imaniy

کد کش شدن مروگر برای وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من از هر کدی که تو فایل htassass و حتی از افزونه استفاده میکنم این مشکل رو دارم.

مشکل اینه که وقتی قابلیت کش شدن فعاله وقتی مطلب جدیدی تو سایت منتشر میکنم هیچ مشکلی با مروگر های کامپیوتر ندارم ولی با مروگر گوشی وقتی میرم تو سایت مطلب جدید منتشر نمیشه در صورتی مطلب منتشر میشه تو مروگر گوشی که یک بار دکمه رفرش رو میزنم ولی وقتی کد کش شدن رو پاک میکنم این مشکل رو دیگه ندارم. چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کافیست در انجمن جستجو کنید !

موفق باشید .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کافیست در انجمن جستجو کنید !

http://forum.wp-pars...ست/#entry219340

موفق باشید .

مشکل اون دوستمون که حل نشده بود در ضمن من کد کش رو تو فایل htassass بزارم بعد اون کدی که شما دادی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کش شدن میتونید این کد رو در فایل .htaccess قرار بدید :


## EXPIRES CACHING ##
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 2 days"
</IfModule>
## EXPIRES CACHING ##

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کش شدن میتونید این کد رو در فایل .htaccess قرار بدید :


## EXPIRES CACHING ##
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 2 days"
</IfModule>
## EXPIRES CACHING ##

اقا مجید قبلا استفاده کردم همونطور که در بالا گفتم تو مروگر موبایل مشکل ایجاد میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونه ار هاستینگتون هم باشه ، بنده بار ها مشاهده کردم که هاستینگ های بی کفایت به علت بی تجربگی کانفیگ سرور را بدرستی انجام نمیدن

با پشتیبانی سرورتون در تماس باشید و موضوع را با ایشان مطرح کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونه ار هاستینگتون هم باشه ، بنده بار ها مشاهده کردم که هاستینگ های بی کفایت به علت بی تجربگی کانفیگ سرور را بدرستی انجام نمیدن

با پشتیبانی سرورتون در تماس باشید و موضوع را با ایشان مطرح کنید

تا اونجایی که من میدونم میهن وب هاست خوبه یعنی مشکل از اوناست؟ B)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این همه اساتید مگه سرتون واسه مشکل درد نمیکنه؟ :D

اصلا خوشم نمیاد با افزونه های فوق سنگینی مثل w3 total cash استفاده کنم. -_-

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این همه اساتید مگه سرتون واسه مشکل درد نمیکنه؟ :D

:huh:

اصلا خوشم نمیاد با افزونه های فوق سنگینی مثل w3 total cash استفاده کنم. -_-

افزونه‌های مشابه هستن که سبک‌ترن.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:huh:

افزونه‌های مشابه هستن که سبک‌ترن.

موفق باشید.

مشکل ندارن مثالا کدوم؟ سوپر کش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟