yohana

عدم نمایش تصاویر رسانه

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من سایت ورد پرسم رو دوباره نصب کردم همه کار هاش رو کردم

فایل آپلود رو با تمام محتواش از طریق روت هاست بارگذاری کردم

اما حالا هیچ عکسی رو تو قسمت رسانه ها نشون نمیده

نکته :عکس داخل پست هست اما وقتی انتخابش میکنم برای ویراش یا جایگزینی باز تو قسمت رسانه نشونش نمیده

نکته 2 : تمام تصاویر شاخص حذف شدن و اینکه تصاویری که با صفحه ساز کار کردم اونها هم نشون داده نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر مشکل را هنوز پیدا نکردید اشکال از دسترسی بوده و علت هم به خاطر این بوده که با روت بارگذاری کردید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام منم این مشکل رو دارم .یعنی عکسا تو رسانه نمایش داده نمیشه و نمیزاره که عکسی اضافه کنم ولی از طریق اف تی پی میتنم عکس بزارم ولی بازم نشون نمیده تو سایتم که بارگذاری میکنم عکس یا هر فایل دیگه و نشون نمیده ؟ ورژن وردپرسم 4.5.2 است و هیچ افزونه ای هم مشکل ساز نبود سطح دسترسی ها رو تغیر دادم ولی یازم نشد و اینو بگم که عکسا و گیفار تو صفحه نوشته های دیگه نشون میده ولی تو صفحه اصلی عکسای جدیدو نشون نمیده  راهی چیزی وجود نداره مشکلم حل بشه؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایتتو بذار.

پیرمیشن پوشه ها رو چک کردی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری