7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

دویتان کدh1 رو می خواستم که تایتل سایتم رو بگه.بعد بزارمش تو این کد و معلوم نشه ولی سئوی وبم رو ببره بالا :P

کد:


<div style="display:none">کـــــــــــــــــــــد</div>

لطفا کد h1 رو بزارید تو همین کد به جای کلمه ی "کد" و همین جا بزارید.ممنون.

(چقدر کد کد کردم! :lol:;) )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب میتونی با css تایتل رو hidden کنی.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

h1 تگ هست عزيز دل برادر !


<H1 style="display:none"><a href="<?php bloginfo( 'url' ); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></H1>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

h1 تگ هست عزيز دل برادر !


<H1 style="display:none"><a href="<?php bloginfo( 'url' ); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></H1>

یک اصلاحیه در مورد این کد بگم که اگر شما کمتر از استایل های درون خطی استفاده کنید بهتر است پس وظیفه کد


style="display:none"

را بر دوش کد


class="h1-title"

بگذارید و در استایل قالب سایت نیز این کد را بگذارید.


h1-tille:display:none;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک اصلاحیه در مورد این کد بگم که اگر شما کمتر از استایل های درون خطی استفاده کنید بهتر است

دقيقا چرا بهتر هست ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زیرا طبق گفته های http://gtmetrix.com اگر از استایل درونی استفاده کنید مرورگر مجبور هست تا استایل سایت شما را در بخش های مختلفی بررسی کند و سرعت لود سایت شما پایین می آید اما اگر تمام استایل سایت شما در یک بخش گنجانده شود باعث بارگزاری سریعتر استایل قالب شما خواهد شد.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دقيقا چرا بهتر هست ؟!

و همچنین اگر استفاده کنید سایت


http://validator.w3.org

خطا میگیره و پوستتونو استاندارد تشخیص نمیده.

ویرایش شده در توسط سعید
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط hamasehyaran
      سلام 
      روزبخیر
      من یه تازه وارد وردپرسی هستم ، حدود 9 ماهه با وردپرس مشغولم .
      کدنویسی هم در حد html و css بلدم. php نمیدونم
      الان هم دارم روی سایت برای انتشارات کتاب کار میکنم.
      یه کاری می خوام انجام بدم که مدت ها درگیرشم.
      میخوام توی صفحه محصولاتم، نویسنده کتاب به صورت لینک شده بیاد و شخص با کلیک کردن روی اون به صفحه نویسنده هدایت بشه.(مثل عکس پیوست)
      چند تا کار انجام دادم ، مثلا با taxonomy ها کار  کردم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم.
       
      لطفا در این مورد رهنماییم کنید.


    • توسط zoh.ayat
      با عرض سلام خدمت اساتید محترم
      من دنبال افزونه ای هستم که با کلیک روی یک متن یا تصویر پنجره ای مشابه پنجره های popup باز شود و در این صفحه عکس و نوشته هایی را بتوانم قرار دهم.
      آیا کسی میتونه بنده را راهنمایی کند؟
    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر