pouria7777

مشکل با حذف اشتباه یک افزونه

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من توی ویرایشگر وردپرسم به کمک یه پلاگین ابزاری رو اورده بودم که میشد باکس های رنگی گذاشت و توشون مطلب یا عکس قرار داد. ولی اشتباهی افزونش رو پاک کردم الان همه ی کدهایی که تو مطالب سایت بود سر جاشه ولی وقتی مطلب ها رو باز میکنم باکسی وجود نداره چون افزونش پاک شده. میخواستم بدونم کسی میدونه راه حلش چیه که اینا رو برگردونم؟ یا کسی اسم افزونش رو میدونه؟

افزونش یه همچین شکلهایی رو میساخت که میشد توش عکس یا متن گذاشت:

51tswmz0mnpc7evc5y51.jpg

الان این یه نمونه از مطلبهاست. ببینین کدی که نوشته بودم هست ولی چون افزونه پاک شده باکسی وجود نداره!

ytsrybd6iu7ks3padyw2.png

ویرایش شده در توسط pouria7777
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه‌ی شما Alert Me بوده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط volleyworld
      سلام، امیدوارم سال جدید رو خوب شروع کرده باشید.
       
      میخواستم بدونم افزونه ای وجود داره که بشه مثل ورزش سه منو سازی کرد و داخل ابزارک ها قرار داد؟ (فایل پیوست)
      نیاز به ذکره که میخوام داخل هر تب به صورت دستی شورت کد قرار بدم و نیاز به چیز پیچیده ای ندارم.

    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم