RaymondDragon

مشکل بوت استرپ در طراحی قالب

29 پست در این موضوع قرار دارد

درود دوستان من...

من دارم بوت اسپرت یاد می گیرم و در کنار قالب طراحی می کنم ولی مشکلی که داره یکی از منوهای آماده امتحان کردم ولی کار نمی کنه و صفحه مرورگر کوچیک می کنم منوها بسته نمیشه و باز و بسته نمیشه...

چکار باید کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچون فایل راست چین بوت استرپ قرار دادم صفحه رو راست چین نمی کنه... :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فراخوانی فایل راست چین این کد و در هدر قرار بدید


<link type="text/css" rel="stylesheet" href="css/bootstrap-rtl.min.css">

این آموزش هم برای ساخت منو ببینید

http://mrprogrammer.net/bootstrap-7-rtl-navbar/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فراخوانی فایل راست چین این کد و در هدر قرار بدید


<link type="text/css" rel="stylesheet" href="css/bootstrap-rtl.min.css">

این آموزش هم برای ساخت منو ببینید

http://mrprogrammer....p-7-rtl-navbar/

این آموزش رو دیدم به خوبی فراخوانی کردم ...ولی اصلا راست چین نمیشه و کار هم نمی کنه...

الان نسخه قدیم بوت اسپرت دانلود کردم که راست چین شده است ببینم راست میشه یا نه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

احتمالا شما منظور از راست چین بودن رو بد برداشت کردید!!!انتظار دارید چه اتفاقی بیفته؟!!فقط ترتیب کد نویسی ازچپ به راست تغییر میکنه همین و البته راست چین شدن متن ها

ویرایش شده در توسط M.Javad
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا شما منظور از راست چین بودن رو بد برداشت کردید!!!انتظار دارید چه اتفاقی بیفته؟!!فقط ترتیب کد نویسی ازچپ به راست تغییر میکنه همین و البته راست چین شدن متن ها

اصلا کلا راست چین نمی کنه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کجا میدونید؟!!کد بزارید ببینم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا کلا راست چین نمی کنه...

همین الان آخرین ورژن بوت استرپ را تست کردم ، بدون هیچ مشکلی راستچین شد !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین الان آخرین ورژن بوت استرپ را تست کردم ، بدون هیچ مشکلی راستچین شد !

من آخرین ورژن استفاده کردم و درست راست چین شد ولی مشکلی داره منویی که استفاده کردم کار نمی کنه....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من آخرین ورژن استفاده کردم و درست راست چین شد ولی مشکلی داره منویی که استفاده کردم کار نمی کنه....

کتابخونه jquery متصله ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کتابخونه jquery متصله ؟

بله وصله....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلش دقیقا چیه ؟ دراپ داون کار نمیکنه یا ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلش دقیقا چیه ؟ دراپ داون کار نمیکنه یا ...

خود دراپ داون و دکمه ناو هدر کار نمی کنه..کلا بسته میشه ولی منوی باز نمیشه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ربطی به فایل راستچین نداره !

سورسی که نوشتین مشکلی داره ...

دقت کنید اول کتابهانه jquery متصل باشه بعد بقیه فایل های js

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ربطی به فایل راستچین نداره !

سورسی که نوشتین مشکلی داره ...

دقت کنید اول کتابهانه jquery متصل باشه بعد بقیه فایل های js

این دوتا از نو قرار دادم درست نشد...


<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/bootstrap.min.js"></script>
<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery-1.9.1.min.js"></script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دوتا از نو قرار دادم درست نشد...


<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/bootstrap.min.js"></script>
<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery-1.9.1.min.js"></script>

الان درست شد چون اول فراخوانی جی کویری قرار بدم و جاوا...

اینم لینک عکس الان منوها باز میشه و بسته نمیشه...

4622nxixu8ma0nq8le6r.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود..همه چیز در ویدیو از مشکلات نشون میده...

اینم لینک ویدیو:

http://bayanbox.ir/info/3796141332373673028/navbar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پروژه ای که این مشکل داره را کامل قرا بدید...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پروژه ای که این مشکل داره را کامل قرا بدید...

درود...اینم لینک پروژه:

https://bayanbox.ir/info/3603354105461229193/usbcode

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دوتا از نو قرار دادم درست نشد...


<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/bootstrap.min.js"></script>
<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery-1.9.1.min.js"></script>

همونطور که حسین عزیز گفتن، اول باید فایل جی‌کوئری و بعد فایل bootstrap.js/bootstrap.min.js باشه. WebDev Tools هم باز کنید (F12) و اگه خطایی ایجاد شده، اونا رو هم بررسی کنید.

موفق باشید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همونطور که حسین عزیز گفتن، اول باید فایل جی‌کوئری و بعد فایل bootstrap.js/bootstrap.min.js باشه. WebDev Tools هم باز کنید (F12) و اگه خطایی ایجاد شده، اونا رو هم بررسی کنید.

موفق باشید.

درود..طبق حرف شما انجام دادم و WebDev Tools امتحان کردم هیچ مشکلی نداره...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود...اینم لینک پروژه:

https://bayanbox.ir/...1229193/usbcode

لطفا استاتیک بزارید بتونم برسی کنم ، من تو سیستمم lamp نصب ندارم که تو وردپرس تستش کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا استاتیک بزارید بتونم برسی کنم ، من تو سیستمم lamp نصب ندارم که تو وردپرس تستش کنم

درود... lamp همون xammp هستش...مگه توی سیستم ویندوزی شما نصب نیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود... lamp همون xammp هستش...مگه توی سیستم ویندوزی شما نصب نیست؟

درود...قالب رو استاتیک کردم...

http://bayanbox.ir/info/7846800819053131336/usbcode

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود... lamp همون xammp هستش...مگه توی سیستم ویندوزی شما نصب نیست؟

من مدتیه از توزیع گنو استفاده میکنم و اصلا ویندوز تو سیستمم نصب نیست !

تگ ها و کلاس ها رو درست بکار نبرده بودید ، فایل index.html را براتون اصلاح کردم :

http://s6.picofile.c...index.html.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .