lvlr.ava

مشکل اجرا نشدن تگ بادی برای قالب اختصاصی برگه

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم .

بنده یک قالب برای وردپرس طراحی کردم که روی لوکال هاست بخوبی کار میکنه ، اما روی هاست برگه ای که برای صفحه ی نخست انتخاب شده تگ بادی اجرا نمیشه روی چندتا هاستم چک کردم مشکل از قالبه کد قالبو براتون میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید .

آدرس سایت http://aliahmadianmusic.com


<?php
/*
Template Name: main
*/
?>

<?php get_header('main'); ?>
<body>
<main class="bg-main">


<div class="up arrow invisible"></div>
<div class="label label-up label-first">HOme</div>
<div class="label label-up label-second-1">BIo</div>
<div class="down arrow"></div>
<div class="label label-down label-second-2">BIo</div>
<div class="label label-down label-third">COntact</div>
<ul class="nav">
<li><a href="#one" id="menu-1" class="inactive">HOme</a>
<div></div>
</li>
<li><a href="#two" id="menu-2" class="inactive">BIo</a>
<div></div>
</li>
<li><a href="#three" id="menu-3" class="inactive">COntact</a>
<div></div>
</li>
</ul>
<section class="base" id="one">
<article class="content">
<nav class="menu">
<input type="checkbox" href="#" class="menu-open" name="menu-open" id="menu-open"/>
<label class="menu-open-button" for="menu-open">
<span class="hamburger hamburger-1"></span>
<span class="hamburger hamburger-2"></span>
<span class="hamburger hamburger-3"></span>
</label>

<a href="http://aliahmadianmusic.com/category/music" class="menu-item"> MUsic</a>
<a href="http://aliahmadianmusic.com/category/video" class="menu-item"> VIdeo </a>
<a href="http://aliahmadianmusic.com/category/consert" class="menu-item"> COnsert</a>
<a href="http://aliahmadianmusic.com/category/new-track" class="menu-item"> NEw</a>

</nav>

<!-- filters -->
<svg xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1">
<defs>
<filter id="shadowed-goo">

<feGaussianBlur in="SourceGraphic" result="blur" stdDeviation="10" />
<feColorMatrix in="blur" mode="matrix" values="1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 18 -7" result="goo" />
<feGaussianBlur in="goo" stdDeviation="3" result="shadow" />
<feColorMatrix in="shadow" mode="matrix" values="0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 -0.2" result="shadow" />
<feOffset in="shadow" dx="1" dy="1" result="shadow" />
<feComposite in2="shadow" in="goo" result="goo" />
<feComposite in2="goo" in="SourceGraphic" result="mix" />
</filter>
<filter id="goo">
<feGaussianBlur in="SourceGraphic" result="blur" stdDeviation="10" />
<feColorMatrix in="blur" mode="matrix" values="1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 18 -7" result="goo" />
<feComposite in2="goo" in="SourceGraphic" result="mix" />
</filter>
</defs>
</svg>

</article>
</section>
<?php
$my_query = new WP_Query('showposts=1&cat=5');
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<section class="base" id="two">
<article class="content">
<p class="law">
<?php the_content(); ?>
</p>
</article>
</section>
<?php endwhile; ?>

<section class="base" id="three">
<article class="content">
<p style=" text-align: center ;" >
INFO @ ALIAHMADIANMUSIC . Com
</p>
</article>
</section>




</main>
<footer>

<p>
Desing by <a href="http://mehraraweb.ir"> MEhrAra WEb </a>
</p>
</footer>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/scroll.js"></script>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز به قول خودتون قالب سالمه . نمونه آنلاین بدین بررسی بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما پارامتر main رو از کجا به تابع get_header اضافه کردید؟

یعنی فایلی با نام header-main.php دارید؟

اگر ندارید از تابعتون حذفش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما پارامتر main رو از کجا به تابع get_header اضافه کردید؟

یعنی فایلی با نام header-main.php دارید؟

اگر ندارید از تابعتون حذفش کنید

بله دارم جناب فخار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ینکی که گذاشتید که سالمه لینک صفحه مشکلدار رو بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ینکی که گذاشتید که سالمه لینک صفحه مشکلدار رو بگذارید

جناب فخار همین صفحه اول سایت مشکل داره المان های داخل تگ بادی نمایش داده نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب فخار همین صفحه اول سایت مشکل داره المان های داخل تگ بادی نمایش داده نمیشه

حل شد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .