goharbazar

عدم نمایش مطالب در برگه ها

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما دوست عزیز و گرامی !

چندی پیش مشکلی از هاستینگ ما پیش آمد که مجبور به انتقال سایت به هاست دایرکت ادمین از همان هاستینگ شدیم یعنی از سی پنل به دایرکت و سپس پس از انتقال سایت دیگر مطالب داخل صفحات اضافه شده در سایت نمایش داده نشدند و گویا قالب هم در صفحات اضافه مشکل دارد.

میخواستم از شما اساتید محترم و گرامی خواستار راهنمایی اینجانب در جهت رفع این مشکل شوم.

نمونه برگه ساخته شده :

http://www.goharbazar.ir/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87/

با تشکر فراوان

بی صبرانه منتظر پاسخ از سوی شما هستم :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و عرض ادب

کسی پاسخگو نمیباشد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همچنان منتظر راهنمایی از سمت مدیریت سایت یا کادر پشتیبانی وردپرس هستم !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل page.php رو لطفا بزار اینجا ببینیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این فایل page کجا هست ؟ در کدام پوشه ؟

فایل page داخل قالب سایت که میدونم مشکل از این نیست چون هر قالبی میگذارم این مشکل را داره. ربطی به پوشه قالب نداره

<?php get_header(); ?>

<section class="content">

<?php get_template_part('inc/page-title'); ?>

<div class="pad group">

<?php while ( have_posts() ): the_post(); ?>

<article <?php post_class('group'); ?>>

<?php get_template_part('inc/page-image'); ?>

<div class="entry themeform">

<?php the_content(); ?>

<div class="clear"></div>

</div><!--/.entry-->

</article>

<?php if ( ot_get_option('page-comments') == 'on' ) { comments_template('/comments.php',true); } ?>

<?php endwhile; ?>

</div><!--/.pad-->

</section><!--/.content-->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با تغییر پنل به مشکل خوردید می تونه از فایل htaccess باشه (در صورتی که تنظیمات و افزونه ها عینا منتقل و فعال شده باشند)

یکبار از طریق پیشخوان - تنظیمات - پیوندهای یکتا

ساختار پیوند یکتا را مجددا ذخیره سازی کنید و چک کنید اگر درست نشد ساختار را به ساختار پیش فرض تغییر بدید و تست کنید اگر درست شد از سرورتون بخواهید دسترسیتون رو برای ساخت فایل htaccess جدید باز کنه فایل قبلی رو حذف کنید و بعد از حذفش دوباره از همون مسیر که عرض شد ساختار پیوند یکتا را تعریف و ذخیره کنید تا فایل htaccess جدید ساخته بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

امکانش هست مشکل منم بررسی کنید و نظرتونو بفرمائید.

من در بخش فروشگاه اینترنتیم یه قالب یا برگه اختصاصی برای سبد خرید داریم ،که به صورت اختصاصی برای این بخش طراحی شده ولی چند روزه که به صورت ناقص لود میشه.ادرس صفحه هم اینه

http://kadocard.ir/gifts-popup/

روش کار به این صورت هست که شما روی یه محصول گزینه افزودن به سبد هدیه رو انتخاب می کنید و وقتی پرداخت نهایی سبد خرید رو می زنید به جای رفتن به سبد خرید این صفحه رو میاره .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه برای من که فقط محصولی در فهرست هدیه ها موجود نیست. را نمایش می ده باید صفحه ای که ناقص لود می شه رو چک کرد

ولی سبد خرید سایتتون مشکلی نداره

post-336-0-67330700-1446106573_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز.ولی محصول رو باید به جای افزودن به سبد خرید به سبد هدیه اضافه کنید.که با ایکون هدیه روی محصول هست . بعد از بالا برید روی پرداخت نهایی سبد خرید28229155621025306222.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون قالب قالب برگه نیست قالب اجرای آژاکسی ایه اون بخش توی منوی دراپ دان است به همین خاطر استایل نداره

اگر می خواهید این بخش به عنوان برگه ای مجزا باز شود باید فایل مربوطه رو ویرایش کنید در ابتدای برگه بعد از نام افزونه و کامنتهای مرتبطش (کامنتها با علامت


/*

شروع و با


*/

تمام می شوند )

اضافه کنید


get_header();

و در انتهای فایل قبل از بسته شدن تگ php نیز اضافه کنید


get_footer();

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر دوست عزیز.ولی درست نشد و فقط تو تم اسایت رفت اون محصول انتخابی.این قسمت باید به اطلاعات و محتویات قیمت کادو پرسیده بشه و بعد وصل بشه به بانک.الان از کجا می تونم مشکلشو حل کنم؟؟تو فایل های sql بک اپم نیست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان با تغییر نام برگه ها مشکلم حل شد ولی یک مشکل دیگه پیدا کردم وقتی افزودن به سبد هدیه رو می زنم به صفحه سفیدی میره که PID ERROR یا صفر نوشته است.کسی نمی دونه مشکل رو چه جوری باید حل کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون از تغییر نام برگه تغییر نام قالب برگه است اونرو نباید تغییر می دادید با تغییر نام برگه مشکلتون حل نشده فقط چون برگه ی قالب پیدا نشده با قالب دیفالت داره می خونه که قاعدتا توش اکشن های مربوطه نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟