goharbazar

عدم نمایش مطالب در برگه ها

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما دوست عزیز و گرامی !

چندی پیش مشکلی از هاستینگ ما پیش آمد که مجبور به انتقال سایت به هاست دایرکت ادمین از همان هاستینگ شدیم یعنی از سی پنل به دایرکت و سپس پس از انتقال سایت دیگر مطالب داخل صفحات اضافه شده در سایت نمایش داده نشدند و گویا قالب هم در صفحات اضافه مشکل دارد.

میخواستم از شما اساتید محترم و گرامی خواستار راهنمایی اینجانب در جهت رفع این مشکل شوم.

نمونه برگه ساخته شده :

http://www.goharbazar.ir/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87/

با تشکر فراوان

بی صبرانه منتظر پاسخ از سوی شما هستم :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و عرض ادب

کسی پاسخگو نمیباشد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همچنان منتظر راهنمایی از سمت مدیریت سایت یا کادر پشتیبانی وردپرس هستم !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل page.php رو لطفا بزار اینجا ببینیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این فایل page کجا هست ؟ در کدام پوشه ؟

فایل page داخل قالب سایت که میدونم مشکل از این نیست چون هر قالبی میگذارم این مشکل را داره. ربطی به پوشه قالب نداره

<?php get_header(); ?>

<section class="content">

<?php get_template_part('inc/page-title'); ?>

<div class="pad group">

<?php while ( have_posts() ): the_post(); ?>

<article <?php post_class('group'); ?>>

<?php get_template_part('inc/page-image'); ?>

<div class="entry themeform">

<?php the_content(); ?>

<div class="clear"></div>

</div><!--/.entry-->

</article>

<?php if ( ot_get_option('page-comments') == 'on' ) { comments_template('/comments.php',true); } ?>

<?php endwhile; ?>

</div><!--/.pad-->

</section><!--/.content-->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با تغییر پنل به مشکل خوردید می تونه از فایل htaccess باشه (در صورتی که تنظیمات و افزونه ها عینا منتقل و فعال شده باشند)

یکبار از طریق پیشخوان - تنظیمات - پیوندهای یکتا

ساختار پیوند یکتا را مجددا ذخیره سازی کنید و چک کنید اگر درست نشد ساختار را به ساختار پیش فرض تغییر بدید و تست کنید اگر درست شد از سرورتون بخواهید دسترسیتون رو برای ساخت فایل htaccess جدید باز کنه فایل قبلی رو حذف کنید و بعد از حذفش دوباره از همون مسیر که عرض شد ساختار پیوند یکتا را تعریف و ذخیره کنید تا فایل htaccess جدید ساخته بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

امکانش هست مشکل منم بررسی کنید و نظرتونو بفرمائید.

من در بخش فروشگاه اینترنتیم یه قالب یا برگه اختصاصی برای سبد خرید داریم ،که به صورت اختصاصی برای این بخش طراحی شده ولی چند روزه که به صورت ناقص لود میشه.ادرس صفحه هم اینه

http://kadocard.ir/gifts-popup/

روش کار به این صورت هست که شما روی یه محصول گزینه افزودن به سبد هدیه رو انتخاب می کنید و وقتی پرداخت نهایی سبد خرید رو می زنید به جای رفتن به سبد خرید این صفحه رو میاره .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه برای من که فقط محصولی در فهرست هدیه ها موجود نیست. را نمایش می ده باید صفحه ای که ناقص لود می شه رو چک کرد

ولی سبد خرید سایتتون مشکلی نداره

post-336-0-67330700-1446106573_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز.ولی محصول رو باید به جای افزودن به سبد خرید به سبد هدیه اضافه کنید.که با ایکون هدیه روی محصول هست . بعد از بالا برید روی پرداخت نهایی سبد خرید28229155621025306222.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون قالب قالب برگه نیست قالب اجرای آژاکسی ایه اون بخش توی منوی دراپ دان است به همین خاطر استایل نداره

اگر می خواهید این بخش به عنوان برگه ای مجزا باز شود باید فایل مربوطه رو ویرایش کنید در ابتدای برگه بعد از نام افزونه و کامنتهای مرتبطش (کامنتها با علامت


/*

شروع و با


*/

تمام می شوند )

اضافه کنید


get_header();

و در انتهای فایل قبل از بسته شدن تگ php نیز اضافه کنید


get_footer();

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر دوست عزیز.ولی درست نشد و فقط تو تم اسایت رفت اون محصول انتخابی.این قسمت باید به اطلاعات و محتویات قیمت کادو پرسیده بشه و بعد وصل بشه به بانک.الان از کجا می تونم مشکلشو حل کنم؟؟تو فایل های sql بک اپم نیست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان با تغییر نام برگه ها مشکلم حل شد ولی یک مشکل دیگه پیدا کردم وقتی افزودن به سبد هدیه رو می زنم به صفحه سفیدی میره که PID ERROR یا صفر نوشته است.کسی نمی دونه مشکل رو چه جوری باید حل کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون از تغییر نام برگه تغییر نام قالب برگه است اونرو نباید تغییر می دادید با تغییر نام برگه مشکلتون حل نشده فقط چون برگه ی قالب پیدا نشده با قالب دیفالت داره می خونه که قاعدتا توش اکشن های مربوطه نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟