• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
mohammad hosein

نمایش عکس مطالب

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

دوستان تازه پوسته مو عوض کردم ولی نمی دونم چرا مطالبم عکساشون نمایش داده نمیشه.نه فقط این پوسته اون پوسته هایی که مطالبو خلاصه می کنن عکس نشون نمی دن.چی کار کنم نشون بده>؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ؛ معمولا اون قالب ها از یک کد فراخوانی زمینه های دلخواه برای عکس مطلب ها استفاده میکنن که میتونین برای پیدا کردن اسم شون سورس قالب رو چک کنید ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه قسمتی رو این جا قرار بدم شما درستش کنید.من اصلا کد نویسی و اینا بلد نیستم.مخصوصا تو این قالب همه چیزش بر عکسه :huh: !تو فوترش نتونستم چیزی بنویسم -_-

کدوم قسمت رو باید قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که برای ایندکس فراخوانی میشه . (index.php)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید:


<?php if ((!function_exists("check_theme_footer") || !function_exists("check_theme_header"))) { ?><?php { /* nothing */ } ?><?php } else { ?><?php get_header(); ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/includes/content-left.php'); ?>
<div id="content">
<div id="contentinner">
<?php $featured_slider_activate = get_theme_option('featured_activate'); if(($featured_slider_activate == '') || ($featured_slider_activate == 'No')) { ?>
<?php { /* nothing */ } ?>
<?php } else { ?>
<?php if((is_home()) && (is_front_page()) && ($paged < 1)) { ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/includes/featured.php'); ?>
<?php } ?>
<?php } ?>
<div id="post-entry">
<?php $temp = $wp_query; $wp_query= null; $wp_query = new WP_Query('showposts=&cat=&paged=' . $paged);?>
<?php $postcounter = 0; if ($wp_query->have_posts()) : ?>
<?php while ($wp_query->have_posts()) : $postcounter = $postcounter + 1; $wp_query->the_post();?>
<div class="post-meta" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<span class="post-date">تاریخ : <?php the_time('F jS, Y h:i A') ?> | نظر : <?php comments_popup_link('بدون نظر', '1 نظر', '% نظر'); ?></span>
<?php $get_google_code = get_theme_option('adsense_loop'); if($get_google_code == '') { ?>
<?php } else { ?>
<?php if($postcounter <= 2){ ?>
<div class="adsense-loop">
<?php echo stripcslashes($get_google_code); ?>
</div>
<?php } ?>
<?php } ?>
<div class="post-content">
<?php $timthumb = get_theme_option('timthumb'); if($timthumb == 'Yes') { ?>
<div class="thumb"><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><img src="<?php echo bloginfo('template_url'); ?>/scripts/thumb.php?src=<?php echo get_post_image(); ?>&w=160&h=120&zc=1&q=100&a=t" alt="<?php the_title(); ?>" class="alignleft" /></a></div>
<?php } else { ?>
<?php if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
<div class="thumb"><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_post_thumbnail(array(160,120), array('class' => 'alignleft')); ?></a></div>
<?php } ?>
<?php } ?>
<?php the_post_excerpt($excerpt_length=40); ?>
</div><!-- POST CONTENT END -->
<div class="clearfix"></div>
</div><!-- POST META <?php the_ID(); ?> END -->
<?php endwhile; ?>
<?php else : ?>
<p class="center">مطلب مورد نظر یافت نشد</p>
<p class="center">مطلب مورد نظر یافت نشد</p>
<?php endif; ?>
<?php $wp_query = null; $wp_query = $temp; ?>
</div><!-- POST ENTRY END -->
<?php include (TEMPLATEPATH . '/includes/paginate.php'); ?>
<div class="clearfix"></div>
</div><!-- CONTENTINNER END -->
</div><!-- CONTENT END -->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?><?php } ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عکس رو توی چی قرار میدید؟ توی خود مطالب یا تصویر شاخص یا زمینه دلخواه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو خود مطلب

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان

سلام

برخی سایت ها ، وردپرسشون خودکار تصویر اول رو برمیداره و ریسایز میکنه و اندازه تصویر شاخص خواسته شده قرار میده .برای این باید چیکار کنیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- قوانین

2-

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری