site

درخواست کد جدول های لیگ های فوتبال + نتایج زنده

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخواهم مثل سایت ورزش 3 ، جدول انواع لیگ های فوتبال دنیا را در وب سایتم بگذارم + نتایج زنده

به نظر شما چگونه این کار انجام می شود ؟

آیا جای خاصی این اسکریپت رو می فروشند؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول این که شما اگر سرچ می کردید پاسخ سوال خود را پیدا می کردید.

برای جدول که خود سایت ورزش 3 API داره.


http://www.varzesh3.com/dev

برای نتایج زنده هم بفرمایید :


https://wordpress.org/plugins/live-scores/
https://wordpress.org/plugins/fastest-live-scores-football-widgets/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

میخواهم مثل سایت ورزش 3 ، جدول انواع لیگ های فوتبال دنیا را در وب سایتم بگذارم + نتایج زنده

به نظر شما چگونه این کار انجام می شود ؟

آیا جای خاصی این اسکریپت رو می فروشند؟

سلام ، خوده ورزش 3 ویجتشو میده.

لینکشو گذاشتم براتون.

http://www.varzesh3.com/dev

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اول این که شما اگر سرچ می کردید پاسخ سوال خود را پیدا می کردید.

برای جدول که خود سایت ورزش 3 API داره.


http://www.varzesh3.com/dev

برای نتایج زنده هم بفرمایید :


https://wordpress.org/plugins/live-scores/
https://wordpress.org/plugins/fastest-live-scores-football-widgets/

سلام

نمیخوام از کدهای آماده خود ورزش 3 که آخرش لینک منبع خودش رو زده استفاده کنم !!

الان خود ورزش 3 این جدول ها رو از کجا میگیره ؟

من میخوام این قابلیت رو برای PHP داشته باشم نه با استفاده از ابزار ها / کدهای وبلاگ !!!!!

سلام ، خوده ورزش 3 ویجتشو میده.

لینکشو گذاشتم براتون.

http://www.varzesh3.com/dev

سلام

اینطوری نمیخوام !! اینی که خودش گذاشتم ابزار برای وبلاگهاست !

ویرایش شده در توسط site
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Is There anyone to help me ?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار تخصصیه و هزینه اش فکنم از 200 تا 800 باشه..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار تخصصیه و هزینه اش فکنم از 200 تا 800 باشه..

سلام

ببخشید هزینه ای که شما گفتید خیلی زیاده !

الان وب سرویس هاش و api های اون تو اینترنتی به صورت رایگان - پولی هست

اما من نحوه کارکردش رو بلد نیستم !

سلام دوست عزیز ممنون

اینی که شما دادید ، برای ابزار های وبلاگ هست و کپی رایت لینک اون سایت ابزار هم توش هست !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما یه چیزی می خواهید که به صورت رایگان موجود نیست ، فکر نمی کنم سایت های ورزشی هم ای پی ای بدهند ، اگر اینطور هست دسترسی ای پی آی ها را بدهید تا یکی براتون اوکی کنم . غیر از این باشه هزینه طراحی گرون میشه و براتون صرفه اقتصادی ندارد .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما یه چیزی می خواهید که به صورت رایگان موجود نیست ، فکر نمی کنم سایت های ورزشی هم ای پی ای بدهند ، اگر اینطور هست دسترسی ای پی آی ها را بدهید تا یکی براتون اوکی کنم . غیر از این باشه هزینه طراحی گرون میشه و براتون صرفه اقتصادی ندارد .

سلام

بله قبول دارم که بعضی ها پولی هستند.

پس این سایت های ابزار دهی وبلاگ (حتی غیر معروف ها ) اینا از کجا میارن ؟! به نظرم اکثرشون اکانت از این سایت های خارجی ندارن رایگان دارن استفاده می کنن

فکر نمی کنم چیز زیاد سختی باشه چون الان همه خبرگزاری های ورزشی انواع لیگ ها رو دارن !

یک لینک دارم که همه api ها رو اومده توضیح داده و در موردشون گفته :

http://www.jokecamp....-data-and-apis/

1- این هم یک نمونه api رایگان اما زبان آن انگلیسی هست :

http://api.football-data.org/index

2- سایت زیر فقط لیگ انگلستان آن رایگان هست و مابقی پولی هست . اما من نتونستم دمو ازش ببینم

http://football-api.com

3- این هم یدونه صفحه تو github هست که نمیدونم چطوری کار میکنه اما نتایج رو بروز بروز گذاشته :

https://github.com/openfootball

4- این هم یدونه دیگه :

http://www.footytube...footy/karma.php

5- این هم یدونه دیگه که 28 روز اول رایگان هست :

http://fastestlivesc...cores-api-feed/

6- این هم یک سایت دیگر :

http://www.xmlsoccer.com

به نظر شما میشه فارسی سازی کرد ؟

ویرایش شده در توسط site
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بچه ها من از کدها استفاده کردم اما مشکل من اینجاست که فونتها رو بصورت اریال نمایش میده و به هیچ عنوان نتونستم فونت رو به تاهوما تغییر بدم 

<iframe src="http://www.varzesh3.com/table/min/IranBartar?lfc=000000&amp;
lbc=ffffff&amp;
hfc=ffffff&amp;
hbc=459cb6&amp;
orbc=bff0e7&amp;
erbc=fcfcf7&amp;
bc=DBDBDB&amp;
bw=1&amp;
cols=1110000011&amp;
scrolling="no" frameborder="0" name="alir" align="center" width="246" height="460" style="border:1px solid DBDBDB;-webkit-border-radius: 4px;-moz-border-radius: 4px;    border-radius: 4px;
    margin-right: 0px;
    margin-bottom: 5px;
    background-color: #fff;
    width: 246px;
    height: 460px;
border: 2px solid #459cb6;"></iframe>

 

همونطور که کدها رو میبینید میشه رنگ ها رو تغییر داد ویت و های و مارجین رو چنج کرد و ... اما نتونستم فونت فامیلی بهش بدم هر جای این کد فونت فامیلی رو قرار دادم تغییری ایجاد نشد . متاسفانه 
اگر میتونید راهنمایی کنید . ممنون
من از این کد در ساید بار استفاده کردم 
البته ی مشکل دیگه هم هست که جدول چپ به راست شده هرچند زیاد هم مهم نیست اما اگر راست به چپ بشه بهتر هست 

16.png

ویرایش شده در توسط ocean896
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط میخام دو خط کد به این استایل وارد بشه 

font-family:tahoma;

font-size:12px;

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما آی دی یا کلاس مربوط به جدول رو پیدا کنید، این دو خط کد بالاتر رو در استایلتون به همون آی دی یا کلاس بدید و خاصیت important بهشون بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد دوست گرامی اگر امکان داره خودتون اعمال کنید اگر اوکی شد اموزشش رو بزارید 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام معتبر ترین API رو داره سایت اسپورت مونکس ارائه میده ادرسشو پایین میزارم

sportmonks.ir

ویرایش شده در توسط ijavad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری