reza_yki

کمک در ساخت شورتکد شرطی

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت همه

من با استفاده از شورتکد می خوام باکس دانلود - باکس فیلم - باکس آهنگ درست کنم با استایل های مختلف تا این جا رو درست کردم مشکلم اینه که من مثلا با انتخاب باکس دانلود لینک هایی از قبیل :

دانلود مستقیم

دانلود کمکی

و...

داریم حالا من می خوام اگه ما یکی از ورودی ها رو وارد نکردیم اون قسمت کلا نشون داده نشه.

کد های من:

فانکشن:


//start-shortcode
add_filter('mce_external_plugins','mydlbox');
add_filter('mce_buttons','addbtn',0);
function addbtn($buttons)
{
array_push($buttons,"separator","dlbtn");
return $buttons;
};
function mydlbox($plugin_array)
{
$plugin_array['dlbtn'] = get_template_directory_uri() .'/shortcode/insert-btn.js';
return $plugin_array;
}
add_shortcode('dl-box','find');
function find($atts,$content = null)
{
return '<div class="dl-box">
<div class="dl-link"><P>لینک مستقیم : <a href="'.$atts['link'].'">[ دانلود ]</a> </P></div>
<div class="dl-mirror"><P>لینک کمکی : <a href="'.$atts['link1'].'">[ دانلود ]</a></P></div>
<div class="date1"><p>تاریخ انتشار : '.$atts['date'].'</p></div>
<div class="size1"><p>حجم فایل : '.$atts['size'].'</p></div>
<div class="pass"><p>پسورد : '.$atts['pass'].'</p></div>
<div class="dl-link2"><P>منبع : <a href="'.$atts['link2'].'">[ '.$atts['link2'].' ]</a></P></div>
</div>';
}
//end-shortcode

فایل جاوا اسکریپت:


(function() {
tinymce.create('tinymce.plugins.dlbtn', {
init : function(ed, url){
ed.addButton('dlbtn', {
title : 'باکس دانلود',
onclick : function() {
ed.selection.setContent('[dl-box link=" " pass=" " size=" " date=" " link1=" " link2=" "]');
},
image: url + "/download.png"
});
},
getInfo : function() {
return {
longname : 'download box',
author : 'vahid salehi',
authorurl : 'http://tiklearn.ir',
infourl : '',
version : "1.0"
};
}
});
tinymce.PluginManager.add('dlbtn', tinymce.plugins.dlbtn);


})();

منظورم اینه که اگه لینک کمکی وارد نشد کل div کلاس dl-mirror نشون داده نشه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

اگر میخواید یک قسمتی که خالی بود نمایش داده نشه بر فرض مثال شورت کد ما در یک متغیر باشه به اسم pars به این شکل میشه :


if ($pars !='') {

echo $pars;

}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

اگر میخواید یک قسمتی که خالی بود نمایش داده نشه بر فرض مثال شورت کد ما در یک متغیر باشه به اسم pars به این شکل میشه :


if ($pars !='') {

echo $pars;

}

همین کار روهم کردم ولی کلا دیگه چیزی چاپ نمیشه نمی دونم کاجارو اشتباه انجام دادم

به این صورت نوشتم:


//start-shortcode
add_filter('mce_external_plugins','mymusbox');
add_filter('mce_buttons','addbtnmus',0);
function addbtnmus($buttonsmus)
{
array_push($buttonsmus,"separator","musbtn");
return $buttonsmus;
};
function mymusbox($plugin_array)
{
$plugin_array['musbtn'] = get_template_directory_uri() .'/shortcode/insert-btn.js';
return $plugin_array;
}
add_shortcode('dl-mus','fin1');
function fin1($atts,$content = null)
{
return '<div class="dl-box">';
if( !empty( $atts['dl-link'] ) ) {
echo '<div class="dl-link"><P>دانلود آهنگ با کیفیت 128 : <a href="'.$atts['dl-link'].'">128</a> </P></div>';
}
if( !empty( $atts['dl-mirror'] ) ) {
echo '<div class="dl-mirror"><P>دانلود آهنگ با کیفیت 320 : <a href="'.$atts['dl-mirror'].'">320</a> </P></div>';
}
if( !empty( $atts['single-Album'] ) ) {
echo '<div class="single-Album"><P>دانلود آلبوم به صورت جدا : <a href="'.$atts['single-Album'].'">single</a> </P></div>';
}
if( !empty( $atts['Full-album'] ) ) {
echo '<div class="Full-album"><P>دانلود آلبوم به صورت یکجا : <a href="'.$atts['Full-album'].'">Full</a> </P></div>';
}
return'</div>';
}
//end-shortcode

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rezanasiri
      سلام و خسته نباشید خدمت تمایم اساتید
      من به یه افزونه ی عضویت نیاز داشتم که برای سایتم عضو گیری کنم تا بتونم چک کنم اعضا رو دسترسی داشته باشم بهشون و بعد از یه گشتن در اینترنت به افزونه Clean Login  برخوردم و به نظر خوب میومد. افزونه رو نصب کردم و طبق آموزشی که ازش دیدم گفته شده بود ک برای هر بخش باید یه برگه جدید ایجاد کرد و شورت کد مورد نظر رو اونجا قرار داد. من همین کارو کردم مثلا برای صفحه ورود از قسمت ایجاد برگه یک برگه جدید درست کردم و شورت کد [ clean-login ] که مربوط به این قسمت هست رو در جای نوشتن متن قرار دادم و انتشار رو زدم. ولی متاسفانه وقتی این صفحه رو باز میکنم صفحه ورود نمیاد و میگه این صفحه پیدا نشد. از یه افزونه ی دیگه هم که با شورتکد بود امتحان کردم همین مشکل رو داشتم
      از اساتید محترم کسی هست راهنمایی کنه تا من این مشکلم برطرف بشه! ممنون میشم
      و دوستان عزیز افزونه ی دیگه ای هست که بهتر از این باشه برای عضویت . نمیخوام اعضا کار خاصی بتونن انجام بدن . صرفا فقط جهت عضو گیری هست و نهایتن قابلیت اینو داشته باشه که برای نظر دادن برای هر پست باید عضو سایت بشن.
       
      پیشاپیش از کمک و همراهی دوستان سپاسگذارم
    • توسط yaali
      سلام دوستان
       
      فرض کنید 1 عدد فایل php داریم.
      آیا میشه یه کد در اون قرار داد؛ تا بتوانیم با استفاده از شورت کد، اون رو فراخوانی کرد؟
      میشه یه کد ثابت برای تمام فایلهای php تعریف کرد که این کار رو انجام بده؟
       
      ممنونم
    • توسط reza_yki
      سلام من یه شورتکد همراه با دکمه درست کردم که با کلیک رو دکمه می تونم به پستم موسیقی اضافه کنم من در لوکال که تست می کنم همچی درسته و پخش میشه موسیقی ولی در سرور فقط نوشته میاد به این شکل:

      [audio mp3="http://fanoos.esy.es/wp-content/uploads/2015/10/Morteza-Pashaei-Asheghetam-Ft-Mohammad-Mahdi.mp3"][/audio]
      چی کار کنم