• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
شهاب

افزونه ای با کاربردهای vip pro

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. دوستان کسی افزونه ای مشابه Vip pro میشناسه که بشه سطح ها رو براش تعریف کرد و از همه مهم تر بشه به یک کاربر چند سطح داد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بفرمایید ی افزونه هست که توسط تیم پرشین اسکریپت فارسی سازی و اقای حنان ستوده ( HANANSTD ) براش درگاه پرداخت پارسپال رو اوکی کرده و بسیار کاربردی هستش و نیاز شما رو برطرف میکنه .

http://www.persianscript.ir/1394/05/02/restrict-content-pro-github/

ویرایش شده در توسط amirali.bk
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بفرمایید ی افزونه هست که توسط تیم پرشین اسکریپت فارسی سازی و اقای حنان ستوده ( HANANSTD ) براش درگاه پرداخت پارسپال رو اوکی کرده و بسیار کاربردی هستش و نیاز شما رو برطرف میکنه .

http://www.persiansc...ent-pro-github/

آقا تشکر واقعا.

فقط یه سوال. من باید نگران بروزرسانی این افزونه باشم یا نه؟؟! آیا بروز میشه و پشتیبانی داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا تشکر واقعا.

فقط یه سوال. من باید نگران بروزرسانی این افزونه باشم یا نه؟؟! آیا بروز میشه و پشتیبانی داره؟

ببخشید شما این نسخه رو دانلود کنید نسخه جدیدشه و کامل تر

http://www.persiansc...ent-pro-github/

پ.ن : برای پشتیبانی هم انجمن پرشین اسکریپت تاپیک بزنید.

ویرایش شده در توسط amirali.bk
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید شما این نسخه رو دانلود کنید نسخه جدیدشه و کامل تر

http://www.persiansc...ent-pro-github/

پ.ن : برای پشتیبانی هم انجمن پرشین اسکریپت تاپیک بزنید.

واقعا لطف کردید سپاس گذارم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا لطف کردید سپاس گذارم

سلام مجدد.

آقا امیر من فقط با یک قسمت این افزونه به مشکل برخوردم ، شما میتونی کمک کنی؟

من فقط میخوام یک بخش از محتوا رو برای سطح های اشتراکی محدود کنم ( از این کد [restrict paid=true message='your text' subscription= 'your id' ]

[/restrict] ) استفاده میکنم اما محتوا برای یه کاربر با یک سطح اشتراک خاص که در همون پست مشخص میکتم نمایش داده نمیشه و فقط متنی که در your text گذاشتم نمایش داده میشه

لطف کنید و این قسمت هم راهنمایی داشته باشید.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آپ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه Restrict Content Pro یه افزونه تجاریه و نویسنده افزونه صرفاً برای مقاصد توسعه اونو در گیت‌هاب به اشتراک گذوشته. همونطور هم که اشاره شد، پشتیبانی اون در پرشین‌اسکریپت انجام میشه.

بحث درمورد افزونه‌های تجاری ممنوع

بایگانی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط justeducation
      درود
      مشکلي در ارتباط با افزونه يوزر پرو به هنگام ثبت نام در سايت دارم. وقتي تمامي فيلدها رو کامل ميکنم و دکمه ثبت رو ميزنم بعد از چند ثانيه خطاي زير رو نمايش ميده:
      Error in jQuery.ajax while submitting a form: Internal Server Error ورژن افزونه 4.9.26 و نسخه اصلي هست.
      تمامي افزونه ها رو غيرفعال کردم و با پوسته twentyseventeen وردپرس بررسي کردم اما بازم تفاوتي نداره.
      ممنونم
    • توسط f.rahimi
      درود بر شما
      من در حال نوشتن یه افزونه هستم 
      فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه
      با این کد : 
      include_once book_inc_dir.'frontend.php' ; if (is_admin() ) { include_once vip_inc_dir.'backend.php' ; include_once vip_inc_dir.'ajax.php' ; include_once vip_inc_dir.'pages.php' ; }  اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :
       
       

      Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

      Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

      Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

      Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

      Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      افزونه های زیر چه کاربردی دارند؟
      لطفا به ترتیب بفرمایید. خیلی خیلی ممنون
      1) layerslider
      2) wp-progrid
      3) add-to-any
      4) displayproduct
      5) js_composer
      6) ml-slider
      7) tablepress
      8) woocommerce-product-carousel-all-in-one
      9) wp-retina-2x
      10) yith-woocommerce-ajax-search
      11) yith-woocommerce-eu-energy-label
      12) yith-woocommerce-product-slider-carousel-premiumm
      13) yith-woocommerce-wishlist
       
      خیلی خیلی خیللللللللللللللللللللیییییییییی ممنون و سپاس
       
    • توسط melika999
      سلام بنده افزونه گراویتی فرم را نصب کرده ام ،افزونه زرین و پال و درگاه پرداخت مخصوص گراویتی فرم را نیز نصب کرده ام اما متاسفانه زرین پال و بانک ملت در قسمت گراویتی فرم نمایش داده نمیشوند..
      افزونه ها فعال هستند
      به نظر شما علت چیست؟
    • توسط barghandan
      سلام دوستان
      من یه سایت ووکامرسی دارم راه میندازم
      چیزی که جالبه اینه که انتهای همه ی لینک هام یه عبارت ثابتی اضافه میشه
       آدرس سایت http://konkurism.com/  هست ولی وقتی کلیک بکنید می بینید که انتهاش تغییر میکنه
      کارایی که کردم
      تست با پوسته های مختلف که تو همشون وقتی ووکامرس فعال بود این مشکل وجود داشت حتی پوسته های پیش فرض خود وردپرس
      همه پلاگین ها رو غیرفعال کردم و دونه دونه فعال کردم و فهمیدم ووکامرس اشکال داره
      پلاگین ها همش ورژن جدیده
      وردپرسم هم آپدیت شده است.

      ممنون میشم کمک کنید