• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
goharbazar

عدم نمایش مطالب در برگه ها

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما دوست عزیز و گرامی !

چندی پیش مشکلی از هاستینگ ما پیش آمد که مجبور به انتقال سایت به هاست دایرکت ادمین از همان هاستینگ شدیم یعنی از سی پنل به دایرکت و سپس پس از انتقال سایت دیگر مطالب داخل صفحات اضافه شده در سایت نمایش داده نشدند و گویا قالب هم در صفحات اضافه مشکل دارد.

میخواستم از شما اساتید محترم و گرامی خواستار راهنمایی اینجانب در جهت رفع این مشکل شوم.

نمونه برگه ساخته شده :

http://www.goharbazar.ir/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87/

با تشکر فراوان

بی صبرانه منتظر پاسخ از سوی شما هستم :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و عرض ادب

کسی پاسخگو نمیباشد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همچنان منتظر راهنمایی از سمت مدیریت سایت یا کادر پشتیبانی وردپرس هستم !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل page.php رو لطفا بزار اینجا ببینیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این فایل page کجا هست ؟ در کدام پوشه ؟

فایل page داخل قالب سایت که میدونم مشکل از این نیست چون هر قالبی میگذارم این مشکل را داره. ربطی به پوشه قالب نداره

<?php get_header(); ?>

<section class="content">

<?php get_template_part('inc/page-title'); ?>

<div class="pad group">

<?php while ( have_posts() ): the_post(); ?>

<article <?php post_class('group'); ?>>

<?php get_template_part('inc/page-image'); ?>

<div class="entry themeform">

<?php the_content(); ?>

<div class="clear"></div>

</div><!--/.entry-->

</article>

<?php if ( ot_get_option('page-comments') == 'on' ) { comments_template('/comments.php',true); } ?>

<?php endwhile; ?>

</div><!--/.pad-->

</section><!--/.content-->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با تغییر پنل به مشکل خوردید می تونه از فایل htaccess باشه (در صورتی که تنظیمات و افزونه ها عینا منتقل و فعال شده باشند)

یکبار از طریق پیشخوان - تنظیمات - پیوندهای یکتا

ساختار پیوند یکتا را مجددا ذخیره سازی کنید و چک کنید اگر درست نشد ساختار را به ساختار پیش فرض تغییر بدید و تست کنید اگر درست شد از سرورتون بخواهید دسترسیتون رو برای ساخت فایل htaccess جدید باز کنه فایل قبلی رو حذف کنید و بعد از حذفش دوباره از همون مسیر که عرض شد ساختار پیوند یکتا را تعریف و ذخیره کنید تا فایل htaccess جدید ساخته بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

امکانش هست مشکل منم بررسی کنید و نظرتونو بفرمائید.

من در بخش فروشگاه اینترنتیم یه قالب یا برگه اختصاصی برای سبد خرید داریم ،که به صورت اختصاصی برای این بخش طراحی شده ولی چند روزه که به صورت ناقص لود میشه.ادرس صفحه هم اینه

http://kadocard.ir/gifts-popup/

روش کار به این صورت هست که شما روی یه محصول گزینه افزودن به سبد هدیه رو انتخاب می کنید و وقتی پرداخت نهایی سبد خرید رو می زنید به جای رفتن به سبد خرید این صفحه رو میاره .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه برای من که فقط محصولی در فهرست هدیه ها موجود نیست. را نمایش می ده باید صفحه ای که ناقص لود می شه رو چک کرد

ولی سبد خرید سایتتون مشکلی نداره

post-336-0-67330700-1446106573_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز.ولی محصول رو باید به جای افزودن به سبد خرید به سبد هدیه اضافه کنید.که با ایکون هدیه روی محصول هست . بعد از بالا برید روی پرداخت نهایی سبد خرید28229155621025306222.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون قالب قالب برگه نیست قالب اجرای آژاکسی ایه اون بخش توی منوی دراپ دان است به همین خاطر استایل نداره

اگر می خواهید این بخش به عنوان برگه ای مجزا باز شود باید فایل مربوطه رو ویرایش کنید در ابتدای برگه بعد از نام افزونه و کامنتهای مرتبطش (کامنتها با علامت


/*

شروع و با


*/

تمام می شوند )

اضافه کنید


get_header();

و در انتهای فایل قبل از بسته شدن تگ php نیز اضافه کنید


get_footer();

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر دوست عزیز.ولی درست نشد و فقط تو تم اسایت رفت اون محصول انتخابی.این قسمت باید به اطلاعات و محتویات قیمت کادو پرسیده بشه و بعد وصل بشه به بانک.الان از کجا می تونم مشکلشو حل کنم؟؟تو فایل های sql بک اپم نیست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان با تغییر نام برگه ها مشکلم حل شد ولی یک مشکل دیگه پیدا کردم وقتی افزودن به سبد هدیه رو می زنم به صفحه سفیدی میره که PID ERROR یا صفر نوشته است.کسی نمی دونه مشکل رو چه جوری باید حل کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون از تغییر نام برگه تغییر نام قالب برگه است اونرو نباید تغییر می دادید با تغییر نام برگه مشکلتون حل نشده فقط چون برگه ی قالب پیدا نشده با قالب دیفالت داره می خونه که قاعدتا توش اکشن های مربوطه نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA
    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون