KingIRANI

نصب وردپرس تو پوشه دیگه

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من برای اینکه دایرکتوری وبم شلوغ نشه فایل های وردپرس رو تو پوشه ای مثلا wordpress ریختم

وقتی نصب کردم ادرسو اینطور زدم و مراحل نصب اومد :

xxxx.ir/wordpress

و سایتو به این ادرس نمایش میده :

xxx.ir/wordpress

اما من میخوام سایت به این صورت نمایش داده بشه :

xxx.ir

باید چه کار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتر بود توي root نصب مي كرديد

من فك ميكنم بايد از ريدايركت استفاده كنيد

البته بايد ديد نظر دوستان رو هم :|

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی فایل هارو انتقال بدم ؟

یا باید دوباره ورد پرسو نصب کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پيشنهاد ميكنم اون فولدر رو حذف كنيد و توي روت نصب كنيد

البته اگه با وردپرس كار كرديد و تم هارو كاستوم كرديد و ... بهتره نسخه پشتيبان هم داشته باشيد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله تم هرو کلی ادیت کردم :(((

چطوری پشتیبانی بگیرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بايد كل فايل‌هاي وردپرس در روت قرار بگيرند ، شلوغ بودن كه دليل نميشه ..

براي پشتيبان از پوسته هم به مسير wp-content/themes در هاستتون بريد و پوشه‌ي مورد نظرتون رو Zip كنيد و دانلودش كنيد ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب چه نیازی به این کار ها هست؟کلا همه رو انتقال بدین دیگه،نه به وردپرستون ضربه میخوره نه پوستتون...

کافیه بعش برید توی phpmyadmin و ادرس وردپرس رو عوض کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بلد نیستید پست میزنید هر کسی بعد میاد بخونه خندش میگیره

تو پوشه نصب کردید از راه زیر فقط باید فایل ایندکس را در روت هاست کپی کرده و مسیر وردرپس را بهش معرفی کرده

http://wp-persian.com/codex/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87/

چرا میشه وردرپس را تو پوشه نصب کرد به چند دلیل چند زبانه کردن وردرپس دوم نصب یک انجمن در پوشه فرم و کنترل درست روی همه سایت هم وردرپس و هم انجمن

کاربردهای دیگه هم داره مثل راحت بک آب گیری راحت منتقل کردن و کلا همه چیز پوشه بنید باشه بهتر هست تا سایت بزرگ میشه یک استانداردی داشت هباشه

مثلا راحت میشه یک صفحه ایندکس ورودی برای سایت طراحی کنید و فروشگاه و وردپرس و انجمن و هر بخشی را از همان صفحه اول مشخص کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟