• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
beh9am

درخواست یک آرایه php خیلی ساده

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید

من نیاز به یک کد دارم که کارش این باشه

مثلا اگر توی آدرس سایت کلمه پدر باشه انتقال داده بشه به یک صفحه دیگه

مثلا من بیام یک آرایه این جوری بسازم :


$FILTERWORDS = array('پدر',مادر');

حالا بیام آدرس سایت رو چک کنم با یه شرط که اگر کلمه هایی که تو آرایه گذاشتم مثلا پدر و مادر و ... ، اگر اینا تو آدرس بودن ریدایرکت بشه به یه جا دیگه

مثلا آدرس سایت تو مرورگر اگر این بود :


site.ir/post/پدر.html

انتقال داده بشه به site.com/khata.html

یعنی هر کلمه ای که تو آرایه من گذاشتم اگر تو آدرس بار مرورگر بود انتقال داده بشه

میشه این کارو کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
$FILTERWORDS = array('پدر','مادر');
$redirect = 'http://site.com/khata.html';

$target = explode ( '.' , end ( explode( '/', $_SERVER['REQUEST_URI']) ) );
if ( in_array( $target[0] , $FILTERWORDS )) {

if ( ! headers_sent() ) {
header('Location: ' . $redirect ); exit;
}
else {
echo "<script type='text/javascript'>window.onload = function () { top.location.href = '" . $redirect . "'; };</script>"; exit;
}


}

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
 window.onload = function () { top.location.href = '" . $redirect . "'; };"; exit; } } 

تشکر

ولی هیچ تغییری نمیکنه و اون کلمه ها اگر تو آدرس باشن بازم سایت میاد و انتقال پیدا نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب بستگی داره چطور و کجا استفاده کرده باشید کد رو ؟

برای وردپرس اگه هستش بزارید به اکشن init هوکش کنید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونین از کد زیر استفاده کنید

$FILTERWORDS = array('پدر','مادر');
$redirect = 'http://site.com/khata.html';

$targets = $_SERVER['REQUEST_URI'] ;
foreach($FILTERWORDS as $WORDS)
{
if ( strpos($WORDS, $targets) !== FALSE)
header('Location: ' . $redirect ); exit;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب بستگی داره چطور و کجا استفاده کرده باشید کد رو ؟

برای وردپرس اگه هستش بزارید به اکشن init هوکش کنید .

نه وردپرس نیست

میتونین از کد زیر استفاده کنید

$FILTERWORDS = array('پدر','مادر');
$redirect = 'http://site.com/khata.html';

$targets = $_SERVER['REQUEST_URI'] ;
foreach($FILTERWORDS as $WORDS)
{
if ( strpos($WORDS, $targets) !== FALSE)
header('Location: ' . $redirect ); exit;
}

تشکر کار نکرد و صفحه سفید میشه و اگر اون exit رو حذف کنم سایت میاد و هیچ تغییری نکرده با قبل

ببینید من سایتم مثلا یک صفحه الان میاره به این شکل :


http://site.ir/post/ژل+لاغری

حالا میخوام اگر کلمه ژل یا لاغری تو آدرس بار بود انتقال داده بشه

صفحه ایندکس من اینه ببینید :


<?php

ob_start();
include 'dataload.php';
/********/
ini_set("display_errors","0");
ini_set("register_globals","0");

/********/
$pageid = isset($_GET['pageid'])?intval($_GET['pageid']):'1';

$servername = strtolower($_SERVER['SERVER_NAME']);
$servername = (substr($servername,0,4) == 'www.')?substr($servername,4):$servername;
/*
//visit
$res=mysql_query("update `amar` set `count`=count+1 where `date`='".date("Y-m-d")."' limit 1;");
if(mysql_affected_rows()!=1){
mysql_query("INSERT INTO `amar` (`id`, `date`, `count`, `click`) VALUES (NULL, '".date("Y-m-d")."', '1', '0');");
}
*/
#------
if(preg_match('#([a-z0-9-]+?)\.site\.ir#i', $servername, $blogname)){
if(isset($_GET['id']) ){
$res=mysql_query("select id,username from `feeds` where `id`=(select fid from `news_tmp` where `id`=$_GET[id]) limit 1");
if(mysql_num_rows($res)>0){
list($id,$username)=mysql_fetch_array($res);
if($blogname[1]!=$username){
Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" );
Header( "Location: http://$username.site.ir/index-$_GET[id]" );
exit;
}
}
}
$username=$blogname[1];
$res=mysql_query("select id,title from `feeds` where `username`='{$blogname[1]}'");
if(mysql_num_rows($res)>0){
list($id,$title)=mysql_fetch_array($res);
$res=mysql_query("select `title`,`text`,`date`,`keywords` from `news_tmp` where `fid`=$id ".(isset($_GET['id'])?"and `id`=$_GET[id] ":'')." /*order by `date` DESC*/");
while($row=mysql_fetch_assoc($res)){
if(isset($_GET['id']))$title=$row['title'];
?>
<div class="post-title">
<div class="post-title-space">
<h1><span lang="fa"><?=$row['title'];?></span></h1>
</div>
<div id="post-content">
<div class="post-content-text">
<div class="style2">
<span lang="fa"><?=$row['text'];?></span>
</div>
<div class="clear"></div>
<div class="clear"></div>
</div>
</div>
<div id="post-footer"></div>
</div>
<?
}
}else{
echo 'user not found in feed.';
}
}
else
{
if(isset($_GET['id']) ){
$res=mysql_query("select id,username from `feeds` where `id`=(select fid from `news_tmp` where `id`=$_GET[id]) limit 1");
if(mysql_num_rows($res)>0){
list($id,$username)=mysql_fetch_array($res);
Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" );
Header( "Location: http://$username.site.ir/index-$_GET[id]" );
exit;
}
}
$res=mysql_query("select `title`,`id` from `news_tmp` order by `date` DESC limit 200");
if(mysql_num_rows($res)>0){
echo '<ul>';
while($row=mysql_fetch_assoc($res)){
echo "<li><a href=\"index-$row[id]\" target=\"_blank\">$row[title]</a></li>\n";
}
echo '</ul>';
}
echo 'user not found.';
}
$out_html=ob_get_clean();
include 'tmp.php';
?>

ویرایش شده در توسط beh9am
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد تست شده

$FILTERWORDS = array('پدر','آرایه');
$redirect = 'http://site.com/khata.html';
$targets = rtrim($_SERVER['REQUEST_URI']) ;
$targets = urldecode(substr($targets,strrpos($targets, '/')+1));
foreach($FILTERWORDS as $WORDS)
{
if ( strpos($targets,$WORDS) !== FALSE)
die(header("Location: $redirect"));
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد تست شده

$FILTERWORDS = array('پدر','آرایه');
$redirect = 'http://site.com/khata.html';
$targets = rtrim($_SERVER['REQUEST_URI']) ;
$targets = urldecode(substr($targets,strrpos($targets, '/')+1));
foreach($FILTERWORDS as $WORDS)
{
if ( strpos($targets,$WORDS) !== FALSE)
die(header("Location: $redirect"));
}

تشکر عالی بود و دارم استفاده میکنم

حالا یک مشکل

این کد برای بعد از دامین هست و برای ساب دومین کار نمیکنه

الان اگر بخوام مثلا اینارم بزارم باید چیکار کنم ؟


http://ali.site.com
http://hasan.site.com
http://sohrab.site.com
http://rostam.site.com

مثلا وقتی رفتیم به آدرس sohrab.site.com هم مثل کد بالا انتقال داده بشه به اون آدرس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری