• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
shahbala

فارسی سازی قالب وردپرس

27 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من دارم فارسی سازی یاد می گیرم که یه سوال برام پیش اومده.

تو فارسی سازی وقتی با برنامه poEdit فارسی سازی کردی بعد به خوای در ترجمه اجرا بشه طبق آموزش های که خوندم تو نت چیزی که من فهمیدم باید تو فایل header.php بعد از تگ <head> آدرس ترجمه رو بزنید که اینو می زنم

<?php load_theme_textdomain('LiveMusic',get_template_directory().'/language'); ?>

ولی الان تو یه قالب که رفتم فارسی سازی کنم همین کار رو کردم ولی قالب اصلا فارسی نمی شه مشکل از کجا می تونه باشه؟

ممنون میشم بهم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب شما بگید چطوری اینکارو کردید دقیقا که موضوع روشن شه. معمولا نیازی به فراخوانی نیست در فارسی سازی ها. شما فایل poedit رو به این صورت fa_IR.po نام گذاری کن، تنظیمات سورس فایل رو روی utf-8 قرار بده، این فایل رو توی پوشه زبان قالب قرار بده (lang یا languages) و نباید مشکلی باشه. شما کامل توضیح بده مشکلت رو. ایا توابع ترجمه رو خودت اعمال کردی? شاخص قالب رو در فراخوانی درست استفاده کردی? و...

شما کامل موضوع رو روشن کن دوستان کاملا راهنمایی خواهند کرد

ویرایش شده در توسط شهاب
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما بگید چطوری اینکارو کردید دقیقا که موضوع روشن شه. معمولا نیازی به فراخوانی نیست در فارسی سازی ها. شما فایل poedit رو به این صورت fa_IR.po نام گذاری کن، تنظیمات سورس فایل رو روی utf-8 قرار بده، این فایل رو توی پوشه زبان قالب قرار بده (lang یا languages) و نباید مشکلی باشه. شما کامل توضیح بده مشکلت رو. ایا توابع ترجمه رو خودت اعمال کردی? شاخص قالب رو در فراخوانی درست استفاده کردی? و...

شما کامل موضوع رو روشن کن دوستان کاملا راهنمایی خواهند کرد

سوالمو اینجوری میگم برای فراخوانی poedit به قالب وردپرس که ترجمه اعمال بشه چی کار باید انجام داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سوالمو اینجوری میگم برای فراخوانی poedit به قالب وردپرس که ترجمه اعمال بشه چی کار باید انجام داد؟
تو انجمن کلی راجب این موضوع بحث شده و اساتید راه کار ارائه دادن. یه جستحوی کوچیک میتونست نتیجه بخش باشه.اما به طور کلی کد زیر رو برای فراخوانی در فایل function.php قالب بزار.ومسیر رو طبق مسیر فایل زبانت در قالب تنظیم کن. اگه شاخص قالب اسم خود قالب هست که همون رو بزار به جای شاخص در این کد و اگر نام قالب نیست باید ببینی اونجایی که تابع ترجمه گذاشته شده از چه شاخصی استفاده کرده.

load_theme_textdomain( 'esme ghaleb', TEMPLATEPATH . '/languages' );

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو انجمن کلی راجب این موضوع بحث شده و اساتید راه کار ارائه دادن. یه جستحوی کوچیک میتونست نتیجه بخش باشه.اما به طور کلی کد زیر رو برای فراخوانی در فایل function.php قالب بزار.ومسیر رو طبق مسیر فایل زبانت در قالب تنظیم کن. اگه شاخص قالب اسم خود قالب هست که همون رو بزار به جای شاخص در این کد و اگر نام قالب نیست باید ببینی اونجایی که تابع ترجمه گذاشته شده از چه شاخصی استفاده کرده.


load_theme_textdomain( 'esme ghaleb', TEMPLATEPATH . '/languages' );

بهترین راه فهمیدن شاخص قالب چیه؟

برای فراخوانی در فایل function.php اول کد ها قرار بدم؟و همه قالب ها باید خونده بشه؟فرقی که ندارن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این دو کد چه فرقی باهم دارند؟

کد که شما دادید :


load_theme_textdomain( 'esme ghaleb', TEMPLATEPATH . '/languages' );

کد استفاده شده من :


<?php load_theme_textdomain('LiveMusic',get_template_directory().'/language'); ?>

شاخص که من براش پیدا کردم این بوده :LiveMusic

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که شما استفاده کردی درسته، اما باید ببینی که شاخص رو درست استفاده کردی یا خیر. نام پوشه زبان قالب رو ببین فکر کنم یه s باید اخرش داشته باشه . اگه داشت که شما یه s اخر language در کد خودت اضافه کن. اگه مسیر پوشه زبانت اینطوری باشه:

theme name / languages که مسیرت هم در این کد درسته. برای دونستن شاخصی که در قالب استفاده شده، یکی از فایل های قالب رو که تابع ترجمه داخلش به کار رفته رو باز کن و ببین اون جایی که رشته های متنی با e_ یا __ و یا ... ترجمه شده اخر این رشته ها از چه شاخصی استفاده شده.

مثلا اینطوری:

esc_html__( " matni k bayad tarjome she"),"shakhes"), l

داخل متن بالا shakhes همون شاخصی هست که شما باید پیدا کنی و ببینی چی هستش.

اون l که اخر گذاشتم برا این بود که پرانتز بیاد سر جاش،اخه من الان با موبایل دارم به شما پیام میدم و نمیشد جور دیگه چینشش رو درست کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که شما استفاده کردی درسته، اما باید ببینی که شاخص رو درست استفاده کردی یا خیر. نام پوشه زبان قالب رو ببین فکر کنم یه s باید اخرش داشته باشه . اگه داشت که شما یه s اخر language در کد خودت اضافه کن. اگه مسیر پوشه زبانت اینطوری باشه:

theme name / languages که مسیرت هم در این کد درسته. برای دونستن شاخصی که در قالب استفاده شده، یکی از فایل های قالب رو که تابع ترجمه داخلش به کار رفته رو باز کن و ببین اون جایی که رشته های متنی با e_ یا __ و یا ... ترجمه شده اخر این رشته ها از چه شاخصی استفاده شده.

مثلا اینطوری:

esc_html__( " matni k bayad tarjome she"),"shakhes"), l

داخل متن بالا shakhes همون شاخصی هست که شما باید پیدا کنی و ببینی چی هستش.

اون l که اخر گذاشتم برا این بود که پرانتز بیاد سر جاش،اخه من الان با موبایل دارم به شما پیام میدم و نمیشد جور دیگه چینشش رو درست کرد

درست بود s آخر languages رو نزاشته بودم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این متن چطوری ترجمه میشه؟


<?php comments_popup_link('No Comments »', '1 Comment »', '% Comments »'); ?>

ویرایش شده در توسط shahbala
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این متن چطوری ترجمه میشه؟


<?php comments_popup_link('No Comments »', '1 Comment »', '% Comments »'); ?>

اینطوری


<?php comments_popup_link(_e('No Comments »','shakhes'), _e('1 Comment »','shakhes'), _e('% Comments »','shakhes')),; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از کمکتون من الان فارسی سازی رو انجام دادم حالا تو راست چین کردن موندم در مورد این قالب الان می خوام راست چین کنم لوگو رو ولی قسمت لوگو رو راست چین می کنم نمی شه نمی دونم کد رو درست می زنم یا نه می شه بهم کمک کنید؟

ادرس قالب

نکته قالب رو که می بینید منوش بهم ریخته که چون دمو هست اینطوریه و قالب مشکل نداره ممنون میشم بهم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از کمکتون من الان فارسی سازی رو انجام دادم حالا تو راست چین کردن موندم در مورد این قالب الان می خوام راست چین کنم لوگو رو ولی قسمت لوگو رو راست چین می کنم نمی شه نمی دونم کد رو درست می زنم یا نه می شه بهم کمک کنید؟

ادرس قالب

نکته قالب رو که می بینید منوش بهم ریخته که چون دمو هست اینطوریه و قالب مشکل نداره ممنون میشم بهم کمک کنید

منظور شما از بهم ریختگی منو چی هست؟ این قالب ظاهرا از دو منو (اصلی و ثاونیه) پشتیبانی میکنه. شما از تنظیمات فهرست ها منو رو برای این دو بخش تنظیم کنید.

لوگو رو هم با کد زیر بیاریدش سمت راست


.logoimg {
margin-right: -550px;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام یه من می خوام فونت به قالب اضافه کنم ولی این کد ازش جلوگیری می کنه!


.tp-caption {
font-family: "Roboto",sans-serif !important;
}

تو css قالب اصلا نیست نمی دونم چی کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام یه من می خوام فونت به قالب اضافه کنم ولی این کد ازش جلوگیری می کنه!


.tp-caption {
font-family: "Roboto",sans-serif !important;
}

تو css قالب اصلا نیست نمی دونم چی کار کنم

این کلاس سی اس اس هست. در یک فایل با پسوند css ذخیره شده. صرفا در فایل style.css نباید باشه. مسیر رو در مرورگر میتونید پیدا کنید ببینید کجاست.

آدرس بخشی رو که میخواید فونت اعمال شه و این کد نمیزاره رو بدید که ببینم این کد در چه مسیری هستش. ضمنا شما میتونی یه important! به آخر کد اضافه کنی که فونت تغییر پیدا کنه. تست کن احتمالا جواب میده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو لوکال هاست که فونت ها رو درست کردم و تو فایل CSS ذخیره کردم و قالب رو هاست آپلود کردم فونت ها کار نمی کنه مشکل از کجا می تونه باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو لوکال هاست که فونت ها رو درست کردم و تو فایل CSS ذخیره کردم و قالب رو هاست آپلود کردم فونت ها کار نمی کنه مشکل از کجا می تونه باشه؟

احتمالا فونتی رو که درلوکال اعمال کردید روی سیستم شما موجود بوده و اجرا شده. شما باید فرمت های فونت ها رو در پوشه ای به نام fonts در قالب قرار بدی و بعد این کدها رو با font-face@ فراخوانی کنی که نمایش داده بشه
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا فونتی رو که درلوکال اعمال کردید روی سیستم شما موجود بوده و اجرا شده. شما باید فرمت های فونت ها رو در پوشه ای به نام fonts در قالب قرار بدی و بعد این کدها رو با font-face@ فراخوانی کنی که نمایش داده بشه

این کار انجام شده ولی باز هم مشکل داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار انجام شده ولی باز هم مشکل داره

آدرس بخش آنلاین رو بذارید تا ببینم مشکل از کجاست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس بخش آنلاین رو بذارید تا ببینم مشکل از کجاست

این آدرسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آدرسه

فونت ها اعمال میشه. مشکل از فراخوانی شماست.

این بخش رو با دقت دنبال کنید ببینید درست پیش رفتید یا خیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فونت ها اعمال میشه. مشکل از فراخوانی شماست.

این بخش رو با دقت دنبال کنید ببینید درست پیش رفتید یا خیر

این کدی هست که من در استایل گذاشتم


@font-face {
font-family: 'WYekan';
src: url('fonts/WeWYekan.eot');
src: url('fonts/WebYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('fonts/WebYekan.woff') format('woff'),
url('fonts/WebYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/WebYekan.svg#WebYekan') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدی هست که من در استایل گذاشتم


@font-face {
font-family: 'WYekan';
src: url('fonts/WeWYekan.eot');
src: url('fonts/WebYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('fonts/WebYekan.woff') format('woff'),
url('fonts/WebYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/WebYekan.svg#WebYekan') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

کد رو به این صورت جایگزین کنید . دقت کنید که نام فونت شما باید دقیقا همون نام فونتی باشه که در پوشه fonts قرار داره


@font-face {
font-family: 'WebYekan';
src: url('fonts/WebYekan.eot');
src: url('fonts/WebYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('fonts/WebYekan.woff') format('woff'),
url('fonts/WebYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/WebYekan.svg#WebYekan') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ فرقی نکرد داداش؟چی کار کنم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ فرقی نکرد داداش؟چی کار کنم :(

شما از چه قالبی استفاده میکنید؟ این کد فراخوانی رو دقیقا در چه فایلی قرار دادید؟

شما این کد رو در فایل rtl.css هم بزارید ، و همچنین در فایل های استایل (در صورتی که فایل استایل دیگه ای وجود داره و یا اینکه فایل هایی به نام main-style.css و... وجود داره قرار بدید و تست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو همه جاش هست نمی دونم دیگه چی کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir
    • توسط amintoudehzaeim
      سلام دوستان من پیوند یکتای خودم رو به post name تغییر دادم و بعد ازون ارور های 404 مختلف به این شکل که ته آدرس پست ها و تگ ها و صفحات و حتی صفحه اصلی eco.html و danger.html و inq.html و ... درست شده و همینطور تا امروز ادامه داشته تااینکه در موردش یه تاپیک زدم و منتظر پاسخ آن تاپیک هستم. اما اینجا یه چیزی دیگه ای هست که برای من سوال شده بعد از تغییر پیوند به post name فایل htaccess من داخل سی پنل 
      # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress به صورت بالا نوشته شده است آیا من باید دوباره این کد را زیر end wordpress اضافه کنم تا این ارور های 404 از بین بروند یا اینکه ربطی نداره و نیازی نیست؟!
      RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]
       
    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.