shahbala

فارسی سازی قالب وردپرس

27 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من دارم فارسی سازی یاد می گیرم که یه سوال برام پیش اومده.

تو فارسی سازی وقتی با برنامه poEdit فارسی سازی کردی بعد به خوای در ترجمه اجرا بشه طبق آموزش های که خوندم تو نت چیزی که من فهمیدم باید تو فایل header.php بعد از تگ <head> آدرس ترجمه رو بزنید که اینو می زنم

<?php load_theme_textdomain('LiveMusic',get_template_directory().'/language'); ?>

ولی الان تو یه قالب که رفتم فارسی سازی کنم همین کار رو کردم ولی قالب اصلا فارسی نمی شه مشکل از کجا می تونه باشه؟

ممنون میشم بهم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب شما بگید چطوری اینکارو کردید دقیقا که موضوع روشن شه. معمولا نیازی به فراخوانی نیست در فارسی سازی ها. شما فایل poedit رو به این صورت fa_IR.po نام گذاری کن، تنظیمات سورس فایل رو روی utf-8 قرار بده، این فایل رو توی پوشه زبان قالب قرار بده (lang یا languages) و نباید مشکلی باشه. شما کامل توضیح بده مشکلت رو. ایا توابع ترجمه رو خودت اعمال کردی? شاخص قالب رو در فراخوانی درست استفاده کردی? و...

شما کامل موضوع رو روشن کن دوستان کاملا راهنمایی خواهند کرد

ویرایش شده در توسط شهاب
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما بگید چطوری اینکارو کردید دقیقا که موضوع روشن شه. معمولا نیازی به فراخوانی نیست در فارسی سازی ها. شما فایل poedit رو به این صورت fa_IR.po نام گذاری کن، تنظیمات سورس فایل رو روی utf-8 قرار بده، این فایل رو توی پوشه زبان قالب قرار بده (lang یا languages) و نباید مشکلی باشه. شما کامل توضیح بده مشکلت رو. ایا توابع ترجمه رو خودت اعمال کردی? شاخص قالب رو در فراخوانی درست استفاده کردی? و...

شما کامل موضوع رو روشن کن دوستان کاملا راهنمایی خواهند کرد

سوالمو اینجوری میگم برای فراخوانی poedit به قالب وردپرس که ترجمه اعمال بشه چی کار باید انجام داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سوالمو اینجوری میگم برای فراخوانی poedit به قالب وردپرس که ترجمه اعمال بشه چی کار باید انجام داد؟
تو انجمن کلی راجب این موضوع بحث شده و اساتید راه کار ارائه دادن. یه جستحوی کوچیک میتونست نتیجه بخش باشه.اما به طور کلی کد زیر رو برای فراخوانی در فایل function.php قالب بزار.ومسیر رو طبق مسیر فایل زبانت در قالب تنظیم کن. اگه شاخص قالب اسم خود قالب هست که همون رو بزار به جای شاخص در این کد و اگر نام قالب نیست باید ببینی اونجایی که تابع ترجمه گذاشته شده از چه شاخصی استفاده کرده.

load_theme_textdomain( 'esme ghaleb', TEMPLATEPATH . '/languages' );

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو انجمن کلی راجب این موضوع بحث شده و اساتید راه کار ارائه دادن. یه جستحوی کوچیک میتونست نتیجه بخش باشه.اما به طور کلی کد زیر رو برای فراخوانی در فایل function.php قالب بزار.ومسیر رو طبق مسیر فایل زبانت در قالب تنظیم کن. اگه شاخص قالب اسم خود قالب هست که همون رو بزار به جای شاخص در این کد و اگر نام قالب نیست باید ببینی اونجایی که تابع ترجمه گذاشته شده از چه شاخصی استفاده کرده.


load_theme_textdomain( 'esme ghaleb', TEMPLATEPATH . '/languages' );

بهترین راه فهمیدن شاخص قالب چیه؟

برای فراخوانی در فایل function.php اول کد ها قرار بدم؟و همه قالب ها باید خونده بشه؟فرقی که ندارن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این دو کد چه فرقی باهم دارند؟

کد که شما دادید :


load_theme_textdomain( 'esme ghaleb', TEMPLATEPATH . '/languages' );

کد استفاده شده من :


<?php load_theme_textdomain('LiveMusic',get_template_directory().'/language'); ?>

شاخص که من براش پیدا کردم این بوده :LiveMusic

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که شما استفاده کردی درسته، اما باید ببینی که شاخص رو درست استفاده کردی یا خیر. نام پوشه زبان قالب رو ببین فکر کنم یه s باید اخرش داشته باشه . اگه داشت که شما یه s اخر language در کد خودت اضافه کن. اگه مسیر پوشه زبانت اینطوری باشه:

theme name / languages که مسیرت هم در این کد درسته. برای دونستن شاخصی که در قالب استفاده شده، یکی از فایل های قالب رو که تابع ترجمه داخلش به کار رفته رو باز کن و ببین اون جایی که رشته های متنی با e_ یا __ و یا ... ترجمه شده اخر این رشته ها از چه شاخصی استفاده شده.

مثلا اینطوری:

esc_html__( " matni k bayad tarjome she"),"shakhes"), l

داخل متن بالا shakhes همون شاخصی هست که شما باید پیدا کنی و ببینی چی هستش.

اون l که اخر گذاشتم برا این بود که پرانتز بیاد سر جاش،اخه من الان با موبایل دارم به شما پیام میدم و نمیشد جور دیگه چینشش رو درست کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که شما استفاده کردی درسته، اما باید ببینی که شاخص رو درست استفاده کردی یا خیر. نام پوشه زبان قالب رو ببین فکر کنم یه s باید اخرش داشته باشه . اگه داشت که شما یه s اخر language در کد خودت اضافه کن. اگه مسیر پوشه زبانت اینطوری باشه:

theme name / languages که مسیرت هم در این کد درسته. برای دونستن شاخصی که در قالب استفاده شده، یکی از فایل های قالب رو که تابع ترجمه داخلش به کار رفته رو باز کن و ببین اون جایی که رشته های متنی با e_ یا __ و یا ... ترجمه شده اخر این رشته ها از چه شاخصی استفاده شده.

مثلا اینطوری:

esc_html__( " matni k bayad tarjome she"),"shakhes"), l

داخل متن بالا shakhes همون شاخصی هست که شما باید پیدا کنی و ببینی چی هستش.

اون l که اخر گذاشتم برا این بود که پرانتز بیاد سر جاش،اخه من الان با موبایل دارم به شما پیام میدم و نمیشد جور دیگه چینشش رو درست کرد

درست بود s آخر languages رو نزاشته بودم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این متن چطوری ترجمه میشه؟


<?php comments_popup_link('No Comments »', '1 Comment »', '% Comments »'); ?>

ویرایش شده در توسط shahbala
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این متن چطوری ترجمه میشه؟


<?php comments_popup_link('No Comments »', '1 Comment »', '% Comments »'); ?>

اینطوری


<?php comments_popup_link(_e('No Comments »','shakhes'), _e('1 Comment »','shakhes'), _e('% Comments »','shakhes')),; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از کمکتون من الان فارسی سازی رو انجام دادم حالا تو راست چین کردن موندم در مورد این قالب الان می خوام راست چین کنم لوگو رو ولی قسمت لوگو رو راست چین می کنم نمی شه نمی دونم کد رو درست می زنم یا نه می شه بهم کمک کنید؟

ادرس قالب

نکته قالب رو که می بینید منوش بهم ریخته که چون دمو هست اینطوریه و قالب مشکل نداره ممنون میشم بهم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از کمکتون من الان فارسی سازی رو انجام دادم حالا تو راست چین کردن موندم در مورد این قالب الان می خوام راست چین کنم لوگو رو ولی قسمت لوگو رو راست چین می کنم نمی شه نمی دونم کد رو درست می زنم یا نه می شه بهم کمک کنید؟

ادرس قالب

نکته قالب رو که می بینید منوش بهم ریخته که چون دمو هست اینطوریه و قالب مشکل نداره ممنون میشم بهم کمک کنید

منظور شما از بهم ریختگی منو چی هست؟ این قالب ظاهرا از دو منو (اصلی و ثاونیه) پشتیبانی میکنه. شما از تنظیمات فهرست ها منو رو برای این دو بخش تنظیم کنید.

لوگو رو هم با کد زیر بیاریدش سمت راست


.logoimg {
margin-right: -550px;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام یه من می خوام فونت به قالب اضافه کنم ولی این کد ازش جلوگیری می کنه!


.tp-caption {
font-family: "Roboto",sans-serif !important;
}

تو css قالب اصلا نیست نمی دونم چی کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام یه من می خوام فونت به قالب اضافه کنم ولی این کد ازش جلوگیری می کنه!


.tp-caption {
font-family: "Roboto",sans-serif !important;
}

تو css قالب اصلا نیست نمی دونم چی کار کنم

این کلاس سی اس اس هست. در یک فایل با پسوند css ذخیره شده. صرفا در فایل style.css نباید باشه. مسیر رو در مرورگر میتونید پیدا کنید ببینید کجاست.

آدرس بخشی رو که میخواید فونت اعمال شه و این کد نمیزاره رو بدید که ببینم این کد در چه مسیری هستش. ضمنا شما میتونی یه important! به آخر کد اضافه کنی که فونت تغییر پیدا کنه. تست کن احتمالا جواب میده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو لوکال هاست که فونت ها رو درست کردم و تو فایل CSS ذخیره کردم و قالب رو هاست آپلود کردم فونت ها کار نمی کنه مشکل از کجا می تونه باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو لوکال هاست که فونت ها رو درست کردم و تو فایل CSS ذخیره کردم و قالب رو هاست آپلود کردم فونت ها کار نمی کنه مشکل از کجا می تونه باشه؟

احتمالا فونتی رو که درلوکال اعمال کردید روی سیستم شما موجود بوده و اجرا شده. شما باید فرمت های فونت ها رو در پوشه ای به نام fonts در قالب قرار بدی و بعد این کدها رو با font-face@ فراخوانی کنی که نمایش داده بشه
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا فونتی رو که درلوکال اعمال کردید روی سیستم شما موجود بوده و اجرا شده. شما باید فرمت های فونت ها رو در پوشه ای به نام fonts در قالب قرار بدی و بعد این کدها رو با font-face@ فراخوانی کنی که نمایش داده بشه

این کار انجام شده ولی باز هم مشکل داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار انجام شده ولی باز هم مشکل داره

آدرس بخش آنلاین رو بذارید تا ببینم مشکل از کجاست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس بخش آنلاین رو بذارید تا ببینم مشکل از کجاست

این آدرسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آدرسه

فونت ها اعمال میشه. مشکل از فراخوانی شماست.

این بخش رو با دقت دنبال کنید ببینید درست پیش رفتید یا خیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فونت ها اعمال میشه. مشکل از فراخوانی شماست.

این بخش رو با دقت دنبال کنید ببینید درست پیش رفتید یا خیر

این کدی هست که من در استایل گذاشتم


@font-face {
font-family: 'WYekan';
src: url('fonts/WeWYekan.eot');
src: url('fonts/WebYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('fonts/WebYekan.woff') format('woff'),
url('fonts/WebYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/WebYekan.svg#WebYekan') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدی هست که من در استایل گذاشتم


@font-face {
font-family: 'WYekan';
src: url('fonts/WeWYekan.eot');
src: url('fonts/WebYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('fonts/WebYekan.woff') format('woff'),
url('fonts/WebYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/WebYekan.svg#WebYekan') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

کد رو به این صورت جایگزین کنید . دقت کنید که نام فونت شما باید دقیقا همون نام فونتی باشه که در پوشه fonts قرار داره


@font-face {
font-family: 'WebYekan';
src: url('fonts/WebYekan.eot');
src: url('fonts/WebYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('fonts/WebYekan.woff') format('woff'),
url('fonts/WebYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/WebYekan.svg#WebYekan') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ فرقی نکرد داداش؟چی کار کنم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ فرقی نکرد داداش؟چی کار کنم :(

شما از چه قالبی استفاده میکنید؟ این کد فراخوانی رو دقیقا در چه فایلی قرار دادید؟

شما این کد رو در فایل rtl.css هم بزارید ، و همچنین در فایل های استایل (در صورتی که فایل استایل دیگه ای وجود داره و یا اینکه فایل هایی به نام main-style.css و... وجود داره قرار بدید و تست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو همه جاش هست نمی دونم دیگه چی کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .