• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Farid

فرم ورود به حساب کاربری

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه فرم طراحی کردم که میخوام بذارم یه گوشه ی سایت و کاربرا از اونجا وارد شن . الان html کد به صورت زیر هست . میخوام دوستان راهنمایی کنن تا این فرم کار بده . یه دکمه برای ورود هست و یکی هم برای عضویت


<form class="form-2">
<h1><span class="log-in">با نام خود وارد شده </span> یا <span class="sign-up">عضو شوید</span></h1>
<p class="float">
<label for="login"><i class="icon-user"></i>نام کاربری</label>
<input type="text" name="login" placeholder="نام کاربری ...">
</p>
<p class="float">
<label for="password"><i class="icon-lock"></i>رمز عبور</label>
<input type="password" name="password" placeholder="رمز عبور ..." class="showpassword">
</p>
<p class="clearfix">
<a href="#" class="log-twitter">ثبت نام</a>
<input type="submit" name="submit" value="ورود">
</p>
</form>​​

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نمونه کاربردی !

<?php if (!(current_user_can('level_0'))){ ?>

<h2>ورود</h2>

<form action="<?php echo get_option('home'); ?>/wp-login.php" method="post">

<input type="text" name="log" id="log" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="20" />

<input type="password" name="pwd" id="pwd" size="20" />

<input type="submit" name="submit" value="Send" class="button" />

<p>

<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" />مرا به خاطر بسپار</label>

<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>" />

</p>

</form>

<a href="<?php echo get_option('home'); ?>/wp-login.php?action=lostpassword">بازیابی رمز ورود</a>

<?php } else { ?>

<h2>خروج</h2>

<a href="<?php echo wp_logout_url(urlencode($_SERVER['REQUEST_URI'])); ?>">خروج</a><br />

<a href="http://XXX/wp-admin/">پیشخوان</a>

<?php }?>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون . طبق کدی که دادید ستش کردم :)

** فقط تنها مورد اینه که وقتی کاربر وارد میشه باید شکل فرم عوض شه دیگه . مثلا دکمه ی ورود به خروج تغییر پیدا کنه . اینو چجوری درست کنم ؟

میشه یه لطف هم بکنید یه نمونه هم برای عضویت بدید

ویرایش شده در توسط f.gh1372
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اگه میشه نقش این تیکه از کد رو هم توضیح بدید ، من وقتی میذارمش ارور میده و صفحه دیگه لود نمیشه


<?php if (!(current_user_can('level_0'))){ ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این پست رو مطالعه کنید.
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

NESTED من كد شما را در ابزاركم گذاشتم ولي چندتا مشكل داره خودتون نگاه كنيد

4blogers.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین فرم در سایدبارتون هست؟

منکه مشکلی ندیدم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین فرم در سایدبارتون هست؟

منکه مشکلی ندیدم.

اين پلاگينش هست

حالا هردو كد را قرار دادم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر دو كد مشكل داره!

وقتي اطلاعات را وارد ميكنم و وارد ميشم،بازهم نوشته نام كاربري و رمز عبور خودتان را وارد كنيد!درصورتي كه بايد بنويسه خروج!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما دقیقا همون کد رو تست کردید چون اون کدها درست هست و خودم در سایتی استفاده کردم. مشکلی نداشتن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کدها رو من تست کردم و الان داره کار میکنه ... درست هستند . bioschool.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری