مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا کمک کنید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آپ

بچه ها این مشکل من خیلی جدیه بخدا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آپ

بچه ها این مشکل من خیلی جدیه بخدا

دوست عزیزم من سوال شما رو خیلی جدی متوجه نشدم خب میخواین یک افزونه رو فارسی سازی بکنید خودتون؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیزم من سوال شما رو خیلی جدی متوجه نشدم خب میخواین یک افزونه رو فارسی سازی بکنید خودتون؟

بله خودم هم استفاده میکنم و هم میخوام فارسی شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله خودم هم استفاده میکنم و هم میخوام فارسی شه

دوست عزیزم شما به تابع نمی توانید یک افزونه رو فارسی بکنید برید داخل هاست خود پوش وی پی کانتک رو باز بکنید برید قسمت پلاگین پوشه افزونه رو بازبکنید داخل پوشه افزونه پوشه ای به اسم languages وجود داره داخل اون هرچی هست رو دانلود بکنید بعد اینکه دانلود کردین بهم بگین تا بغیه مراحل فارسی سازی رو نیز یادتون بدم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیزم شما به تابع نمی توانید یک افزونه رو فارسی بکنید برید داخل هاست خود پوش وی پی کانتک رو باز بکنید برید قسمت پلاگین پوشه افزونه رو بازبکنید داخل پوشه افزونه پوشه ای به اسم languages وجود داره داخل اون هرچی هست رو دانلود بکنید بعد اینکه دانلود کردین بهم بگین تا بغیه مراحل فارسی سازی رو نیز یادتون بدم

من 30 درصد فایل زبان رو با poedit فارسی کردم . روی لوکال تست میکنم الان. اما متن ها ترجمه نمیشه. من چطور باید فراخوانی کنم زبان رو؟

ویرایش شده در توسط hkss
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکار اسم مثلا قبلا هرچی بوده اون رو قرار بدید مثلا فایل زبان قبلا نامش test.po

بوده همون روبزارین یعنی قبل ترجمه اسم هرچی بوده باید بعد ترجمه همون باشه اگه بخواین اسم رو هم تغیر بدید باید توابع تغیر بدید به نظر بنده چون مبتدی هستید همون اسم رو به نام قبل بزارید وبا poedit ترجمه کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکار اسم مثلا قبلا هرچی بوده اون رو قرار بدید مثلا فایل زبان قبلا نامش test.po

بوده همون روبزارین یعنی قبل ترجمه اسم هرچی بوده باید بعد ترجمه همون باشه اگه بخواین اسم رو هم تغیر بدید باید توابع تغیر بدید به نظر بنده چون مبتدی هستید همون اسم رو به نام قبل بزارید وبا poedit ترجمه کنید

ممنون از راهنمایی شما. خود افزونه یه فایل داره به اسم مثلا test.pot من همین رو هم گذاشتم و حتی بعضی از متن ها رو ترجمه کردم ولی اون متن ها بازهم ترجمه نمیشه. من فکر میکنم که فقط فایل زبان فراخوانی نشده. آخه من کلی توی انجمن و گوگل هم سرچ کردم ولی برای فراخوانی چیزی نبود. :(

یکی از کاربرا گفت این کد رو


<?php load_plugin_textdomain('$td'); ?>

برای فراخوانی بزارم توی fanction.php من گذاشتم ولی نشد. یک سری توضیحات دیگه هم داد که بدرد من نخورد. ایا این کد درسته؟؟

من گیج شدم واقعا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی شما. خود افزونه یه فایل داره به اسم مثلا test.pot من همین رو هم گذاشتم و حتی بعضی از متن ها رو ترجمه کردم ولی اون متن ها بازهم ترجمه نمیشه. من فکر میکنم که فقط فایل زبان فراخوانی نشده. آخه من کلی توی انجمن و گوگل هم سرچ کردم ولی برای فراخوانی چیزی نبود. :(

یکی از کاربرا گفت این کد رو


<?php load_plugin_textdomain('$td'); ?>

برای فراخوانی بزارم توی fanction.php من گذاشتم ولی نشد. یک سری توضیحات دیگه هم داد که بدرد من نخورد. ایا این کد درسته؟؟

من گیج شدم واقعا

دوست عزیزم برای فراخوانی نباید اینکارو رو انجام بدید برای اینکه بخوای فراخوانی کنی از فایل poedit درست ترجمه وسیو نکری برای ترجمه از poedit خواستین با شماره تماسی که داخل پروفایلم گذاشتم تماس بگیرین یادتون میدم چیکار بکنید توضیحش زیاده بنده نمیتوانم تایپ بکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیزم برای فراخوانی نباید اینکارو رو انجام بدید برای اینکه بخوای فراخوانی کنی از فایل poedit درست ترجمه وسیو نکری برای ترجمه از poedit خواستین با شماره تماسی که داخل پروفایلم گذاشتم تماس بگیرین یادتون میدم چیکار بکنید توضیحش زیاده بنده نمیتوانم تایپ بکنم

تشکر از شما . پس برای فراخوانی فایل در افزونه باید چیکار کرد. میشه شما توضیح بدید؟

ایشون عرض کردن که فایل رو ترجمه کردن و نام گذاری هم که اون طوری که شما گفتید و خودشون گفتن انجام دادن ولی ظاهرا باز هم مشکل ایشون ادامه داره و خواستن که من دیگه چیزی نگم و نگفتم. حالا اگه شما چیزی بلدی نیازی نیست تلفنی ، همین جا بگید که ما هم بدونیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از شما . پس برای فراخوانی فایل در افزونه باید چیکار کرد. میشه شما توضیح بدید؟

ایشون عرض کردن که فایل رو ترجمه کردن و نام گذاری هم که اون طوری که شما گفتید و خودشون گفتن انجام دادن ولی ظاهرا باز هم مشکل ایشون ادامه داره و خواستن که من دیگه چیزی نگم و نگفتم. حالا اگه شما چیزی بلدی نیازی نیست تلفنی ، همین جا بگید که ما هم بدونیم

چشم دوستم بااین که توضیح مفصل میشه ولی میگم برای فراخوانی باید از فایل fanction.php عمل بکنند ولی ایشون نیاز به فراخوانی ندارن اگر نام رو بزارن تغیر پیدا نکنه تهنا مشکل ایشون در poedit ایشون بده میتوانن برای اینکار فایل مورد نظر را در poedit دوباره باز بکنن که باعمل دوبار کلیک رویه فایل انجام میشه بعدش گزینه fixlanguage رو بزنن وگزینه هایه utf-8 زبان رو به فارسی تغیر بدید مشکل شما به صورت 100 درصد حل میشه یعنی امکان نداره بعد انجام اینکار مشکل حل نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چشم دوستم بااین که توضیح مفصل میشه ولی میگم برای فراخوانی باید از فایل fanction.php عمل بکنند ولی ایشون نیاز به فراخوانی ندارن اگر نام رو بزارن تغیر پیدا نکنه تهنا مشکل ایشون در poedit ایشون بده میتوانن برای اینکار فایل مورد نظر را در poedit دوباره باز بکنن که باعمل دوبار کلیک رویه فایل انجام میشه بعدش گزینه fixlanguage رو بزنن وگزینه هایه utf-8 زبان رو به فارسی تغیر بدید مشکل شما به صورت 100 درصد حل میشه یعنی امکان نداره بعد انجام اینکار مشکل حل نشه

آقا لطفا یکم واضح توضیح بدید من fixlanguage رو از کجا پیدا کنم؟

منظور شما از utf-8 همون یونیکد charset و source code charset داخل فایل po هستش که در مسیر catalog و properties قرار داره؟

آقا تو رو خدا واضح توضیح بدید من این کارا رو کردم . اما نشده. شما منظورتون از fixlanguage چیه! این کجاست?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم افزونتون چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین دوست من شما گفتی که شاخص در ترجمه ها این عبارته td$ . درسته؟ خب این باید برابر با یک عبارت قرار گرفته باشه. مثلا این شکلی


$td = example();

خب حالا شما اینو پیدا کن و به ببین با چی برابر شده و اون رو به جای شاخص قرار بده و باز تست کن. (این رو فقط به عنوان یکی از راه ها گفتم که شاید بتونه مشکل شما رو حل کنه)

در این کدی که گذاشتم td$ با example برابر شده!

ایشون جوابتون رو دادن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایشون جوابتون رو دادن

آقا به خدا من هرچی گشتم اینی که آقا شهاب گفت رو ندیدم. چن بار باید بگم. ببینید اون دوست من گفت که fixlanguage شما میشه فقط بگی منظورشون چی بوده ، این کجاست؟

چون فقط همین راه رو نرفتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم فایل زبانی که الان گذاشتید چیه؟

textdomain افزونه چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم فایل زبانی که الان گذاشتید چیه؟

textdomain افزونه چیه؟

ببینید اسم فایل زبان cornerstone.pot بود فقط. و من هم تنظیمات این فایل رو با فارسی و utf-8 برگردوندم و ترجمه کردم و هم fa_IR.po ساختم و ترجمه کردم اما هیچ کدوم جواب نمیده.

از کجا باید بدونم

textdomain افزونه چی هستش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم رو به cornerstone-fa_IR.po تغییر بدید ببینید درست میشه یا نه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط noorian
      سلام.
      دوستان من افزونه نوشتم و قصد دارم توی مخزن ثبت کنم.
      ولی متوجه شدم که باید زبانش انگلیسی باشه . پس کلی زحمت کشیدم و زبانشو انگیلسی کردمو و براش فایل ترجمه ساختم .
      ولی فقط اطلاعات افزونه اعم از نام و ... ترجمه میشه ولی فایل فانکشن ترجمه نمیشه.
      کد ترجمه رو هم توی فایل اصلی افزونه و هم توی فانکشن هم گذاشتم و تست کردم ، ولی ترجمه نمیشه که نمیشه .
      چکار کنم؟
      کدی که استفاده کردم :function wpcodgard_init_time_tasks() {     wpcodgard_load_language();
      }
      function wpcodgard_load_language() {     /* Internationalization */     load_plugin_textdomain('wp_codes_guard', false, dirname(plugin_basename(__FILE__)) . '/languages/');
      }
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      16- به هیچ طریقی از کاربران دیگر مشخصات ورود به سایت/سرور آنها را درخواست نکنید. در صورت نیاز کاربر در پیام خصوصی اطلاعات را ارسال خواهد کرد و نیازی به مطرح کردن این مورد نیست، توجه فرمایید انجمن هیچ مسئولیتی در این مورد بع عهده نخواهد گرفت. همچنین در صورت مشاهده درخواست ورود از کاربران دیگر، اخطار و در صورت تکرار کاربر خاطی از انجمن اخراج خواهد شد.
      بروزرسانی ششم.
    • توسط miladgradient
      با سلام خدمت اساتید.
      راستی من می‌خواستم توی این چند روزی که بیکارم بشینم چند تا افزونه فارسی کنم
      اما متاسفانه نمی‌دونم مشکل کجاست
      با اینکه فایل‌های ترجمه‌ی فارسی افزونه رو توی پوشه‌ی language می‌ذارم و اسم هم به درستی می‌ذارم براش
      اما بعد از نصب، افزونه همچنان انگلیسیه
      ممکنه راهنمایی بفرمایید ایراد کارم کجاست؟
      این مثلا یک افزونه هست که ترجمه کردم
      http://s5.picofile.com/file/8362331676/colorlib_login_customizer.zip.html
    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم