• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
wordpres

مشکل در قرار دادن عکس

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من با استفاده از افزونه multiple post thumbnails برای پست هام 2تا عکس قرار میدم که میخوام یکیش صفحه اصلی نمایش داده بشه و اون یکی صفحه ادامه مطلب

بعد کد زیر رو برای فراخوانیش قرار دادم اما وقتیسایت رو بازمیکنم اون پستی که عکس داره رو عکسش رو نشون میده اما اونی که نداره رو کلا عکسی نشون نمیده


<?php if (class_exists('MultiPostThumbnails')) {
MultiPostThumbnails::the_post_thumbnail(get_post_type(), 'secondary-image'); }
else{?>
<img src="<?php bloginfo('template_url') ?>/img/noimgtour_i.jpg" alt=""><?php } ?>

مشکل چیه؟

ویرایش شده در توسط wordpres
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون پستی که عکس داره رو عکسش رو نشون میده اما اونی که نداره رو کلا عکسی نشون نمیده

کد php رو مشاهده کنید دستور شرط if هست :


<?php if (class_exists('MultiPostThumbnails')) {

در واقع اگر عکسی وجود داشته باشه محتوای درون حلقه شرط نمایش میده .

در غیر اینصورت نمایش نمیده .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد php رو مشاهده کنید دستور شرط if هست :


<?php if (class_exists('MultiPostThumbnails')) {

در واقع اگر عکسی وجود داشته باشه محتوای درون حلقه شرط نمایش میده .

در غیر اینصورت نمایش نمیده .

:|

خب عزیز این رو که میدونم منم اومدم یه else گذاشتم که اگر عکس نداشت اون عکسی که من میدونم رو نشون بده

اما نشون نمیده :|

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. با اینسپکت المنت فایرفاکس موستونو ببرید روی سورس عکس ببینید عکس رو تو سورس نشون میده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. با اینسپکت المنت فایرفاکس موستونو ببرید روی سورس عکس ببینید عکس رو تو سورس نشون میده ؟

نه اگه عکس نداشته باشه کلا نشون نمیده

کدی که نوشتم درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این تابع استفاده کنید:


get_template_directory_uri()

اگر نیاورد چند مشکل داره یا آدرس عکس یا اسمش یا فرمتش اشتباهه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این تابع استفاده کنید:


get_template_directory_uri()

اگر نیاورد چند مشکل داره یا آدرس عکس یا اسمش یا فرمتش اشتباهه .

نه اگه فقط اون عکسی که من لینک کردم باشه اوکی هست و نشون میده اما وقتی شرط میزارم نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اها دوستون مشکل رو متوجه شده بود اما طوری بیانش نکرده بود که راحت متوجه بشید.

بببینید منظورش این بوده که منطق شرط شما اشتباه هست، شما گفتی هر موقع این کلاس موجود بود این کار رو بکن هر موقع که نبود اون یکی در حالی که در حالتی که مطلب شما عکس نداره باز هم این کلاس موجوده اما برای مطلب شما عکسی موجود نیست یعنی عملا بخش دوم شرط اصلا اجرا نمیشه!

به جای این که از کلاس اگزیست استفاده کنید ، کدتون رو به این صورت بنویسید:


<?php if ( class_exists('MultiPostThumbnails') && MultiPostThumbnails::has_post_thumbnail() ) {
MultiPostThumbnails::the_post_thumbnail(get_post_type(), 'secondary-image'); }
else{?>
<img src="<?php bloginfo('template_url') ?>/img/noimgtour_i.jpg" alt=""><?php } ?>

لیست توابع اون کلاس هم توی لینک زیر میتونید ببینید:

https://github.com/voceconnect/multi-post-thumbnails/blob/master/multi-post-thumbnails.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اها دوستون مشکل رو متوجه شده بود اما طوری بیانش نکرده بود که راحت متوجه بشید.

بببینید منظورش این بوده که منطق شرط شما اشتباه هست، شما گفتی هر موقع این کلاس موجود بود این کار رو بکن هر موقع که نبود اون یکی در حالی که در حالتی که مطلب شما عکس نداره باز هم این کلاس موجوده اما برای مطلب شما عکسی موجود نیست یعنی عملا بخش دوم شرط اصلا اجرا نمیشه!

به جای این که از کلاس اگزیست استفاده کنید ، کدتون رو به این صورت بنویسید:


<?php if ( class_exists('MultiPostThumbnails') && MultiPostThumbnails::has_post_thumbnail() ) {
MultiPostThumbnails::the_post_thumbnail(get_post_type(), 'secondary-image'); }
else{?>
<img src="<?php bloginfo('template_url') ?>/img/noimgtour_i.jpg" alt=""><?php } ?>

لیست توابع اون کلاس هم توی لینک زیر میتونید ببینید:

https://github.com/v...-thumbnails.php

الان اون پستی هم که عکس داره رو عکسی که من لینک دادم رو براش نشون میده

یعنی برای همه اون عکس من رو نشون میده :((

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان اون پستی هم که عکس داره رو عکسی که من لینک دادم رو براش نشون میده

یعنی برای همه اون عکس من رو نشون میده :((

برای استفاده از دستور else در ادامه از echo استفاده کنید احتمال زیاد به نتیجه برسید .

دستور بالایی تون اشتباه بود .

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای استفاده از دستور else در ادامه از echo استفاده کنید احتمال زیاد به نتیجه برسید .

دستور بالایی تون اشتباه بود .

موفق باشید .

با echo چجوری دقیقا؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با echo چجوری دقیقا؟؟


echo'<img src="/img/noimgtour_i.jpg" alt="">' ;

ویرایش شده در توسط محمدرضـا
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. کد زیر رو تست کنید و نتیجه رو بگید:


<?php if ( class_exists('MultiPostThumbnails') && MultiPostThumbnails::has_post_thumbnail(get_post_type(), 'secondary-image') ) {
MultiPostThumbnails::the_post_thumbnail(get_post_type(), 'secondary-image'); }
else{?>
<img src="<?php bloginfo('template_url') ?>/img/noimgtour_i.jpg" alt=""><?php } ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. کد زیر رو تست کنید و نتیجه رو بگید:


<?php if ( class_exists('MultiPostThumbnails') && MultiPostThumbnails::has_post_thumbnail(get_post_type(), 'secondary-image') ) {
MultiPostThumbnails::the_post_thumbnail(get_post_type(), 'secondary-image'); }
else{?>
<img src="<?php bloginfo('template_url') ?>/img/noimgtour_i.jpg" alt=""><?php } ?>

بالاخره درست شد

ممنون :*

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری