7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

دویتان کدh1 رو می خواستم که تایتل سایتم رو بگه.بعد بزارمش تو این کد و معلوم نشه ولی سئوی وبم رو ببره بالا :P

کد:


<div style="display:none">کـــــــــــــــــــــد</div>

لطفا کد h1 رو بزارید تو همین کد به جای کلمه ی "کد" و همین جا بزارید.ممنون.

(چقدر کد کد کردم! :lol:;) )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب میتونی با css تایتل رو hidden کنی.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

h1 تگ هست عزيز دل برادر !


<H1 style="display:none"><a href="<?php bloginfo( 'url' ); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></H1>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

h1 تگ هست عزيز دل برادر !


<H1 style="display:none"><a href="<?php bloginfo( 'url' ); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></H1>

یک اصلاحیه در مورد این کد بگم که اگر شما کمتر از استایل های درون خطی استفاده کنید بهتر است پس وظیفه کد


style="display:none"

را بر دوش کد


class="h1-title"

بگذارید و در استایل قالب سایت نیز این کد را بگذارید.


h1-tille:display:none;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک اصلاحیه در مورد این کد بگم که اگر شما کمتر از استایل های درون خطی استفاده کنید بهتر است

دقيقا چرا بهتر هست ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زیرا طبق گفته های http://gtmetrix.com اگر از استایل درونی استفاده کنید مرورگر مجبور هست تا استایل سایت شما را در بخش های مختلفی بررسی کند و سرعت لود سایت شما پایین می آید اما اگر تمام استایل سایت شما در یک بخش گنجانده شود باعث بارگزاری سریعتر استایل قالب شما خواهد شد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دقيقا چرا بهتر هست ؟!

و همچنین اگر استفاده کنید سایت


http://validator.w3.org

خطا میگیره و پوستتونو استاندارد تشخیص نمیده.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید