صالح طالبی

مشکل آپلود فایل های پرحجم با وجود افزایش مقدار حجم وردپرس و هاست

2 پست در این موضوع قرار دارد

باعرض سلام

بنده مقدار حجم آپلودی خود را از طریق خود هاستینگ که برام بالابردند و همچنین از طریق فانکشن قالب + فایل htaccess + فایل php.ini بالا بردم و حتی میگم از خود هاستینگ هم موندن که علت چیه!

یعنی در تو رسانه وردپرس زده مقدار حداکثر آپلود 100 مگابایت (مقداری که خودم تنظیم کردم) اما فایل بیشتر از 10 مگ رو آپلود نمی کنه و در آپلودش مشکلی وجود داره ( توسط سیستم قالب ها که کاربران می تونند فایل آپلود بکنند هم همین مشکل وجود داره).

ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی که جواب نداد ، اما جواب رو پیدا کردم و میزارم چون در نت ایران چنین چیزی نیست و اگر کسی به این مشکل خورد سریع بتونه حلش کنه

داخل فایل htaccess باید کد

LimitRequestBody 10240000 هست غیرفعال یا مقدارش بیشتر بشود.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abolfazl20000
      سلام
      بنده یه سایتی دارم که میخوام در بعضی قسمتاش فایل بفروشم. در بعضی قسمتاشم یه سری کاتالوگ میخوام واسه دانلود عموم بزارم. مشکلی که هست اینه که اگه بخوام اینو داخل هاست خودم مستقیم واسه دانلود بزارم زیاد میشه حجمش. آیا روشی هست که بشه جایی فضایی اختصاص داد که وقتی کسی دانلود رو میزنه به سایت دیگه ای مثل 4share و اینا نره و مستقیما دانلود شه.
    • توسط mahdiar
      سلام
      من می خوام یک فیلد آپلود به کامنت ها اضافه کنم بدون استفاده از افزونه . سرچ کردم ولی مطلب خوبی پیدا نکردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    • توسط Rangarang
      سلام
      چیکار باید کرد که وقتی ویدئویی رو از طریق خود وردپرس آپلود می کنیم، هنگام نمایش اون به مخاطب مثل سایت آپارات، یک کد بهش بده که بتونه تو سایت خودش هم ویدئو رو آپلود کنه. آیا خود وردپرس چنین امکانی داره و اگه نه با چه افزونه ای می شه این کار رو انجام داد؟
      از پاسخ شما ممنونم
    • توسط miraziz
      سلام.
      دوستان در وب سایت من وقتی عکسی را آپلود می کنم خودقالب سایزی را به توجه به کد زیر ایجاد کرده و آن را در قالب استفاده می کند
      add_image_size( 'post-image', 766, 9999 ); حالا عکس اصلی (سایز ارجینال) به درد نمی خورد و بیهوده در هاستم فضا را اشغال می کند. چگونه می توانم از این پدیده جلوگیری کنم؟ یعنی می خواهم یک سایز بندانگشتی و یکی هم، سایزی که با کد بالا ایجاد می شود در هاست ذخیره باشد و عکس با سایز اصلی ذخیره نشود.
    • توسط koolfayfer
      سلام به همه دوستان
      من اگه بخوام یه تگ آپلود فایل با یه باکس بزارم هنگامی که عکسی انتخاب میشه تو اون باکس نشون بده و دوباره روی تگ کلیک کنم و کنسل کنم که قاعدتا فایل انتخابی پاک میشه و باید در اون باکس هم پاک بشه
      ای چیزی که من میخوام چند خطی کد نیازه اما مورد مهمش اینه اگه بخوام از این کپی بگیرم و به 6 تا اضافه کنم نمی تونم به صورت داینامیک کدشو بزنم بلکه باید دوباره برای هر کدوم آیدی و کلس مجزا استفاده کنم از نو فراخونی کنم
       
      راهی هست که هر چند تا تگ فایل و باکس کپی بگیرم یا همون یه دستور اول ست در بیاد و نیاز نباشه چند بار کد های جی کوئری رو کپی کنم!؟