modlebas

مشکل باز نشدن سایت

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام سایت و پنل برای من باز نیمشه و این ارورهارو میده. بعضی دوستان میگه مشکلی نیست و باز میشه

کنترل اف 5 زدم کش مرورگ هم پاک کردم باز جواب نمیده

از دوستان کسی میتونه این ارورهارو رفع کنه من بلد نیستم اگه با هزینه هم کسی میخواد اشکالی نداره

justmod.ir

فایل پوست شد

post-11482-0-79309100-1445424512_thumb.p

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

افزونه های WP-Parsi-wordpress-thread-comment و i-like-this از هاست پاک کنید و تست کنید مجددا

ویرایش شده در توسط M.Javad
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عدم وجود این افزونه ها باعث ناقصی قالب نمیشه؟

این افزونه ها دوماهه نصب اند تو این مدت هم نه چیزی اضافه شده نه کسر چرا الان این ارورها ایجاد میشن پس؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عدم وجود این افزونه ها باعث ناقصی قالب نمیشه؟

این افزونه ها دوماهه نصب اند تو این مدت هم نه چیزی اضافه شده نه کسر چرا الان این ارورها ایجاد میشن پس؟

مشکل از همین دوتا افزونه هست/

با پاک کردن اینا مشکلی پیش نمیاد. حالا شما پاک کن باز مجدد نصب کن با بروزش کن شاید مشکلشون حل شه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

wp-thread-comment.php

i-like-this

این دوتا پاک کردم خطاهای زیر هست. اینارو چیکار کنم

Notice: تابع register_sidebar به‌صورت نادرست Ùراخوانی شد. No id was set in the arguments array for the "ابزارک Ú†Ù¾" sidebar. Defaulting to "sidebar-1". Manually set the id to "sidebar-1" to silence this notice and keep existing sidebar content. لطÙاً برای اطلاعات بیشتر بخش رÙع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 4.2.0 اضاÙÙ‡ شده است) in /home/justmodi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3560

Notice: تابع register_sidebar به‌صورت نادرست Ùراخوانی شد. No id was set in the arguments array for the "ابزارک راست" sidebar. Defaulting to "sidebar-2". Manually set the id to "sidebar-2" to silence this notice and keep existing sidebar content. لطÙاً برای اطلاعات بیشتر بخش رÙع‌ایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 4.2.0 اضاÙÙ‡ شده است) in /home/justmodi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3560

Warning: require_once(wp_bootstrap_navwalker.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/justmodi/public_html/wp-content/themes/ID1300-Yellow/functions.php on line 37

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'wp_bootstrap_navwalker.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/justmodi/public_html/wp-content/themes/ID1300-Yellow/functions.php on line 37

ویرایش شده در توسط modlebas
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان میشه راهنمایی کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه جدید وردپرس رو مجددا در هاست جایگزین نسخه فعلی بکن فقط دقت داشته باش فولدر wp-content و فایل wp-config.php رو جایگزین نکنی بقیه رو جایگزین کن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تا حالا این کار ور نکردم میترسم خراب بشه میشه شما لطف کنی این کار ور انجام بدی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات هاست رو پ.خ کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کارو کردم اما تغییری ایجاد نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
:)
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سری فایل ها وجود ندارن

وردپرس رو دستی دوباره آپلود کنید تو هاست و جایگزین کنید

پوسته سایت رو هم با پیش فزض تغییر بدذین ببینید باز خطا میده یا نه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری