Y-a--s--e-R

افزونه ی ارسال پست میهمان با قابلیت چندتایی !!!

21 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام .

دوستان عزیز آیا افزونه ای برای ارسال پست میهمان هست که قابلیت چندتایی داشته باشه ؟

منظورم اینه که مثلا ، مثله برخی از افزونه های اسلایدشو که میشه با شرت کد چند نمونه ایجاد کرد و در سایت گذاشت ، باشه .

به عنوان مثال یک صفحه برای ارسال پست میهمان بزاریم که مخصوص موضوع وردپرس باشه و یک صفحه دیگه بزاریم که مثلا مخصوص اخبار ماشین باشه و به همین ترتیب بشه چند نمونه از ارسال پست میهمان رو در سایت ایجاد کنیم که بشه واسش قابلیتهای جدایی رو تعریف کرد .

آیا پیاده سازی چنین چیزی ممکنه و آیا افزونه ای چیزی در این زمینه هست ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با افزونه WP User Frontend میشه فرمی تهیه کرد که موقع ارسال مطلب توسط مهمان ها دسته بندی مطلب رو مشخص کنن

https://wordpress.or...-user-frontend/

ممنون ولی فکر کنم منظور منو درست متوجه نشدید !!!

اینکه کاربر بتونه دسته بندی مطلب رو مشخص کنه در خیلی از افزونه های ارسال پست میهمان وجود داره و مختص به افزونه ی پیشنهادی شما نیست .

منظور بنده این بود که بشه با یک افزونه ی ارسال پست میهمان ، چند صفحه مخصوص ارسال پست ایجاد کرد که هر کدوم ویژگیهای خودشو داشته باشه . مثلا بشه در فرم ارسال پست میهمان یک صفحه ، فقط فیلد متن و عنوان و یک دسته ی خاص نشون داده بشه و در فرم صفحه ی دیگه ای ، هم فیلد متن و عنوان باشه و هم برچسب و ... .

یه جورایی شبیه به قابلیت ایجاد شورتکد که در خیلی از افزونه ها منجمله افزونه های اسلایدشو وجود داره و کاربر به راحتی می تونه با یک افزونه ی اسلایدشو ، چندین اسلایدشوی متفاوت با ویژگیهای مختلف درست کنه .

نمی دونم دارم درست توضیح می دم یا نه و اینکه شما متوجه منظورم میشید یا خیر !!!

امیدوارم که متوجه شده باشید منظورم چیه ؟

ویرایش شده در توسط Y-a--s--e-R
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی فکر کنم منظور منو درست متوجه نشدید !!!

اینکه کاربر بتونه دسته بندی مطلب رو مشخص کنه در خیلی از افزونه های ارسال پست میهمان وجود داره و مختص به افزونه ی پیشنهادی شما نیست .

منظور بنده این بود که بشه با یک افزونه ی ارسال پست میهمان ، چند صفحه مخصوص ارسال پست ایجاد کرد که هر کدوم ویژگیهای خودشو داشته باشه . مثلا بشه در فرم ارسال پست میهمان یک صفحه ، فقط فیلد متن و عنوان و یک دسته ی خاص نشون داده بشه و در فرم صفحه ی دیگه ای ، هم فیلد متن و عنوان باشه و هم برچسب و ... .

یه جورایی شبیه به قابلیت ایجاد شورتکد که در خیلی از افزونه ها منجمله افزونه های اسلایدشو وجود داره و کاربر به راحتی می تونه با یک افزونه ی اسلایدشو ، چندین اسلایدشوی متفاوت با ویژگیهای مختلف درست کنه .

نمی دونم دارم درست توضیح می دم یا نه و اینکه شما متوجه منظورم میشید یا خیر !!!

امیدوارم که متوجه شده باشید منظورم چیه ؟

شما اگه یک بار این افزونه رو نصب میکردید متوجه میشدید که همونیه که میخواید

توی این افزونه میتونید فرم های مختلف با قیلد های دلخواه تولید کنید و از شورتکد اون ها استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما اگه یک بار این افزونه رو نصب میکردید متوجه میشدید که همونیه که میخواید

توی این افزونه میتونید فرم های مختلف با قیلد های دلخواه تولید کنید و از شورتکد اون ها استفاده کنید

بنده قبل از اينکه اين تاپيک رو ايجاد کنم اين افزونه رو نصب کرده بودم و اون قابليتي که عرض کردم رو داخلش نديده بودم !

ولي با اين حساب بعد از فرمايش شما ، دوباره شک کردم و مجدد اين افزونه رو نصب کردم ولي بازم متوجه نشدم که چطوری می تونم قابليت چندتايي ( فرم های مختلف با فیلدهای دلخواه ) رو باهاش ايجاد کنم ؟؟؟!!!

ميشه لطف کنيد و راهنمايي کنيد که چه جوري اين کارو انجام بدم ؟ آيا آموزشي هست در اينباره ؟ چون سرچ کردم و چيزي گير نياوردم .

ویرایش شده در توسط Y-a--s--e-R
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ساده افزونه رو که نصب کردی میری قسمت " ناحیه کاربری پیشرفته" بعد قسمت forms

اونجا خودش یه نمونه داره که جلوش شورتکد مربوط به اون فرم هم هست. حالا روی Add form کلیک میکنی و هر چندتا فرم جدید که بخوای با فیلد های دلخواه تولید میکنی که شورتکد هرکدوم جلوش هست و هرجایی توی هر برگه ای که بخوای استفاده میکنی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی خیلی ممنون اون مشکل حل شد و بالاخره تونستم یه فرم ایجاد کنم .

بعد از ایجاد فرم و رفتن به صفحه مربوطه واسه ارسال متن به چند مشکل برخوردم .

اول اینکه من یه فیلد واسه ارسال تصویر گذاشتم که هر کاری کردم نشد که تصویر رو آپلود کنم ! یعنی وقتی روی بارگذاری تصویر کلیک می کردم که از تو سیستم بتونم یه تصویر بارگذاری کنم ( حالا چه داخل متن و چه به عنوان تصویر شاخص ) اصلا امکانپذیر نبود و به جای اینکه پنجره ی انتخاب تصویر باز شه فقط در نوار آدرس مرورگر ، یک # به انتهای آدرس اضافه می شد و هیچ اتفاقی نمی افتاد .

مشکل بعدی که از مشکل اول بدتر بود ، این بود که هر کاری کردم اصلا متنی ارسال نمی شد ! وقتی روی دکمه ی ارسال می زدم صفحه مجدد رفرش می شد ولی وقتی می رفتم داخل نوشته ها ، می دیدم که هیچ متنی ارسال نشده .

چیکار کنم ؟ خیلی افزونه ی خوبیه و همونیه که می خوام ولی این مشکلاتو داره .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا راه حلی واسه رفع مشکل وجود داره ؟ دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید . نیاز دارم به این افزونه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان فکر کنم مشکل تداخل در جی کوئری داشته باشه . آخه پوسته ی پیش فرض وردپرس رو که واسه سایت فعال می کنم ، افزونه بدون مشکل جواب میده ولی به محض اینکه پوسته ی اصلی سایتم رو فعال می کنم دوباره مشکل عدم ارسال مطلب و عدم آپلود تصویر و ... رو به وجود میاره و علنا افزونه از کار میفته .

آیا این مشکل راه حلی داره ؟ چه جوری این تداخل رو برطرف کنم ؟ خواهشا راهنمایی کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کنید که در قالب خودتون، jQuery رو دوبار فراخوانی نکرده باشید، هم‌چنین برای فرخوانی jQuery در قالب، به جای تگ script از کد زیر استفاده کنید:


wp_enqueue_script( 'jquery' );

لازم به ذکره که اگه از کد بالا استفاده کردید، از گلوبال $ برای استفاده از jQuery نمی‌تونید استفاده کنید و باید به جای $ از عبارت jQuery استفاده کنید یـا این‌که کد خودتون رو در بین فانکشن زیر قرار بدید:


jQuery( function( $ ) {
// ...
} );

موفق باشید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه برید به قسمت پشتیبانی این افزونه توی سایت وردپرس می بینید که بعضی از کاربرا شکایت شما رو داشتن نمیدونم توی آپدیت های بعدی این مشکلو حل کردن یا نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کنید که در قالب خودتون، jQuery رو دوبار فراخوانی نکرده باشید، هم‌چنین برای فرخوانی jQuery در قالب، به جای تگ script از کد زیر استفاده کنید:


wp_enqueue_script( 'jquery' );

لازم به ذکره که اگه از کد بالا استفاده کردید، از گلوبال $ برای استفاده از jQuery نمی‌تونید استفاده کنید و باید به جای $ از عبارت jQuery استفاده کنید یـا این‌که کد خودتون رو در بین فانکشن زیر قرار بدید:


jQuery( function( $ ) {
// ...
} );

موفق باشید.

اولا خیلی ممنون بابت راهنماییتون

در ثانی بنده وقتی پوسته رو عوض کردم و یک پوسته از پوسته های پیش فرض وردپرس رو فعال کردم و دیدم که افزونه به درستی کار میکنه ، گفتم شاید از تداخل جی کوئری باشه و فقط یک حدس بود . آیا نظر شمام همینه که تداخل جی کوئری داره ؟

درضمن ، بنده حقیقتا چیز زیادی از برنامه نویسی نمی دونم ، مخصوصا کدهای جی کوئری !

بنده داخل فولدر پوسته رو که نگاه کردم ، به جز فایلهای دیگه ، دو تا پوشه ی js و functions هم داشت که داخل این پوشه ها ، مجموعا ، 9 تا فایل js وجود داشت و طبق راهنمایی شما متوجه نشدم که کدوم یکی از این فایلها رو باید ویرایش کنم و چه جوری باید اینکارو کنم ؟

اگه مبتدیانه تر توضیح بدید ممنون میشم .

ضمنا روشی یا کدی هست که بشه از طریق فانکشن تداخلات احتمالی جی کوئری رو از بین برد تا افزونه به درستی کار کنه و با پوسته تداخل نداشته باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کنید در قالبتون در فایل footer.php کد


<?php wp_footer();?>

و در فایل header.php کد


<?php wp_head();?>

وجود داره یا خیر اگر نبود کدها را وارد کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کنید در قالبتون در فایل footer.php کد


<?php wp_footer();?>

و در فایل header.php کد


<?php wp_head();?>

وجود داره یا خیر اگر نبود کدها را وارد کنید

ممنون بابت پاسختون .

فایلهایی که فرمودید رو بررسی کردم ، بله در هر دو فایل ، کد مذکور وجود داشت ولی با یک تفاوت کوچک که گفتم عنوان کنم .

تفاوتش این بود که به جای کد :


<?php wp_footer();?>

کدش به شکل زیر بود و یک فاصله ( Space ) بین کاراکترهای ; و ؟ وجود داشت .


<?php wp_footer(); ?>

واسه کد فایل Header . php هم دقیقا همینجوری بود و یک فاصله بین اون دو کاراکتر وجود داشت .

آیا این مشکلی نداره و کدی که در قالبم استفاده شده صحیحه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه اون مشکلی نداره

به این کد دقت کنید


function fakhar_install_scripts() {
if(is_page(XXX) ) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', 'http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.11.2.min.js', 'jquery', '1.11.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_media();

}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_install_scripts' );

بجای XXX باید آی دی برگه ای رو بگذارید که ادیتور رو داخلش نمایش می دید بعد قرار دادن آی دی صحیح کد را به فایل functions.php قالب منتقل کنید و قبل از بسته شدن تگ php در انتهای فایل بگذارید (تگ php با علامت سئوال و علامت بزرگتر بسته می شه مثل:)


//->اینجا محل قرار گرفتن کدهاتون می شه
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه اون مشکلی نداره

به این کد دقت کنید


function fakhar_install_scripts() {
if(is_page(XXX) ) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', 'http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.11.2.min.js', 'jquery', '1.11.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_media();

}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_install_scripts' );

بجای XXX باید آی دی برگه ای رو بگذارید که ادیتور رو داخلش نمایش می دید بعد قرار دادن آی دی صحیح کد را به فایل functions.php قالب منتقل کنید و قبل از بسته شدن تگ php در انتهای فایل بگذارید (تگ php با علامت سئوال و علامت بزرگتر بسته می شه مثل :)


//->اینجا محل قرار گرفتن کدهاتون می شه
?>

خیلی ممنون جناب فخار ، واقعا کارتون درسته .

اون مشکل اولی خداروشکر حل شد ولی الان متأسفانه یه مشکل و چندتا سئوال داشتم در این خصوص .

1- بنده می خوام واسه صفحات و مطالب مختلف ، فرم های مختلف بزارم ؛ واسه همینم ابتدای تاپیک عرض کردم که می خوام افزونه ی ارسال پست میهمانی باشه که قابلیت چنداتایی داشته باشه ، ولی ظاهرا این کد شما فقط یک آیدی میگیره .

حالا میخواستم ببینم آیا امکان این هست که به جای نوشتن آیدی ، کدی باشه که نیاز به آیدی نداشته باشه و این فایل جی کوئری ، خودش به طور خودکار روی همه برگه ها و نوشته هایی که از این افزونه استفاده میشه فراخوانی بشه ؟

و یا اینکه اگه هیچ کدی نیست که خاصیت بالا رو داشته باشه ، آیا میشه کدی باشه که لااقل هر چندتا آیدی برگه و نوشته ای که خواستم بشه توش گذاشت ؟

2- آیا میشه به جای آدرسی که داخل کد زدید http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.11.2.min.js

بنده این فایل رو ذخیره کنم و در قالبم بزارم ؟ یعنی اینکه آیا راهی هست که از داخل قالب خودم فراخوانی بشه این فایل ؟ آخه داخل قالبم یه پوشه دارم که مخصوص فایلهای js هست . گفتم اگه بشه این فایل رو داخل این پوشه بریزم و از اونجا فراخوانی کنم . میشه آیا ؟

3- آیا این فایل js که اضافه میشه به دیگر فایلهای قالب ، هیچ تداخلی در دیگر فایلها و عملکرد کل قالب ایجاد نمیکنه ؟ ( منظورم اینه که مثلا مشکل این افزونه رو حل کنه ، ولی واسه یه جای دیگه از قالب ، تداخل ایجاد کنه )

ممنون میشم لطف کنید و پاسخ بدید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این لینک را باز کنید

http://ajax.aspnetcd...y-1.11.2.min.js

و محتویاتش را با نام

jquery-1.11.2.min.js

در پوشه scripts

در روت قالبتون ذخیره کنید و در کد زیر آی دی صفحاتتون رو جایگزین UUU, VVV, XXX, YYY, ZZZ کنید و به تعداد دلخواه هم به همون ترتیب بهش اضافه کنید


function fakhar_install_scripts() {
if(is_page(UUU) || is_page(VVV) || is_page(XXX) || is_page(YYY) || is_page(ZZZ) ) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery-1.11.2.min.js', 'jquery', '1.11.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_media();
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_install_scripts' );

این کد باعث هیچ تداخلی نمی شه و فقز اسکریپت آپلودر رو در صفحاتی که داخشون فرمش هست احضار می کنه

اگه پوشه تون اسمش js هست در کد هم scripts را js کنید


wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-1.11.2.min.js', 'jquery', '1.11.2');

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با راهنمایی شما جناب فخار ، همه ی مشکلات حل شد خداروشکر و خیلی ممنونم ازتون ، فقط یه مشکل دیگه هنوز پابرجاست !

همونطور که در پیام قبلی هم بهش اشاره کردم ، بنده می خوام از این افزونه و فرمهاش ، در پست ها و برگه های مختلفی استفاده کنم و مشکلی که الان کد بالا داشت ، این بود که فقط میشد آیدی برگه بهش داد و وقتی آیدی صفحه ی یک مطلب رو می دادم عمل نمی کرد .

واسه همین می گم آیا میشه واسه اینکه : اولا نیاز به ویرایش پی در پی فایل فانکشن نداشته باشم ( واسه گذاشتن آیدی و ... ) و درثانی تعداد آیدی ها بیش از حد نشه ، یک شرطی در کد تعریف بشه که مثلا به طور خودکار ، این فایل js رو در هر پست و برگه ای که این افزونه داخلش بود به طور خودکار فراخوانی کنه ؟ آخه من واسه یک برگه و یا یک پست نمیخوام و بسته به نیازم می خوام هم در برگه ، هم در برخی مطالب و به تعداد دلخواه از این افزونه استفاده کنم .

میشه کاریش کرد و آیا راه حلی وجود داره واسه اینکار ؟

بازم ممنون .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید در همه قالب ازش استفاده کنید ولی توصیه نمی شه و درستش اینه که محدود به ای دی بشه


function fakhar_install_scripts() {
if(!is_admin() ) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery-1.11.2.min.js', 'jquery', '1.11.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_media();
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_install_scripts' );

در ضمن برای داشتن فرمهای گوناگون نیازی نیست برگه های متعدد منتشر کنید کافیه با متد گت یک مقدار را به صفحه ارسال کنید و یرای متغیر های مختلفش حالات مختلف را در نظر بگیرید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


function fakhar_install_scripts() {
if(!is_admin() ) {
wp_deregister_script( 'jquery' );
wp_register_script( 'jquery', get_template_directory_uri() . '/scripts/jquery-1.11.2.min.js', 'jquery', '1.11.2');
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_media();
}
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'fakhar_install_scripts' );

خداروشکر همونی شد که می خواستم . جناب فخار بی نهایت ممنون و دست مریزاد .

فقط یه چیزی جناب فخار : طبق فرمایش شما که گفتید :

می تونید در همه قالب ازش استفاده کنید ولی توصیه نمی شه و درستش اینه که محدود به ای دی بشه

یعنی الان اگه از این کد استفاده کنم ، دسترسی هکر به سایت رو راحت می کنم ؟ به طور کلی این کد ( که محدود به آیدی نباشه ) چه خطری واسه سایت داره ؟ آخه کدهای جی کوئری این افزونه به طور پیش فرض در همه ی قالب فراخوانی می شه و در کل قالب اجرا میشه ، ولی چون کدهاش با کدهای قالب من کمی تداخل داشت ، مجبور به پیداکردن راه حلی واسه از بین بردن این تداخل بودم که شما زحمتشو کشیدید و به خوبی راهنمایی کردید . حالا به نظرتون این کد اگه محدود به آیدی نباشه خطرسازه واسه سایت ؟

از طرف دیگه دلیل اینکه گفتم بدون دادن آیدی بشه در کل قالب اجرا بشه این بود که اولا کد قبلیتون ، فقط میشد آیدی برگه هارو داد و واسه برگه ها اجرا می شد و روی پست ها اجرایی نبود و دوم اینکه گفتم تعداد آیدی ها زیاد نشه و مدام مجبور به ویرایش فایل فانکشن نباشم .

ممنون میشم یه توضیح بدید .

در ضمن برای داشتن فرمهای گوناگون نیازی نیست برگه های متعدد منتشر کنید کافیه با متد گت یک مقدار را به صفحه ارسال کنید و یرای متغیر های مختلفش حالات مختلف را در نظر بگیرید

از اونجاییکه در کدنویسی خیلی مبتدی ام و چیز زیادی نمی دونم ، متأسفانه این روش رو که فرمودید بلد نیستم و نمی دونم چه طوری باید پیاده سازیش کنم !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری