hkss

پوشه مربوط به افزونه ها یافت نشد plugins

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام. من از دیروز وقتی میخوام افزونه ای نصب کنم این پیام رو میده : پوشه ی مربوط به افزونه ها یافت نشد plugins

برای پوسته ها هم همینجوری میشه. باید چیکار کنم. ممنون

. :wub: راستی عیدتونم مبارک :wub:

این رو هم اضافه کنم که بدونید! من از هاست میتونم افزونه ها رو نصب کنم و از مدیریت وردپرس فعالشون کنم. اما این خطا یک مشکل برای من بوجود آورده که باید رفعش کنم و بدونم مشکل از چیه که یهویی اینجوری شده

ویرایش شده در توسط hkss
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسترسی پوشه ها رو بررسی کنید

از این لینک هم برای سطح دسترسی ها استفاده کنید


https://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسترسی پوشه ها رو بررسی کنید

از این لینک هم برای سطح دسترسی ها استفاده کنید


https://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions

ببخشید من منظور شما رو نمیدونم .الان من برای اینکه مشکلم حل شه باید چیکار کنم . بیشتر راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هاستتون برید و سطح دسترسی شاخه های wp-content و plugins رو بزارید روی 777 یا 775 مشکلتون برطرف میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اینارو

wp-content و plugins هر دوشون رو روی 777 گذاشتم اما نمیشه باز و هنوزم نمیشه افزونه نصب کنم

:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه خطایی میده هنگام نصب ؟

از داخل پنل مدیریت میخواید نصب کنید ؟

تغییری تو نام پیش فرض شاخه ها ندادید ؟

یک کاریو میگم تست کنید شاخه wp-content رو تغییر نام بدید و دوباره یه شاخه با همین نام بسازید و داخل اون یه پوشه به نام plugins حالا به مدیریت برید و تست کنید ببینید نصب میشه یا نه

اگر نصب شد احتمالا داخل فایل فانکشن پوستتون یه سری محدودیت یا تغییراتی داده شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا من میخوام یک افزونه رو پاک کنم : میگه که افزونه به دلیل خطای زیر نمیتواند پاک شود، پوشه افزونه های وردپرس پیدا نشد.

من با چند تا قالب امتحان کردم اما بازم نمیشه.

هیچ تغییری توی ناما ندادم

بله از پنل وردپرس میخوام نصب و حذف کنم

اما ببینید: من الان رفتم باز نگا کردم دیدم دسترسی wp-content روی 777 هست که شما گفتید و من گذاشتم ولی دسترسی plugins با این که تغییرش دادم اما بازم الان دیدم که همون 755 هستش هنوز. اصن تغییر نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سطح دسترسی هارا بصورت دیفالت بگذارید ،

سپس فولدر wp-content را یکبار (از هاست) Compress و سپس پس از آن Extract کنید .

این راه برخی از مواقع برای حل شدن سطح دسترسی ها در لینوکس جواب می دهد .

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم