رفتن به مطلب

آموزش کامل Fetch as Google وب مستر تولز گوگل


tumrus

پست های پیشنهاد شده

تب تک : امروز قصد دارم (آموزش کامل Fetch as Google وب مسترتولز گوگل ) که یکی دیگر از بخش های وب مسترتولز گوگل هست رو داشته باشیم این بخش که شناساندن به گوگل (Fetch as Google) نام دارد زیر مجموعه خزنده گوگل (Crawl) می باشد و یکی از بخش های مهم وب مسترتولز گوگل می باشد .

از شناساندن به گوگل (Fetch as Google) این طور یاد میکنند که برای ایندکس مطالب و دسته های وب سایت ارائه شده . با مطالعه این مقاله می توانید دانش بیشتر نسبت به این بخش حاصل کنید .

نحوه افزایش سرعت ایندکس مطالب جدید سایت

در دنیای مجازی برای اینکه بتوانیم سایت خود را به همگان معرفی کنیم باید بتوانیم تا مطالب خود را با سرعت زیادی برای موتورهای جستجو معرفی کنیم تا در نتیجه بتوانیم تعداد صفحات وب خود را افزایش دهیم.با توجه به اینکه سرعت ایندکس مطالب جدید برای وبمسترها مهم است در این مقاله می خواهیم تا شما را با نحوه افزایش سرعت ایندکس مطالب جدید سایت آشنا کنیم.

Administrator%5Cfiles%5CUploadFile%5C%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4%20%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%A9%D8%B3%20%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8%20%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%20%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA.jpg

آموزش کار با شناساندن به گوگل (Fetch as Google)

پس از ورود به وب مسترتولز ، وارد سایت مورد نظر خود که قبلا آن را ثبت کرده اید ، شوید . پس از ورود به این بخش شما نوار ابزاری را در سایدبار سمت چپ خود مشاهده خواهید کرد ! در این نوار ابزار بخش های مختلفی را مشاهده می کنید . در بخش Crawl گزینه ای به نام Fetch as google وجود دارد که باید به این بخش وارد شوید .

25.png

پس از درح آدرس خود بر روی گزینه fetch کلیک کنید تا وارد محیطی جدید مانند تصویر شوید .

fetch-submission.png

64.png

نکته خیلی مهم: علامت / در انتهای آدرس لینک اگه وجود داشت حتما قرار بدید وگرنه پیام خطای انتقال آدرس را میده! به نمونه زیر توجه کنید:

fetch-2.png

اگر با کلمه Complete مواجه شدید ، مطلب مورد نظر شما به خوبی ایندکس شده است .

اکنون کافی است عنوان مطلب خود را در گوگل سرچ کنید تا نتیجه کار خود را ببینید .

محدودیت استفاده از ابزار Fetch وبمسترگوگل نیز هیچ تغییری نکرده و شما همچنان میتوانید ۵۰۰ آدرس یکتا در هفته برای بررسی ساده و ۱۰ آدرس یکتا در ماه برای بررسی کامل از طریق پنل مدیریت وبمسترخود ارسال نمایید

Jhon Muller بعنوان نماینده گوگل در بخش فروم وبمسترگوگل در پاسخ یکی از کاربران به سوالی مشابه گفته است:

هیچ جریمه ای برای استفاده زیاد از بخش Fetch as Google در نظر گرفته نشده است و روبات های گوگل نسبت به سایت شما بی توجه نخواهند شد ولی همچنان لینک های مخرب و محتوای تکراری میتوانند موجب جریمه سایت شما شوند.

کمک Fetch as Googlebot به سایت های که مورد سواستفاده یا هک قرار گرفته اند!

Fetch as Googlebot می تواند به شما در پیدا کردن بعضی مشکلات از قبیل هک شدن سایت به شما کمک کند به طور مثال : شما یک سایت با آدرس http://www.yoursite.com دارید و یکبار که در حال جستجوی یک عبارت غیر از موضوع و خارج از مطالب سایت خود هستید می بینید که سایت شما هم در نتایج جستجو نمایش داده می شود!! در نگاه اول شاید شما خوشحال بشوید که سایت شما برای عبارتی خاص ایندکس شده است اما وقتی وارد سایت می شوید هیچ مطلبی در رابطه با عبارت فوق نمی بینید! و این نشان می دهد که سایت شما مورد سواستفاده اسپم ها (Spam Terms) قرار گرفته است و هک شده است، اینجاست که شما از طریق Fetch as Googlebot می توانید بررسی کنید و سریع مشکل و باگ را پیدا و درست کنید چون در حالت عادی بدون Fetch as Googlebot این کار زمانبر و دشوار می باشد.

در کل گوگل به شما پیشنهاد می کند که صرفا از Fetch as Googlebot فقط برای ایندکس و Crawl کردن سایت خود استفاده نکنید و از امکانات زیر که در سیستم Google Web Master در اختیار کاربران می گذارد استفاده نمایید.

Robot.txt کنترل پوشه ها و صفحاتی که اجازه Crawl شدن دارند.

HTML Suggestion پیشنهاد های استاندارد سازی کد های صفحه برای بهینه شدن برای موتور جستجو

Crawler Errors خطاهای رخ داده در هنگام Crawl سایت شما

آموزش Fetch and Render وبمسترتولز گوگل

ه تازگی وبمستر گوگل قابلیت جدیدی به این بخش اضافه کرده که نام آن را Fetch and Render گذاشته است.

البته این بخش قبلا نیز در وبمستر گوگل وجود داشت و شما میتوانستید ظاهر آنچه گوگل از سایت شما ایندکس کرده بود را ببینید ولی با اضافه شدن دکمه fetch and render تنها برای صفحاتی که خودتان درخواست دهید این فرآیند انجام شده و گزارشی مختصر نیز به شما ارائه داده خواهد شد.

آموزش کار با Fetch and render

با توجه به تغییرات ظاهری صورت گرفته در این بخش قصد داریم مروری بر نحوه کار بخش Fetch as Google در وبمستر گوگل داشته باشیم. برای معرفی یک صفحه جدید، شما ۴ گزینه اصلی پیش رو خواهید داشت که در تصویر زیر با شماره گذاری مشخص شده اند.

fetch-and-render.png

در بخش ۱ آدرس صفحه ای از سایت شما که قصد دارید توسط روبات های گوگل بررسی شود را معرفی میکنید. توجه داشته باشید که در این فیلد نیازی به وارد کردن آدرس دامنه سایت نبوده و شما ادامه آدرس صفحه پس از کاراکتر / را وارد میکنید. قرار دادن یک / اضافه ممکن است فرآیند ایندکس را با مشکل مواجه کرده و با خطای ۴۰۴ روبرو شوید.

در بخش ۲ تعیین میکنید که این آدرس توسط کدام نوع روبات گوگل مورد بررسی مجدد قرار گیرد. استانداردهای مورد استفاده توسط روبات ها گوگل متفاوت می باشد و نسخه های گوناگونی برای کامپیوتر شخصی، تبلت و تلفن همراه از سایت شما ایندکس میکنند.

به همین دلیل ممکن است رتبه شما برای یک کلمه کلیدی خاص، زمانیکه کاربر با گوشی همراه خود در گوگل جستجو میکند با زمانیکه توسط کامپیوتر شخصی جستجو کرده است تفاوت زیادی داشته باشد. از همین رو و با توجه به گرایش زیاد کاربران به استفاده از گوشی های هوشمند، پیشنهاد میکنیم که توجه ویژه ای به بهینه سازی نسخه موبایل سایت خود برای موتورهای جستجو داشته باشید.

در ادامه شما میتوانید یکی از بخش های ۳ و ۴ که به ترتیب Fetch و Fetch and Render هستند را برگزینید.

توجه داشته باشید که استفاده از دکمه Fetch and Render هیچ تاثیری بر سرعت ایندکس صفحه یا جایگاه شما در رتبه بندی گوگل نخواهد داشت و تنها تفاوت آن با Fetch ارائه گزارشی مختصر و پیش نمایشی از سایت شما بصورتی که توسط ربات های گوگل دیده شده است، می باشد.

در صورت انتخاب گزینه Fetch and Render یک علامت تیک در ردیف آدرس ایندکس شده نمایش داده میشود. با کلیک بر روی این ردیف به گزارش گوگل از صفحه و نحوه نمایش صفحه شما به روبات های گوگل ارجاع داده میشوید.

در تصویر زیر بخش های گوناگون گزارش fetch and render گوگل از صفحه خود را مشاهده میکنید، در بخش انتهایی لیستی از فایل های فراخوان شده در این صفحه که روبات ها اجازه دسترسی و ایندکس آنها را نداشته اند به شما نمایش داده میشود. این محدودیت از طریق فایل robots.txt به گوگل اعلام میشود که در مقاله ای از وبسیما به نحوه استفاده از فایل robots.txt را بطور کامل بررسی کرده ایم.

fetch-as-google.png

البته بنظر میرسد که این تغییرات در بخش Fetch and Render مشکلاتی را نیز بهمراه داشته است، بطوریکه اگر آدرس صفحه شما شامل کاراکتر # باشد، پس از ارسال درخواست آدرس بصورت ناقص به گوگل معرفی شده و امکان ارسال درخواست ایندکس را نخواهید داشت!

بطور معمول صفحاتی که از تکنولوژی Ajax بهره میبرند در آدرس خود از کاراکتر # استفاده میکنند. جان مولر از مدیران ارشد گوگل نیز به تازگی به این مشکل اعتراف کرده و قول داده که در زمانی کوتاه آن را برطرف کنند.

اگر تا به حال از ابزار Fetch as Google وبمستر استفاده نکرده اید بهتر است همین امروز شروع کنید، زیرا تاثیر بالایی بر سرعت ایندکس صفحات شما حداقل در چند ماه ابتدایی راه اندازی وبسایت خواهد داشت. و اگر با نحوه استفاده از این ابزار آشنایی داشتید و با اضافه شدن Fetch and Render مشکلاتی برای شما ایجاد شده است، در بخش نظرات همین صفحه اعلام کنید تا به بررسی و رفع آنها بپردازیم.

برای مطالب بیشتر به منبع مراجعه کنید:تب تک

ویرایش شده توسط Morteza
لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...