7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

دویتان کدh1 رو می خواستم که تایتل سایتم رو بگه.بعد بزارمش تو این کد و معلوم نشه ولی سئوی وبم رو ببره بالا :P

کد:


<div style="display:none">کـــــــــــــــــــــد</div>

لطفا کد h1 رو بزارید تو همین کد به جای کلمه ی "کد" و همین جا بزارید.ممنون.

(چقدر کد کد کردم! :lol:;) )

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

h1 تگ هست عزيز دل برادر !


<H1 style="display:none"><a href="<?php bloginfo( 'url' ); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></H1>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

h1 تگ هست عزيز دل برادر !


<H1 style="display:none"><a href="<?php bloginfo( 'url' ); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></H1>

یک اصلاحیه در مورد این کد بگم که اگر شما کمتر از استایل های درون خطی استفاده کنید بهتر است پس وظیفه کد


style="display:none"

را بر دوش کد


class="h1-title"

بگذارید و در استایل قالب سایت نیز این کد را بگذارید.


h1-tille:display:none;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک اصلاحیه در مورد این کد بگم که اگر شما کمتر از استایل های درون خطی استفاده کنید بهتر است

دقيقا چرا بهتر هست ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زیرا طبق گفته های http://gtmetrix.com اگر از استایل درونی استفاده کنید مرورگر مجبور هست تا استایل سایت شما را در بخش های مختلفی بررسی کند و سرعت لود سایت شما پایین می آید اما اگر تمام استایل سایت شما در یک بخش گنجانده شود باعث بارگزاری سریعتر استایل قالب شما خواهد شد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقيقا چرا بهتر هست ؟!

و همچنین اگر استفاده کنید سایت


http://validator.w3.org

خطا میگیره و پوستتونو استاندارد تشخیص نمیده.

ویرایش شده در توسط سعید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید