• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

4 پست در این موضوع قرار دارد

در قالب سایت من اسکریپت زیر است بفرمایید این اسکریپت چیست کارش چیست و در کجا قرار دارد و بالاخره مفید است یا مضر؟


<script id="bug.surrogate">var urchinTracker=function(){},_gaq={push:function(){try {if(arguments[0][0]=='_link')window.location.href=arguments[0][1]}catch(er){}}},_gat={_createTracker:function(){}, _getTracker:function(){return{__noSuchMethod__:function(){},_link:function(o){if(o)location.href=o;},_linkByPost:function(){return true;},_getLinkerUrl:function(o){return o;},_trackEvent:function(){}}}}; if (document.location.host == 'www.salon.com') {var _ga_ = document.querySelectorAll('script[src$=ga\\.js]')[0], ga_e = document.createEvent('Event'); ga_e.initEvent('load', true, true);_ga_.dispatchEvent(ga_e);}</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شبیه به Google Tracking هست. اما این کد رو اولین بار هست میبینم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونه برای add-ons باشه که روی مرورگر نصب شده چون من bug.surrogate رو که سرچ کردم به صفحه زیر رسیدم این افزونه آمارگیر ها و تبلیغات رو غیر فعال می کنه ولی چرا داخل سورس سایت ها چنین کدی را وارد می کند؟


http://purplebox.ghostery.com/?p=1016022253

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ممکن هست از افزونه ایی باشه.

بعضا این کدها جهت آمارگیری هستن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط niak
      سلام 
      کسی میدونه چطوری 2 تا اسکریپتو به نحو صحیح  باهم میشه ادغام کرد؟ 
       
      این 2 تا اسکریپتو میخوام لا هم ادغام کنم که هر 2 تاشون درست اجرا بشن :
       
       
       
       
       
      <script type="text/javascript"> $('.owl-carousel').owlCarousel({ loop:true, margin:10, nav:true, responsive:{ 0:{ items:1 }, 600:{ items:3 }, 1000:{ items:5 } } }) </script>  
      و 
       
      <script > var owl = $('.owl-carousel'); owl.owlCarousel({ items:4, loop:true, margin:10, autoplay:true, autoplayTimeout:1000, autoplayHoverPause:true }); </script>  
       
       
    • توسط logomaster
      سلام ، من روی یک سایت وردپرسی به تازگی یه قالب (اسکریپت) نصب کردم (اولین بارمه که اسکریپت نصب می کنم)
      قالب رو کاملا نصب کردم بدون هیچ مشکلی. حالا فقط برای ورود به مدیریت وردپرس ، یوزر و پسورد میخواد که نمیدونم از کجا باید اینارو پیدا کنم
      ممنون
       
       
    • توسط pooyacsx
      سلام دوستان
      من یک قالب طراحی کردم با کلی فایل اسکریپت و پوسته حالا مشکلم اینه وقتی افزونه ایی نصب می کنم روی وردپرس افزونه درست بالا نمیاد .اینطور هم که جستجو کردم باید مشکل از کانفیلیکت (conflict) اسکریپت های افزونه با اسکریپت های تم باشه!
      راستش خیلی هم سرچ کردم و دستورالعمل های این سایت هم انجام دادم :
      سایت
      ولی به نتیجه ایی نرسیدم(درست نفهمیدم!!) .
      این کد قسمت لود فایل هام داخل هدر پوستست:
      <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/css/bootstrap.css" type="text/css"/> <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/css/default.css" type="text/css"/> <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css"/> <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/css/responsive.css" type="text/css"/> <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/css/camera.css" type="text/css"/> <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/css/superfish.css" type="text/css"/> <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/css/superfish-navbar.css" type="text/css"/> <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/css/superfish-vertical.css" type="text/css"/> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.mobile.customized.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.easing.1.3.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/bootstrap.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.isotope.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.magnific-popup.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/scripts.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery-noconflict.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/bootstrap.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/camera.min.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/superfish.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.mobilemenu.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/jquery.hoverIntent.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/supersubs.js" type="text/javascript"></script> <script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/sftouchscreen.js" type="text/javascript"></script> می دونم خیلی کیلویی ریختم ولی خب روش درست لودش رو بلد نبودم .
      ممنون میشم دوستان حرفه ایی وقت بزارند و روش درست لود فایل ها که هم سایت سبکتر بیاد بالا هم مشکل با افزونه ها نداشته باشه را با مثال یادم بدهند.
      ممنون
    • توسط 1Cloner
      دانلود
      سلام این فایل یه اسکریپت جامعه مجازی هست ک من میحام رو وردپرس نصبش کنم ولی بلد نیستم میشه کمکم کنید مررررسی با تصویر یا فیلم باشه که عالی تر میشه سرور محلی میخام باشه ومپ ترجیحا 
       
    • توسط Silence
      یک سری سوال کلی داشتم که تقریبا مرتبط با وردپرس هست اما چون مطالبی خارج از بحث وردپرس هم در سوالات هست اینجا مطرح می کنم...
      یک سایت قراره راه اندازی بشه که شامل یک مجله، فروشگاه و انجمن  باشه...
      بیس سایت که مجله هست قراره با وردپرس راه اندازی بشه...
      1- برای قسمت انجمن از چه اسکریپتی استفاده بشه بهتره؟...
      2- آیا امکان وجود داره که بشه وردپرس رو به اسگریپت ها انجمن ساز متصل کرد که کاربر داخل وردپرس ثبت نام کنه، و با همون یوزر و اکانت وردپرس بتونه داخل انجمن لاگین کنه و فعالیت داشته باشه؟...به عبارت بهتر ساخت یوزر از طریق وردپرس انجام بشه...
      3- در قسمت فروشگاه قرار هست هم محصولات فیزیکی به فروش برسه و هم محصولات دیجیتال (ویدیو، pdf و...)...از چه کدام پلاگین برای این کار استفاده بشه بهتر هست؟...
       
      سوالات بعدی رو هم در ادامه می پرسم...