The Gladiator

3 مشکل من با قالب اختصاصی طراحی شده

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام وقت به خیر

دوستان من یه تم اختصاصی وردپرس طراحی کردم این سه تا مشکل رو باهاش دارم میشه راهنمایی بفرمایید:

.1 موقع قرار دادن محتوای چند رسانه ای با تم خودم ، محتواهای چند رسانه قبلی مثل عکس های قبلی اپلود شده، لود نمیشه و اجازه اپلود محتوای جدید توسط من هم داده نمیشه

2. وقتی مثلا یه برگه ای رو ویرایش میکنم موقع سیو کردن تغییرات اعمال میشه اما به جای رفتن به لیست برگه ها بعد از عملیات سیو بهم صفحه سفید نشون داده میشه

3. وقتی تم خودم روی سایت باشه اجازه لاگین به پنل مدیریتی بهم داده نمیشه .... ارور میده که به خاطر مسدود شدن ناگهانی کوکی ها اجازه ورود نداریم... مجبورم از طریق دیتابیس تم رو روی دیفالت بذارم تا بتونم وارد بشم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.خب طبیعیه یه جای کار تبدیل به قالب شما به وردپرس میلنگه!!!احتمال زیاد در فراخوانی بعصی توابع وردپرس اشتباه کردید.به عنوان مثال فایل page.php رو قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.خب طبیعیه یه جای کار تبدیل به قالب شما به وردپرس میلنگه!!!احتمال زیاد در فراخوانی بعصی توابع وردپرس اشتباه کردید.به عنوان مثال فایل page.php رو قرار بدید

ممنون از پاسخ شما

این کد page.php هستش


<?php
/*
Template Name: PrintType_Format
*/
?>
<?php get_header(); ?>

<div class="row">
<div class="col-lg-12 col-md-12 col-xs-12 col-sm-12 center-block InternalContent ">
<?php /* The loop */ ?>
<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php the_title();?>
<div style=" border-bottom: 1px solid red; padding-bottom: 10px; width: 190px;"> </div>

<?php the_content();?>
<?php endwhile; ?>
</div>
</div>
<br>
<div class="row">

<?php get_footer(); ?>

این هم کد functions.php


<?php

//< Menu Support>
add_theme_support( 'menus' );
function register_my_menus() {
register_nav_menus(
array(

'Pink-Menu' => __( 'Pink-Menu' ),
'Black-Menu' => __( 'Black-Menu' ),
'Yellow-Menu' => __( 'Yellow-Menu' )

)
);
}
add_action( 'init', 'register_my_menus' );

//< thumbnails >
if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
}
if (function_exists('add_image_size')){
add_image_size( 'MainSlider', 800, 290,true);
add_image_size( 'MainPage_Products', 150, 150,true);
add_image_size( 'CustomerImage', 250, 150,true);
add_image_size( 'Honors', 120, 120,true);
}
if ( function_exists( 'add_image_size' ) ) {
add_image_size( 'new-size', 450, 300, true ); //(cropped)
}
add_filter('image_size_names_choose', 'my_image_sizes');
function my_image_sizes($sizes) {
$addsizes = array(
"new-size" => __( "my size")
);
$newsizes = array_merge($sizes, $addsizes);
return $newsizes;
}
?>

فعلا فقط توسایت برگه ساختم و عکس اپلود کردم

هیج افزونه ای هم هنوز استفاده نکردم

ویرایش شده در توسط The Gladiator
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان یه نکته ای من پلاگین permalinks-migration-persian رو روی لوکالم داشتم حواسم نبوده

اون رو غیرفعال کردم روی لوکال مشکلم رفع شد

اما روی سرور این پلاگین رو اصلا ندارم و با این وجود یکی دو تا پلاگینی هم که نصب کرده بودم غیرفعال کردم بازم سایت من روی سرور همین مشکلات رو داره

نمیدونم کجای تم مشکل داره خودم موندم.... :mellow: :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دستورات wp_enqueue_script و wp_register_script رو توی فایل functions.phpات نمیبینم

به احتمال زیاد ایراد از تداخل فایل های جی کوئری و css ات باشه

از توابعی که گفتم استفاده کن و مستقیم توی هدر از دستوراتی مثل دستور زیر استفاده نکن


<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>

ویرایش شده در توسط Enter64
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل page.php رو امتحان کنید


<?php
/*
Template Name: PrintType_Format
*/
?>
<?php get_header(); ?>
<div class="row">
<div class="col-lg-12 col-md-12 col-xs-12 col-sm-12 center-block InternalContent ">
<?php if(have_posts()) : while(have_posts()) : the_post(); ?>
<?php the_title();?>
<div style=" border-bottom: 1px solid red; padding-bottom: 10px; width: 190px;"> </div>
<?php the_content();?>

</div>
<?php endwhile; endif; ?>
</div>
<br>
<div class="row">
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز

دستورات wp_enqueue_script و wp_register_script رو توی فایل functions.phpات نمیبینم

منتها من فعلا هیچ پلاگینی ندارم و فعلا هم قصد استفاده از پلاگین خاصی رو ندارم

مشکل اینه الان سایت من وقتی خامه این مشکل رو داره یعنی بدون پلاگین و با افزودن چند تا پست...

و نکته بعدی اینکه من توی سرور این مشکلات رو دارم ... روی لوکال چرا همه چی مرتبه ؟؟؟؟؟؟؟ :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری