goharbazar

عدم نمایش مطالب در برگه ها

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما دوست عزیز و گرامی !

چندی پیش مشکلی از هاستینگ ما پیش آمد که مجبور به انتقال سایت به هاست دایرکت ادمین از همان هاستینگ شدیم یعنی از سی پنل به دایرکت و سپس پس از انتقال سایت دیگر مطالب داخل صفحات اضافه شده در سایت نمایش داده نشدند و گویا قالب هم در صفحات اضافه مشکل دارد.

میخواستم از شما اساتید محترم و گرامی خواستار راهنمایی اینجانب در جهت رفع این مشکل شوم.

نمونه برگه ساخته شده :

http://www.goharbazar.ir/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87/

با تشکر فراوان

بی صبرانه منتظر پاسخ از سوی شما هستم :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و عرض ادب

کسی پاسخگو نمیباشد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همچنان منتظر راهنمایی از سمت مدیریت سایت یا کادر پشتیبانی وردپرس هستم !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل page.php رو لطفا بزار اینجا ببینیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این فایل page کجا هست ؟ در کدام پوشه ؟

فایل page داخل قالب سایت که میدونم مشکل از این نیست چون هر قالبی میگذارم این مشکل را داره. ربطی به پوشه قالب نداره

<?php get_header(); ?>

<section class="content">

<?php get_template_part('inc/page-title'); ?>

<div class="pad group">

<?php while ( have_posts() ): the_post(); ?>

<article <?php post_class('group'); ?>>

<?php get_template_part('inc/page-image'); ?>

<div class="entry themeform">

<?php the_content(); ?>

<div class="clear"></div>

</div><!--/.entry-->

</article>

<?php if ( ot_get_option('page-comments') == 'on' ) { comments_template('/comments.php',true); } ?>

<?php endwhile; ?>

</div><!--/.pad-->

</section><!--/.content-->

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با تغییر پنل به مشکل خوردید می تونه از فایل htaccess باشه (در صورتی که تنظیمات و افزونه ها عینا منتقل و فعال شده باشند)

یکبار از طریق پیشخوان - تنظیمات - پیوندهای یکتا

ساختار پیوند یکتا را مجددا ذخیره سازی کنید و چک کنید اگر درست نشد ساختار را به ساختار پیش فرض تغییر بدید و تست کنید اگر درست شد از سرورتون بخواهید دسترسیتون رو برای ساخت فایل htaccess جدید باز کنه فایل قبلی رو حذف کنید و بعد از حذفش دوباره از همون مسیر که عرض شد ساختار پیوند یکتا را تعریف و ذخیره کنید تا فایل htaccess جدید ساخته بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام.

امکانش هست مشکل منم بررسی کنید و نظرتونو بفرمائید.

من در بخش فروشگاه اینترنتیم یه قالب یا برگه اختصاصی برای سبد خرید داریم ،که به صورت اختصاصی برای این بخش طراحی شده ولی چند روزه که به صورت ناقص لود میشه.ادرس صفحه هم اینه

http://kadocard.ir/gifts-popup/

روش کار به این صورت هست که شما روی یه محصول گزینه افزودن به سبد هدیه رو انتخاب می کنید و وقتی پرداخت نهایی سبد خرید رو می زنید به جای رفتن به سبد خرید این صفحه رو میاره .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه برای من که فقط محصولی در فهرست هدیه ها موجود نیست. را نمایش می ده باید صفحه ای که ناقص لود می شه رو چک کرد

ولی سبد خرید سایتتون مشکلی نداره

post-336-0-67330700-1446106573_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز.ولی محصول رو باید به جای افزودن به سبد خرید به سبد هدیه اضافه کنید.که با ایکون هدیه روی محصول هست . بعد از بالا برید روی پرداخت نهایی سبد خرید28229155621025306222.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون قالب قالب برگه نیست قالب اجرای آژاکسی ایه اون بخش توی منوی دراپ دان است به همین خاطر استایل نداره

اگر می خواهید این بخش به عنوان برگه ای مجزا باز شود باید فایل مربوطه رو ویرایش کنید در ابتدای برگه بعد از نام افزونه و کامنتهای مرتبطش (کامنتها با علامت


/*

شروع و با


*/

تمام می شوند )

اضافه کنید


get_header();

و در انتهای فایل قبل از بسته شدن تگ php نیز اضافه کنید


get_footer();

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر دوست عزیز.ولی درست نشد و فقط تو تم اسایت رفت اون محصول انتخابی.این قسمت باید به اطلاعات و محتویات قیمت کادو پرسیده بشه و بعد وصل بشه به بانک.الان از کجا می تونم مشکلشو حل کنم؟؟تو فایل های sql بک اپم نیست؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان با تغییر نام برگه ها مشکلم حل شد ولی یک مشکل دیگه پیدا کردم وقتی افزودن به سبد هدیه رو می زنم به صفحه سفیدی میره که PID ERROR یا صفر نوشته است.کسی نمی دونه مشکل رو چه جوری باید حل کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون از تغییر نام برگه تغییر نام قالب برگه است اونرو نباید تغییر می دادید با تغییر نام برگه مشکلتون حل نشده فقط چون برگه ی قالب پیدا نشده با قالب دیفالت داره می خونه که قاعدتا توش اکشن های مربوطه نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟