• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
biziran12

قرار دادن گوگل پلاس در سایت

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من قصد دارم در سایتم که با وردپرس درست شده دکمه گوگل پلاس بگذارم.

اما میخوام هم برای صفحه و هم برای کل سایت این دکمه رو قرار بدم . مثل این عکس که به این پست پیوست شده است

از چه کدی باید استفاده کنم.

با تشکر

post-11667-0-12206900-1442413987_thumb.j

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من قصد دارم در سایتم که با وردپرس درست شده دکمه گوگل پلاس بگذارم.

اما میخوام هم برای صفحه و هم برای کل سایت این دکمه رو قرار بدم . مثل این عکس که به این پست پیوست شده است

از چه کدی باید استفاده کنم.

با تشکر

کافیست جستجو کنید !

https://www.google.com/search?q=%DA%A9%D8%AF+%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86+%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84+%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&ie=utf-8&oe=utf-8

موفق باشید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از لطفتون

اما من این کد رو در سایتم استفاده کردم . ولی فقط به همون صفحه ای که توش هستم امتیاز میده .

من میخام مثل تصویری که پیوست کردم ، هم به صفحه و هم به کل سایت امتیاز بده .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از لطفتون

اما من این کد رو در سایتم استفاده کردم . ولی فقط به همون صفحه ای که توش هستم امتیاز میده .

من میخام مثل تصویری که پیوست کردم ، هم به صفحه و هم به کل سایت امتیاز بده .

این افزونه فکر کنم بتونه مشکل شما رو حل کنه :

لینک : https://wordpress.org/plugins/wp-google-plus-one-button/

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز اگر میخواید بدون پلاگین انجامش بدین کافیه که کدهای زیر رو توی فوتر قبل از </body> قرار بدین:


<div style="border:2px solid #9b9b9b;color:#000000;font-size:11px;line-height:20px;padding:5px;border-top-right-radius:8px;border-top-left-radius:8px;text-align:center;text-shadow:#f1f7f9 -1px 1px 0;font-size:8pt;position:fixed;left:8px;bottom:8px;background: rgb(255,255,255); /* Old browsers */
background: -moz-linear-gradient(top, rgba(255,255,255,1) 0%, rgba(229,229,229,1) 100%); /* FF3.6+ */
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,rgba(255,255,255,1)), color-stop(100%,rgba(229,229,229,1))); /* Chrome,Safari4+ */
background: -webkit-linear-gradient(top, rgba(255,255,255,1) 0%,rgba(229,229,229,1) 100%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */
background: -o-linear-gradient(top, rgba(255,255,255,1) 0%,rgba(229,229,229,1) 100%); /* Opera 11.10+ */
background: -ms-linear-gradient(top, rgba(255,255,255,1) 0%,rgba(229,229,229,1) 100%); /* IE10+ */
background: linear-gradient(to bottom, rgba(255,255,255,1) 0%,rgba(229,229,229,1) 100%); /* W3C */
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#ffffff', endColorstr='#e5e5e5',GradientType=0 ); /* IE6-9 */
font-family:tahoma">

<div class="text-align:center;"><g:plusone size="tall" callback="gplus_callback" href="http://www.siteadress.com"></g:plusone> <br />به <strong>سایت ما</strong> امتیاز دهید</div><br />
<div class="text-align:center;"><g:plusone size="tall" callback="gplus_callback"></g:plusone> <br />به <strong>این صفحه</strong> امتیاز دهید</div>

</div>

<script type="text/javascript">
(function() {
var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;
po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);
})();
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری