• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
reza_yki

مشکل عجیب در نمایش پلیر در سرور

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من یه شورتکد همراه با دکمه درست کردم که با کلیک رو دکمه می تونم به پستم موسیقی اضافه کنم من در لوکال که تست می کنم همچی درسته و پخش میشه موسیقی ولی در سرور فقط نوشته میاد به این شکل:

[audio mp3="http://fanoos.esy.es/wp-content/uploads/2015/10/Morteza-Pashaei-Asheghetam-Ft-Mohammad-Mahdi.mp3"][/audio]

چی کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان نظری ندارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. اول مطمئن بشید که پلاگینتون تابعی که باید شورت کد رو جاگزین کنه فراخوانی میشه مثلا توش بنویسید اکو سلام. ببینید خروجیش میاد یا نه.

اگر مشکلی نداشت و فراخوانی میشد و مطمئن بودید که همه چیز درسته یه بار همین کد بالا رو به جا کپی کردن از جایی دستی بنویسید.

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rezanasiri
      سلام و خسته نباشید خدمت تمایم اساتید
      من به یه افزونه ی عضویت نیاز داشتم که برای سایتم عضو گیری کنم تا بتونم چک کنم اعضا رو دسترسی داشته باشم بهشون و بعد از یه گشتن در اینترنت به افزونه Clean Login  برخوردم و به نظر خوب میومد. افزونه رو نصب کردم و طبق آموزشی که ازش دیدم گفته شده بود ک برای هر بخش باید یه برگه جدید ایجاد کرد و شورت کد مورد نظر رو اونجا قرار داد. من همین کارو کردم مثلا برای صفحه ورود از قسمت ایجاد برگه یک برگه جدید درست کردم و شورت کد [ clean-login ] که مربوط به این قسمت هست رو در جای نوشتن متن قرار دادم و انتشار رو زدم. ولی متاسفانه وقتی این صفحه رو باز میکنم صفحه ورود نمیاد و میگه این صفحه پیدا نشد. از یه افزونه ی دیگه هم که با شورتکد بود امتحان کردم همین مشکل رو داشتم
      از اساتید محترم کسی هست راهنمایی کنه تا من این مشکلم برطرف بشه! ممنون میشم
      و دوستان عزیز افزونه ی دیگه ای هست که بهتر از این باشه برای عضویت . نمیخوام اعضا کار خاصی بتونن انجام بدن . صرفا فقط جهت عضو گیری هست و نهایتن قابلیت اینو داشته باشه که برای نظر دادن برای هر پست باید عضو سایت بشن.
       
      پیشاپیش از کمک و همراهی دوستان سپاسگذارم
    • توسط yaali
      سلام دوستان
       
      فرض کنید 1 عدد فایل php داریم.
      آیا میشه یه کد در اون قرار داد؛ تا بتوانیم با استفاده از شورت کد، اون رو فراخوانی کرد؟
      میشه یه کد ثابت برای تمام فایلهای php تعریف کرد که این کار رو انجام بده؟
       
      ممنونم
    • توسط reza_yki
      سلام خدمت همه
      من با استفاده از شورتکد می خوام باکس دانلود - باکس فیلم - باکس آهنگ درست کنم با استایل های مختلف تا این جا رو درست کردم مشکلم اینه که من مثلا با انتخاب باکس دانلود لینک هایی از قبیل :
      دانلود مستقیم
      دانلود کمکی
      و...
      داریم حالا من می خوام اگه ما یکی از ورودی ها رو وارد نکردیم اون قسمت کلا نشون داده نشه.
      کد های من:
      فانکشن:


      //start-shortcode
      add_filter('mce_external_plugins','mydlbox');
      add_filter('mce_buttons','addbtn',0);
      function addbtn($buttons)
      {
      array_push($buttons,"separator","dlbtn");
      return $buttons;
      };
      function mydlbox($plugin_array)
      {
      $plugin_array['dlbtn'] = get_template_directory_uri() .'/shortcode/insert-btn.js';
      return $plugin_array;
      }
      add_shortcode('dl-box','find');
      function find($atts,$content = null)
      {
      return '<div class="dl-box">
      <div class="dl-link"><P>لینک مستقیم : <a href="'.$atts['link'].'">[ دانلود ]</a> </P></div>
      <div class="dl-mirror"><P>لینک کمکی : <a href="'.$atts['link1'].'">[ دانلود ]</a></P></div>
      <div class="date1"><p>تاریخ انتشار : '.$atts['date'].'</p></div>
      <div class="size1"><p>حجم فایل : '.$atts['size'].'</p></div>
      <div class="pass"><p>پسورد : '.$atts['pass'].'</p></div>
      <div class="dl-link2"><P>منبع : <a href="'.$atts['link2'].'">[ '.$atts['link2'].' ]</a></P></div>
      </div>';
      }
      //end-shortcode

      فایل جاوا اسکریپت:


      (function() {
      tinymce.create('tinymce.plugins.dlbtn', {
      init : function(ed, url){
      ed.addButton('dlbtn', {
      title : 'باکس دانلود',
      onclick : function() {
      ed.selection.setContent('[dl-box link=" " pass=" " size=" " date=" " link1=" " link2=" "]');
      },
      image: url + "/download.png"
      });
      },
      getInfo : function() {
      return {
      longname : 'download box',
      author : 'vahid salehi',
      authorurl : 'http://tiklearn.ir',
      infourl : '',
      version : "1.0"
      };
      }
      });
      tinymce.PluginManager.add('dlbtn', tinymce.plugins.dlbtn);


      })();

      منظورم اینه که اگه لینک کمکی وارد نشد کل div کلاس dl-mirror نشون داده نشه
      ممنون