shahbala

فارسی سازی قالب وردپرس

27 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من دارم فارسی سازی یاد می گیرم که یه سوال برام پیش اومده.

تو فارسی سازی وقتی با برنامه poEdit فارسی سازی کردی بعد به خوای در ترجمه اجرا بشه طبق آموزش های که خوندم تو نت چیزی که من فهمیدم باید تو فایل header.php بعد از تگ <head> آدرس ترجمه رو بزنید که اینو می زنم

<?php load_theme_textdomain('LiveMusic',get_template_directory().'/language'); ?>

ولی الان تو یه قالب که رفتم فارسی سازی کنم همین کار رو کردم ولی قالب اصلا فارسی نمی شه مشکل از کجا می تونه باشه؟

ممنون میشم بهم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب شما بگید چطوری اینکارو کردید دقیقا که موضوع روشن شه. معمولا نیازی به فراخوانی نیست در فارسی سازی ها. شما فایل poedit رو به این صورت fa_IR.po نام گذاری کن، تنظیمات سورس فایل رو روی utf-8 قرار بده، این فایل رو توی پوشه زبان قالب قرار بده (lang یا languages) و نباید مشکلی باشه. شما کامل توضیح بده مشکلت رو. ایا توابع ترجمه رو خودت اعمال کردی? شاخص قالب رو در فراخوانی درست استفاده کردی? و...

شما کامل موضوع رو روشن کن دوستان کاملا راهنمایی خواهند کرد

ویرایش شده در توسط شهاب
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما بگید چطوری اینکارو کردید دقیقا که موضوع روشن شه. معمولا نیازی به فراخوانی نیست در فارسی سازی ها. شما فایل poedit رو به این صورت fa_IR.po نام گذاری کن، تنظیمات سورس فایل رو روی utf-8 قرار بده، این فایل رو توی پوشه زبان قالب قرار بده (lang یا languages) و نباید مشکلی باشه. شما کامل توضیح بده مشکلت رو. ایا توابع ترجمه رو خودت اعمال کردی? شاخص قالب رو در فراخوانی درست استفاده کردی? و...

شما کامل موضوع رو روشن کن دوستان کاملا راهنمایی خواهند کرد

سوالمو اینجوری میگم برای فراخوانی poedit به قالب وردپرس که ترجمه اعمال بشه چی کار باید انجام داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سوالمو اینجوری میگم برای فراخوانی poedit به قالب وردپرس که ترجمه اعمال بشه چی کار باید انجام داد؟
تو انجمن کلی راجب این موضوع بحث شده و اساتید راه کار ارائه دادن. یه جستحوی کوچیک میتونست نتیجه بخش باشه.اما به طور کلی کد زیر رو برای فراخوانی در فایل function.php قالب بزار.ومسیر رو طبق مسیر فایل زبانت در قالب تنظیم کن. اگه شاخص قالب اسم خود قالب هست که همون رو بزار به جای شاخص در این کد و اگر نام قالب نیست باید ببینی اونجایی که تابع ترجمه گذاشته شده از چه شاخصی استفاده کرده.

load_theme_textdomain( 'esme ghaleb', TEMPLATEPATH . '/languages' );

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو انجمن کلی راجب این موضوع بحث شده و اساتید راه کار ارائه دادن. یه جستحوی کوچیک میتونست نتیجه بخش باشه.اما به طور کلی کد زیر رو برای فراخوانی در فایل function.php قالب بزار.ومسیر رو طبق مسیر فایل زبانت در قالب تنظیم کن. اگه شاخص قالب اسم خود قالب هست که همون رو بزار به جای شاخص در این کد و اگر نام قالب نیست باید ببینی اونجایی که تابع ترجمه گذاشته شده از چه شاخصی استفاده کرده.


load_theme_textdomain( 'esme ghaleb', TEMPLATEPATH . '/languages' );

بهترین راه فهمیدن شاخص قالب چیه؟

برای فراخوانی در فایل function.php اول کد ها قرار بدم؟و همه قالب ها باید خونده بشه؟فرقی که ندارن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این دو کد چه فرقی باهم دارند؟

کد که شما دادید :


load_theme_textdomain( 'esme ghaleb', TEMPLATEPATH . '/languages' );

کد استفاده شده من :


<?php load_theme_textdomain('LiveMusic',get_template_directory().'/language'); ?>

شاخص که من براش پیدا کردم این بوده :LiveMusic

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که شما استفاده کردی درسته، اما باید ببینی که شاخص رو درست استفاده کردی یا خیر. نام پوشه زبان قالب رو ببین فکر کنم یه s باید اخرش داشته باشه . اگه داشت که شما یه s اخر language در کد خودت اضافه کن. اگه مسیر پوشه زبانت اینطوری باشه:

theme name / languages که مسیرت هم در این کد درسته. برای دونستن شاخصی که در قالب استفاده شده، یکی از فایل های قالب رو که تابع ترجمه داخلش به کار رفته رو باز کن و ببین اون جایی که رشته های متنی با e_ یا __ و یا ... ترجمه شده اخر این رشته ها از چه شاخصی استفاده شده.

مثلا اینطوری:

esc_html__( " matni k bayad tarjome she"),"shakhes"), l

داخل متن بالا shakhes همون شاخصی هست که شما باید پیدا کنی و ببینی چی هستش.

اون l که اخر گذاشتم برا این بود که پرانتز بیاد سر جاش،اخه من الان با موبایل دارم به شما پیام میدم و نمیشد جور دیگه چینشش رو درست کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که شما استفاده کردی درسته، اما باید ببینی که شاخص رو درست استفاده کردی یا خیر. نام پوشه زبان قالب رو ببین فکر کنم یه s باید اخرش داشته باشه . اگه داشت که شما یه s اخر language در کد خودت اضافه کن. اگه مسیر پوشه زبانت اینطوری باشه:

theme name / languages که مسیرت هم در این کد درسته. برای دونستن شاخصی که در قالب استفاده شده، یکی از فایل های قالب رو که تابع ترجمه داخلش به کار رفته رو باز کن و ببین اون جایی که رشته های متنی با e_ یا __ و یا ... ترجمه شده اخر این رشته ها از چه شاخصی استفاده شده.

مثلا اینطوری:

esc_html__( " matni k bayad tarjome she"),"shakhes"), l

داخل متن بالا shakhes همون شاخصی هست که شما باید پیدا کنی و ببینی چی هستش.

اون l که اخر گذاشتم برا این بود که پرانتز بیاد سر جاش،اخه من الان با موبایل دارم به شما پیام میدم و نمیشد جور دیگه چینشش رو درست کرد

درست بود s آخر languages رو نزاشته بودم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این متن چطوری ترجمه میشه؟


<?php comments_popup_link('No Comments »', '1 Comment »', '% Comments »'); ?>

ویرایش شده در توسط shahbala
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این متن چطوری ترجمه میشه؟


<?php comments_popup_link('No Comments »', '1 Comment »', '% Comments »'); ?>

اینطوری


<?php comments_popup_link(_e('No Comments »','shakhes'), _e('1 Comment »','shakhes'), _e('% Comments »','shakhes')),; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از کمکتون من الان فارسی سازی رو انجام دادم حالا تو راست چین کردن موندم در مورد این قالب الان می خوام راست چین کنم لوگو رو ولی قسمت لوگو رو راست چین می کنم نمی شه نمی دونم کد رو درست می زنم یا نه می شه بهم کمک کنید؟

ادرس قالب

نکته قالب رو که می بینید منوش بهم ریخته که چون دمو هست اینطوریه و قالب مشکل نداره ممنون میشم بهم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از کمکتون من الان فارسی سازی رو انجام دادم حالا تو راست چین کردن موندم در مورد این قالب الان می خوام راست چین کنم لوگو رو ولی قسمت لوگو رو راست چین می کنم نمی شه نمی دونم کد رو درست می زنم یا نه می شه بهم کمک کنید؟

ادرس قالب

نکته قالب رو که می بینید منوش بهم ریخته که چون دمو هست اینطوریه و قالب مشکل نداره ممنون میشم بهم کمک کنید

منظور شما از بهم ریختگی منو چی هست؟ این قالب ظاهرا از دو منو (اصلی و ثاونیه) پشتیبانی میکنه. شما از تنظیمات فهرست ها منو رو برای این دو بخش تنظیم کنید.

لوگو رو هم با کد زیر بیاریدش سمت راست


.logoimg {
margin-right: -550px;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام یه من می خوام فونت به قالب اضافه کنم ولی این کد ازش جلوگیری می کنه!


.tp-caption {
font-family: "Roboto",sans-serif !important;
}

تو css قالب اصلا نیست نمی دونم چی کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام یه من می خوام فونت به قالب اضافه کنم ولی این کد ازش جلوگیری می کنه!


.tp-caption {
font-family: "Roboto",sans-serif !important;
}

تو css قالب اصلا نیست نمی دونم چی کار کنم

این کلاس سی اس اس هست. در یک فایل با پسوند css ذخیره شده. صرفا در فایل style.css نباید باشه. مسیر رو در مرورگر میتونید پیدا کنید ببینید کجاست.

آدرس بخشی رو که میخواید فونت اعمال شه و این کد نمیزاره رو بدید که ببینم این کد در چه مسیری هستش. ضمنا شما میتونی یه important! به آخر کد اضافه کنی که فونت تغییر پیدا کنه. تست کن احتمالا جواب میده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو لوکال هاست که فونت ها رو درست کردم و تو فایل CSS ذخیره کردم و قالب رو هاست آپلود کردم فونت ها کار نمی کنه مشکل از کجا می تونه باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو لوکال هاست که فونت ها رو درست کردم و تو فایل CSS ذخیره کردم و قالب رو هاست آپلود کردم فونت ها کار نمی کنه مشکل از کجا می تونه باشه؟

احتمالا فونتی رو که درلوکال اعمال کردید روی سیستم شما موجود بوده و اجرا شده. شما باید فرمت های فونت ها رو در پوشه ای به نام fonts در قالب قرار بدی و بعد این کدها رو با font-face@ فراخوانی کنی که نمایش داده بشه
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا فونتی رو که درلوکال اعمال کردید روی سیستم شما موجود بوده و اجرا شده. شما باید فرمت های فونت ها رو در پوشه ای به نام fonts در قالب قرار بدی و بعد این کدها رو با font-face@ فراخوانی کنی که نمایش داده بشه

این کار انجام شده ولی باز هم مشکل داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار انجام شده ولی باز هم مشکل داره

آدرس بخش آنلاین رو بذارید تا ببینم مشکل از کجاست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس بخش آنلاین رو بذارید تا ببینم مشکل از کجاست

این آدرسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آدرسه

فونت ها اعمال میشه. مشکل از فراخوانی شماست.

این بخش رو با دقت دنبال کنید ببینید درست پیش رفتید یا خیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فونت ها اعمال میشه. مشکل از فراخوانی شماست.

این بخش رو با دقت دنبال کنید ببینید درست پیش رفتید یا خیر

این کدی هست که من در استایل گذاشتم


@font-face {
font-family: 'WYekan';
src: url('fonts/WeWYekan.eot');
src: url('fonts/WebYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('fonts/WebYekan.woff') format('woff'),
url('fonts/WebYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/WebYekan.svg#WebYekan') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدی هست که من در استایل گذاشتم


@font-face {
font-family: 'WYekan';
src: url('fonts/WeWYekan.eot');
src: url('fonts/WebYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('fonts/WebYekan.woff') format('woff'),
url('fonts/WebYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/WebYekan.svg#WebYekan') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

کد رو به این صورت جایگزین کنید . دقت کنید که نام فونت شما باید دقیقا همون نام فونتی باشه که در پوشه fonts قرار داره


@font-face {
font-family: 'WebYekan';
src: url('fonts/WebYekan.eot');
src: url('fonts/WebYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
url('fonts/WebYekan.woff') format('woff'),
url('fonts/WebYekan.ttf') format('truetype'),
url('fonts/WebYekan.svg#WebYekan') format('svg');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ فرقی نکرد داداش؟چی کار کنم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ فرقی نکرد داداش؟چی کار کنم :(

شما از چه قالبی استفاده میکنید؟ این کد فراخوانی رو دقیقا در چه فایلی قرار دادید؟

شما این کد رو در فایل rtl.css هم بزارید ، و همچنین در فایل های استایل (در صورتی که فایل استایل دیگه ای وجود داره و یا اینکه فایل هایی به نام main-style.css و... وجود داره قرار بدید و تست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو همه جاش هست نمی دونم دیگه چی کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv