Nemesis

اتصال اسکریپت جداگانه PHP به وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام دوستان بنده به مشکلی برخوردم که در این انجمن و در انجمن های دیگر جستجو کردم ولی دچار سردرگمی شدم سخن کوتاه میکنم میرم سر اصل مطلب

بنده از قالب multinews استفاده میکنم درکنارش از اسکریت دریافت آمار ارز خوب بنده ابتدا اومدم برای اسکریپت یک قالب طریف کردم با این کد


<?php
/*
Template Name: arz Page
*/
?>
<?php get_header();
?>

<?php
include 'arz/bmiClass/classBMI.php';
$bmi = new BMI();
$bmi->getPage('http://www.cbi.ir/ExRatesRss.aspx');
$bmi->insertToDataBase();
$bmi->showDataBaseTable(1);
?>

<?php get_footer(); ?>

خوب این حله در کد هم مشخصه یک فایل اینکلود شده

اینم تصویرش

mn.JPG

خوب این برگه و کامل داره کار میکنه و نمایش میده ولی مشکل من همون قسمتی هست که مارک کردم پس از کلیک یک متغییری رو Get میکنه با این آدرس

http://127.0.0.1/gileco/cr-chart/?id=VEB خوب در این برگه من اومدم قالب همن فایل رو گذاشتم وقتی inspect element رو میبینم قالبی که هم فایل php داشته و html فراخوانی شده ولی چیزی نشون نمیده

امیدوارم منظورمو رسونده باشدم

کجا کارم مشکل داره به نظر شما؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو درست متوجه نشدذم ولی برای اینکلود فایل باید به اینصورت کد را تغییر دهید


include (TEMPLATEPATH . '/arz/bmiClass/classBMI.php');

با این فرض که پوشه arz در روت قالب باشد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنونم از پاسخ شما بزرگوار

اجازه بدید به این صورت عرض کنم خدمت شما

اسکریپت PHP بنده درون پوشه ی قالب هست

و دستور include بدون مشکل کار میکنه

مشکل بنده ایجاست که پس از کلیک روی نمودار ( در تصویر بالا مشخص شده ) باید وارد صفحه ای جدید بشه و مقدار رو get کنه

یعنی از آدرس ثابت بنده که به این صورت است

http://127.0.0.1/gileco/currency/

به آدرس صفحه جدید

http://127.0.0.1/gil..._get.php?id=AFN

تغییر میکنه تا متغیر رو بگیره ولی به صفحه 404 می خوره

این مشکل رو چطور میتونم حل کنم

با تشکر از وقت گرانبهاتون

ویرایش شده در توسط Nemesis
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اکشن فرمتون رو تغییر بدید به


<?php bloginfo('template_directory');?>/arz/bmiClass/chart_get.php?id=AFN

با این فرض که فایل chart_get.php در کنار فایل classBMI.php در قالبتون باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده این دستور رو


echo '<td><a href="chart_get.php?id='.$ans1['category'].'" title="برای دیدن نمودار نوسانات نرخ ارز کلیک کنید"><img class="popchart" cat-id="'.$ans1['category'].'" src="http://127.0.0.1/Gileco/wp-content/themes/multinews/images/chart.png"></a></td>';/*for popup chart*/

به این تغییر میدم ولی به مشکل پارسخ ارور می خورم


echo '<td>'.<?php bloginfo('template_directory');?>/arz/chart_get.php?id=.$ans1['category'].'" title="برای دیدن نمودار نوسانات نرخ ارز کلیک کنید"><img class="popchart" cat-id="'.$ans1['category'].'" src="http://127.0.0.1/Gileco/wp-content/themes/multinews/images/chart.png"></a></td>';/*for popup chart*/

من کاما هارو کنترل کردم ولی نمیتونم باز بفهمم چرا به اخطار

Parse error: syntax error, unexpected '<' in C:\xampp\htdocs\Gileco\wp-content\themes\multinews\arz\bmiClass\classBMI.php on line 160

برخوردم

باز هم متشکر از پاسخگویی استاد عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


echo '<td><a href="'.get_bloginfo('template_directory').'/arz/chart_get.php?id='.$ans1['category'].'" title="برای دیدن نمودار نوسانات نرخ ارز کلیک کنید"><img class="popchart" cat-id="'.$ans1['category'].'" src="http://127.0.0.1/Gileco/wp-content/themes/multinews/images/chart.png"></a></td>';/*for popup chart*/

ویرایش شده در توسط imanfakhar
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن بهتره بجای


http://127.0.0.1/Gileco/wp-content/themes/multinews/

هم از


'.get_bloginfo('template_directory').'

استفاده کنید که بعد از انتقال به هاست دوباره لازم نباشه کدها را ویرایش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سپاس فراوان از استاد عزیز مشکل بنده کلا برطرف شد

بابت اسپم دادن بنده رو عفو بفرمایید

ویرایش شده در توسط Nemesis
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .