• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  

30 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . من یک افزونه رو استفاده میکنم و همه ش ترجمه شده اما بازم انگلیسی هست همه متن ها. نمیدونم باید کد فراخوانی رو توی کدوم فایل افزونه و به چه صورت قرار بدم. یه جایی از افزونه که خودش توابع ترجمه رو داده ، شاخص رو اینطوری تعریف کرده $td حالا من نمیدونم کد فراخوان رو به چه صورت قرار بدم و کجا؟! و اینکه فایل زبان رو اگر fa_IR بزارم درسته یا نه؟ مرسی از کمکتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . من یک افزونه رو استفاده میکنم و همه ش ترجمه شده اما بازم انگلیسی هست همه متن ها. نمیدونم باید کد فراخوانی رو توی کدوم فایل افزونه و به چه صورت قرار بدم. یه جایی از افزونه که خودش توابع ترجمه رو داده ، شاخص رو اینطوری تعریف کرده $td حالا من نمیدونم کد فراخوان رو به چه صورت قرار بدم و کجا؟! و اینکه فایل زبان رو اگر fa_IR بزارم درسته یا نه؟ مرسی از کمکتون

سلام

کد فراخوان برای افزونه رو به این شکل قرار بدید و تست کنید . در فایل function.php افزونه


<?php load_plugin_textdomain('$td'); ?>

فایل زبان هم باید به این شکل باشه. fa_IR.po

ویرایش شده در توسط شهاب
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کد فراخوان برای افزونه رو به این شکل قرار بدید و تست کنید . در فایل function.php افزونه


<?php load_plugin_textdomain('$td'); ?>

فایل زبان هم باید به این شکل باشه. fa_IR.po

من همین کارو کردم اما باز متن ها ترجمه نشد. فایل زبان هم به همین شکل قرار دادم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همین کارو کردم اما باز متن ها ترجمه نشد. فایل زبان هم به همین شکل قرار دادم :(

ببین شما این td$ رو از کجا پیدا کردی؟ داخل افزونه بررسی کن این عبارت td$ باید تعریف شده باشه یعنی باید با یه کلمه ای یا چیز دیگه ای برابر شده باشه. اون رو پیدا کن و به جای شاخص قرار بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین شما این td$ رو از کجا پیدا کردی؟ داخل افزونه بررسی کن این عبارت td$ باید تعریف شده باشه یعنی باید با یه کلمه ای یا چیز دیگه ای برابر شده باشه. اون رو پیدا کن و به جای شاخص قرار بده

منظورتون رو نفهمیدم .بیشتر توضیح بدید لطفا من باید دقیقا کجا اینی که گفتید رو پیدا کنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو نفهمیدم .بیشتر توضیح بدید لطفا من باید دقیقا کجا اینی که گفتید رو پیدا کنم؟؟

ببین دوست من شما گفتی که شاخص در ترجمه ها این عبارته td$ . درسته؟ خب این باید برابر با یک عبارت قرار گرفته باشه. مثلا این شکلی


$td = example();

خب حالا شما اینو پیدا کن و به ببین با چی برابر شده و اون رو به جای شاخص قرار بده و باز تست کن. (این رو فقط به عنوان یکی از راه ها گفتم که شاید بتونه مشکل شما رو حل کنه)

در این کدی که گذاشتم td$ با example برابر شده!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین دوست من شما گفتی که شاخص در ترجمه ها این عبارته td$ . درسته؟ خب این باید برابر با یک عبارت قرار گرفته باشه. مثلا این شکلی


$td = example();

خب حالا شما اینو پیدا کن و به ببین با چی برابر شده و اون رو به جای شاخص قرار بده و باز تست کن. (این رو فقط به عنوان یکی از راه ها گفتم که شاید بتونه مشکل شما رو حل کنه)

در این کدی که گذاشتم td$ با example برابر شده!

دوست عزیز لطفا اجازه بدید اساتیدی که تخصص دارن جواب بدن. مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا کمک کنید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آپ

بچه ها این مشکل من خیلی جدیه بخدا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آپ

بچه ها این مشکل من خیلی جدیه بخدا

دوست عزیزم من سوال شما رو خیلی جدی متوجه نشدم خب میخواین یک افزونه رو فارسی سازی بکنید خودتون؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیزم من سوال شما رو خیلی جدی متوجه نشدم خب میخواین یک افزونه رو فارسی سازی بکنید خودتون؟

بله خودم هم استفاده میکنم و هم میخوام فارسی شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله خودم هم استفاده میکنم و هم میخوام فارسی شه

دوست عزیزم شما به تابع نمی توانید یک افزونه رو فارسی بکنید برید داخل هاست خود پوش وی پی کانتک رو باز بکنید برید قسمت پلاگین پوشه افزونه رو بازبکنید داخل پوشه افزونه پوشه ای به اسم languages وجود داره داخل اون هرچی هست رو دانلود بکنید بعد اینکه دانلود کردین بهم بگین تا بغیه مراحل فارسی سازی رو نیز یادتون بدم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیزم شما به تابع نمی توانید یک افزونه رو فارسی بکنید برید داخل هاست خود پوش وی پی کانتک رو باز بکنید برید قسمت پلاگین پوشه افزونه رو بازبکنید داخل پوشه افزونه پوشه ای به اسم languages وجود داره داخل اون هرچی هست رو دانلود بکنید بعد اینکه دانلود کردین بهم بگین تا بغیه مراحل فارسی سازی رو نیز یادتون بدم

من 30 درصد فایل زبان رو با poedit فارسی کردم . روی لوکال تست میکنم الان. اما متن ها ترجمه نمیشه. من چطور باید فراخوانی کنم زبان رو؟

ویرایش شده در توسط hkss
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکار اسم مثلا قبلا هرچی بوده اون رو قرار بدید مثلا فایل زبان قبلا نامش test.po

بوده همون روبزارین یعنی قبل ترجمه اسم هرچی بوده باید بعد ترجمه همون باشه اگه بخواین اسم رو هم تغیر بدید باید توابع تغیر بدید به نظر بنده چون مبتدی هستید همون اسم رو به نام قبل بزارید وبا poedit ترجمه کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکار اسم مثلا قبلا هرچی بوده اون رو قرار بدید مثلا فایل زبان قبلا نامش test.po

بوده همون روبزارین یعنی قبل ترجمه اسم هرچی بوده باید بعد ترجمه همون باشه اگه بخواین اسم رو هم تغیر بدید باید توابع تغیر بدید به نظر بنده چون مبتدی هستید همون اسم رو به نام قبل بزارید وبا poedit ترجمه کنید

ممنون از راهنمایی شما. خود افزونه یه فایل داره به اسم مثلا test.pot من همین رو هم گذاشتم و حتی بعضی از متن ها رو ترجمه کردم ولی اون متن ها بازهم ترجمه نمیشه. من فکر میکنم که فقط فایل زبان فراخوانی نشده. آخه من کلی توی انجمن و گوگل هم سرچ کردم ولی برای فراخوانی چیزی نبود. :(

یکی از کاربرا گفت این کد رو


<?php load_plugin_textdomain('$td'); ?>

برای فراخوانی بزارم توی fanction.php من گذاشتم ولی نشد. یک سری توضیحات دیگه هم داد که بدرد من نخورد. ایا این کد درسته؟؟

من گیج شدم واقعا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی شما. خود افزونه یه فایل داره به اسم مثلا test.pot من همین رو هم گذاشتم و حتی بعضی از متن ها رو ترجمه کردم ولی اون متن ها بازهم ترجمه نمیشه. من فکر میکنم که فقط فایل زبان فراخوانی نشده. آخه من کلی توی انجمن و گوگل هم سرچ کردم ولی برای فراخوانی چیزی نبود. :(

یکی از کاربرا گفت این کد رو


<?php load_plugin_textdomain('$td'); ?>

برای فراخوانی بزارم توی fanction.php من گذاشتم ولی نشد. یک سری توضیحات دیگه هم داد که بدرد من نخورد. ایا این کد درسته؟؟

من گیج شدم واقعا

دوست عزیزم برای فراخوانی نباید اینکارو رو انجام بدید برای اینکه بخوای فراخوانی کنی از فایل poedit درست ترجمه وسیو نکری برای ترجمه از poedit خواستین با شماره تماسی که داخل پروفایلم گذاشتم تماس بگیرین یادتون میدم چیکار بکنید توضیحش زیاده بنده نمیتوانم تایپ بکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیزم برای فراخوانی نباید اینکارو رو انجام بدید برای اینکه بخوای فراخوانی کنی از فایل poedit درست ترجمه وسیو نکری برای ترجمه از poedit خواستین با شماره تماسی که داخل پروفایلم گذاشتم تماس بگیرین یادتون میدم چیکار بکنید توضیحش زیاده بنده نمیتوانم تایپ بکنم

تشکر از شما . پس برای فراخوانی فایل در افزونه باید چیکار کرد. میشه شما توضیح بدید؟

ایشون عرض کردن که فایل رو ترجمه کردن و نام گذاری هم که اون طوری که شما گفتید و خودشون گفتن انجام دادن ولی ظاهرا باز هم مشکل ایشون ادامه داره و خواستن که من دیگه چیزی نگم و نگفتم. حالا اگه شما چیزی بلدی نیازی نیست تلفنی ، همین جا بگید که ما هم بدونیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از شما . پس برای فراخوانی فایل در افزونه باید چیکار کرد. میشه شما توضیح بدید؟

ایشون عرض کردن که فایل رو ترجمه کردن و نام گذاری هم که اون طوری که شما گفتید و خودشون گفتن انجام دادن ولی ظاهرا باز هم مشکل ایشون ادامه داره و خواستن که من دیگه چیزی نگم و نگفتم. حالا اگه شما چیزی بلدی نیازی نیست تلفنی ، همین جا بگید که ما هم بدونیم

چشم دوستم بااین که توضیح مفصل میشه ولی میگم برای فراخوانی باید از فایل fanction.php عمل بکنند ولی ایشون نیاز به فراخوانی ندارن اگر نام رو بزارن تغیر پیدا نکنه تهنا مشکل ایشون در poedit ایشون بده میتوانن برای اینکار فایل مورد نظر را در poedit دوباره باز بکنن که باعمل دوبار کلیک رویه فایل انجام میشه بعدش گزینه fixlanguage رو بزنن وگزینه هایه utf-8 زبان رو به فارسی تغیر بدید مشکل شما به صورت 100 درصد حل میشه یعنی امکان نداره بعد انجام اینکار مشکل حل نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چشم دوستم بااین که توضیح مفصل میشه ولی میگم برای فراخوانی باید از فایل fanction.php عمل بکنند ولی ایشون نیاز به فراخوانی ندارن اگر نام رو بزارن تغیر پیدا نکنه تهنا مشکل ایشون در poedit ایشون بده میتوانن برای اینکار فایل مورد نظر را در poedit دوباره باز بکنن که باعمل دوبار کلیک رویه فایل انجام میشه بعدش گزینه fixlanguage رو بزنن وگزینه هایه utf-8 زبان رو به فارسی تغیر بدید مشکل شما به صورت 100 درصد حل میشه یعنی امکان نداره بعد انجام اینکار مشکل حل نشه

آقا لطفا یکم واضح توضیح بدید من fixlanguage رو از کجا پیدا کنم؟

منظور شما از utf-8 همون یونیکد charset و source code charset داخل فایل po هستش که در مسیر catalog و properties قرار داره؟

آقا تو رو خدا واضح توضیح بدید من این کارا رو کردم . اما نشده. شما منظورتون از fixlanguage چیه! این کجاست?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم افزونتون چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین دوست من شما گفتی که شاخص در ترجمه ها این عبارته td$ . درسته؟ خب این باید برابر با یک عبارت قرار گرفته باشه. مثلا این شکلی


$td = example();

خب حالا شما اینو پیدا کن و به ببین با چی برابر شده و اون رو به جای شاخص قرار بده و باز تست کن. (این رو فقط به عنوان یکی از راه ها گفتم که شاید بتونه مشکل شما رو حل کنه)

در این کدی که گذاشتم td$ با example برابر شده!

ایشون جوابتون رو دادن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایشون جوابتون رو دادن

آقا به خدا من هرچی گشتم اینی که آقا شهاب گفت رو ندیدم. چن بار باید بگم. ببینید اون دوست من گفت که fixlanguage شما میشه فقط بگی منظورشون چی بوده ، این کجاست؟

چون فقط همین راه رو نرفتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم فایل زبانی که الان گذاشتید چیه؟

textdomain افزونه چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم فایل زبانی که الان گذاشتید چیه؟

textdomain افزونه چیه؟

ببینید اسم فایل زبان cornerstone.pot بود فقط. و من هم تنظیمات این فایل رو با فارسی و utf-8 برگردوندم و ترجمه کردم و هم fa_IR.po ساختم و ترجمه کردم اما هیچ کدوم جواب نمیده.

از کجا باید بدونم

textdomain افزونه چی هستش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم رو به cornerstone-fa_IR.po تغییر بدید ببینید درست میشه یا نه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.