• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
rasivell

مشكل با اندازه ها در طراحي قالب

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ، ابتدا من يه قالب Html طراحي كردم و بعد همزمان با طراحي مادام داشتم توي اينترنت اكسپلوره و موزيلا چك ميكردم كه همخواني داشته باشه! بعد كه كار رو به يه جاهايي رسوندم، گفتم بزار حالا تبديلش كنم به قالب وردپرس تا ببينم چطور ميشه! كد هارو قرار دادم و فايل هاي مختلف رو ساختم و همه چي درست شد و قالب لود شد تو وردپرس ، ولي مشكلي كه الان دارم اينه كه از ماني كه تبديل شده به يه قالب وردپرس، ديگه توي IE سايزش كوچيك تر شده يعني مثلا 960 تا بود كل عرض صفحه ، الان توي موزيلا همونه ولي توي IE كمتر از اين مقداره و مثلا من ميام به يه بلوك مقدار عرض و طول ميدم و تست ميكنم ميبينم كه توي موزيلا فايرفاكس درسته ولي توي IE بهم ميريزه چون اندازه صفحه كوچيك تر شده كلا !!! مشكلش چيه؟ بخاطر كد هاي PHP هستش و يا نه مساله چيز ديگه اي هستش؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برای ie استایل جدا بسازید و برای لایه هایی که مشکل سایز دارند اضافه کنید


position:relative;
zoom:1;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام متشكرم اقا ايمان... من از سال 88 با HTml CSS كار ميكنم و هميشه چيزايي كه طراحي ميكردم معمولا براي سيستم هاي مديريت محتوا نبوده و ميشه گفت اولي كار من روي اين سيستم هاست و خب راستشو بخوايد اصلا همچين مسائلي تا به حال نداشتم و معمولا چون از ابتدا چك ميكردم روي هر دو مرورگر، پس به مشكل نميخوردم ولي الان دچار اين مشكل شدم ،

الان دقيقا نميدونم كه توي اين شرايط چطوري بايد براي مرورگر هاي مختلف استايل هاي مختلف تايين كنم! الان اين استايل ها و مقدار هارو توي همون كادر اصلي كه بهش عرض صفحه رو دادم اضافه كنم؟ و يا نه بايد شيوه جديدي انجام بشه؟؟ متشكرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

با اجازه آقا ایمان

کدهایی که مربوط به ie میشرو توی یک استایل جدا بزارید و به این صورت :


<!--[if IE]>
farakhani style inja
<![endif]-->

فراخوانی کنید

هر موقع ie بود این استایل هم اعمال میشه

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسکرول خورده پائین صفحه ؟

اینم اول استایل بذار


*{padding:0;margin:0;}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه نه اسكرول نخورده فكر كنم دوستان اشتباه متوجه شدن :(

ببينيد ، مثلا عرض صفحه 900 هستش ، من امدم براي مثال (مثاله) گفتم 3تا ستون داره اين قالب ، و اولي عرضش 700 تا ، دومي عرضش 150 تا و سومي عرضش 50 تا ، توي همه مرور گرها درسته چون جمع اينا ميشه مثلا 900 ، حالا ميام توي IE ميبينم ستون سوم رفته زير!! با اينكه فلوت و.. داشته و زماني كه مثلا 10 تا ازش كم ميكنم مياد كنار بقيه واي ميسته و نشون ميده كه عرض صفحه 900 واقعي نيست و اين در حاليه كه همون قالب وقتي به وردپرس تبديلش نكرده بودم و html خالي بود ، سالم سالم بود!! از زماني كه تبديل شده اين شكلي شده!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همیشه قبل از اینکه شروع به کد نویسی کنید css reset بزنید :


html, body, div, span, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, abbr, address, cite, code, del, dfn, em, img, ins, kbd, q, samp, small, strong, sub, sup, var, b, i, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td, article, aside, canvas, details, figcaption, figure, footer, header, hgroup, menu, nav, section, summary, time, mark, audio, video {
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
outline: 0;
font-size: 100%;
vertical-align: baseline;
background: transparent
}

آدرس بدید آنلاین ببینم نسخه ie که استفاده میکنید رو هم بگید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این مشکل زمانی برای من پیش اومد که عرض رو نمینوشتم width

در حقیقت توی فایر فاکس اگه width رو ننویسی تا جایی که جا داره جای خودش رو میگیره .

توی ie هم همینطور اما اگه border بزنی توی ie از عرض کم نمیکنه و میاد پايین .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همیشه قبل از اینکه شروع به کد نویسی کنید css reset بزنید :


html, body, div, span, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, abbr, address, cite, code, del, dfn, em, img, ins, kbd, q, samp, small, strong, sub, sup, var, b, i, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td, article, aside, canvas, details, figcaption, figure, footer, header, hgroup, menu, nav, section, summary, time, mark, audio, video {
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
outline: 0;
font-size: 100%;
vertical-align: baseline;
background: transparent
}

آدرس بدید آنلاین ببینم نسخه ie که استفاده میکنید رو هم بگید

دوست گلم اينا جزء كاراي ابتدايي هستش و امكان نداره كسي طراحي كنه و اين چيزا رو مد نظر قرار نده!! پس انجام شده

.

این مشکل زمانی برای من پیش اومد که عرض رو نمینوشتم width

در حقیقت توی فایر فاکس اگه width رو ننویسی تا جایی که جا داره جای خودش رو میگیره .

توی ie هم همینطور اما اگه border بزنی توی ie از عرض کم نمیکنه و میاد پايین .

خب رضا جان مگه ميشه عرض رو يعني width رو ننويسي و بعد تايين كني كه عرض صفحه مثلا 960 باشه؟! ، اگر اين كار شدني باشه بايد بگم من اطلاع نداشتم ازش و تمام عرض و طول هارو با Width , height مشخص ميكنم ...

اون چيزي كه اقا ايمان بهش اشاره كرد فكر كنم درست باشه كه گويا نيستن و منم زياد متوجه منظورشون نشدم! بارها مشكلاتي بوده كه واقعا حل نشدني بود برام كه از تجربيات ايشون استفاده كرديم و امروز بارها و بارها اون روش هارو استفاده ميكنم و بابتش ازشون خيلي ممنونم...

.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما وقتی میگی توی فایرفاکس درست هست همون حرف رضا درست میشه که خودش رو جا میده

حالا وقتی توی ie نمیکنه به خاطر این هست که حالا مزیت هست یا ضعف اینه که ie خیلی خیلی دقیقه و به کوچیکترین چیزها هم ایراد میگیره

همون کد آقا ایمان رو امتحان کن اگر نشد باید بری ببینی وقتی تبدیل به وردپرس میکنی میای توی سایدبارت مثلن میگی width:150px بعد توی ساید باری که قرار داره توی اون padding:5px دادی

حالا اگر تو برای کل اون سایدبار اومدی 150px جا گذاشتی خب معلومه میره پایین چون در اصل شما 160px قرار دادی با حساب کردن حاشیه

حالا اینو امتحان کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه اگرم نشد کدتو بزار اینجا بهتر میشه کمک کرد

از بچه ها هم خرده نگیر وقتی کد رو نمیبینن انتضار پاسخ 100% درست رو نداشته باش و احتمال هر مشکلی رو میدن و بره خود شماست که جواب میدن :x

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما وقتی میگی توی فایرفاکس درست هست همون حرف رضا درست میشه که خودش رو جا میده

حالا وقتی توی ie نمیکنه به خاطر این هست که حالا مزیت هست یا ضعف اینه که ie خیلی خیلی دقیقه و به کوچیکترین چیزها هم ایراد میگیره

همون کد آقا ایمان رو امتحان کن اگر نشد باید بری ببینی وقتی تبدیل به وردپرس میکنی میای توی سایدبارت مثلن میگی width:150px بعد توی ساید باری که قرار داره توی اون padding:5px دادی

حالا اگر تو برای کل اون سایدبار اومدی 150px جا گذاشتی خب معلومه میره پایین چون در اصل شما 160px قرار دادی با حساب کردن حاشیه

حالا اینو امتحان کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه اگرم نشد کدتو بزار اینجا بهتر میشه کمک کرد

از بچه ها هم خرده نگیر وقتی کد رو نمیبینن انتضار پاسخ 100% درست رو نداشته باش و احتمال هر مشکلی رو میدن و بره خود شماست که جواب میدن :x

بله حواسم به اينكه جميع پدينگ ها و مارجين ها چقدر بوده كه از حدش بالا نزنه هم هست و اين هم قبل تاپيك زدن تست كردم و مشكلي نبوده! كد اقا ايمانم سوال كردم ازشون كه نميدونم چطور و به چه شيوه اي بكار ببرم يعني متوجه منظورشون نشدم و سوال كردم توي دومين پست..!

:)

از دوستان هم خرده نگرفتم و فقط دارم ميگم كه مشكل چيه همين!! دوستان ميگن اين رو تست كن ميگم اوكيه و يا تست نشده و تست ميكنم ! شايد شما بد برداشت كردي

.

ویرایش شده در توسط rasivell

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز تو این ارسال :

بهتون گفتم که چطوری استفاده کنید :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست گلم تست كردم اين روش جواب نداد متاسفانه و همه چي بهم ريخت!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله حواسم به اينكه جميع پدينگ ها و مارجين ها چقدر بوده كه از حدش بالا نزنه هم هست و اين هم قبل تاپيك زدن تست كردم و مشكلي نبوده! كد اقا ايمانم سوال كردم ازشون كه نميدونم چطور و به چه شيوه اي بكار ببرم يعني متوجه منظورشون نشدم و سوال كردم توي دومين پست..!

:)

از دوستان هم خرده نگرفتم و فقط دارم ميگم كه مشكل چيه همين!! دوستان ميگن اين رو تست كن ميگم اوكيه و يا تست نشده و تست ميكنم ! شايد شما بد برداشت كردي

.

هر کدی می تونه باعث این مشکل شما بشه اگر در html همین کدها را تست کردید و درست بودند و در وردپرس مشکل دارید به سراغ افزونه ها برید و استایل آن ها را چک کنید آنچه در این دو صفحه گفته تنها راه مچ شدن قالب و استایل برای IE نیست ولی معمولی ترین و طبیعی ترین است و اگر مشکل شما را برطرف نکرده باید خیلی چیز ها چک بشه از نام هایی که برای کلاس انتخاب کردید می تونه موثر باشه تا ... (مثلا بعضی از منو ها و لیست ها را که وردپرس می سازه بهشون نام کلاس و آی دی هم نسبت می ده که اگر شما هم از همون نام ها استفاده کردید باید تغییرشون بدید)

ولی در مرحله اول افزونه ها را غیر فعال کنید و چک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متشكرم ، من سعي ميكنم قالب رو به جايي برسونم كه بشه روي يه هاست اپلودش كرد و رو يه وردپرس نصب ميكنم، و بعد ميام بهتون خبر ميدم كه بريد نگاه كنيد فكر ميكنم اينطوري دوستان بهتر بتونن راهنماييم كنن

از همه عزيزان متشكرم ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری