Mehrdad Yousefi

مشکل در ارسال پست

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من طراحی قالبم رو به اتمام رسوندم منتها هنگام ارسال نوشته بعد از اینکه روی دکمه انتشار کلیک میکنم با یک صفحه سفید رنگ روبرو میشم . چندین بار کدنویسی و جداسازی رو انجام دادم ولی درست نشد که نشد . فقط با قالب من مشکل داره ، چون وقتی از سایت خارج میشم و دوباره وارد قسمت لاگین وردپرس بشم صفحه سفید میاد جتی اجازه ذخیره اطلاعات هم نمیده کلا هرکاری میخوام انجام بدم با صفحه سفید مواجه میشم . با قالب های پیشفرض مشکلی نداره حتی یکی از دوستانم یه قالب طراحی کرده که با اون تست کردم هیچ مشکلی وجود نداره . فقط و فقط با قالب من مشکل داره . خواهشا یکی کمک کنه بدجوری گیر کردم . با سپاس

post-4132-0-75401600-1447886091_thumb.pn

ویرایش شده در توسط Mehrdad Yousefi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون رو پنل دایرکت ادمینه؟ پنل دایرکت ادمینه ارور لوگهای درستی نداره اگر روی دایرکت ادمینید قالبتون رو به لوکال منتقل کنید و صفحه مشکل دار رو باز کنید تا ارور صفحه نمایش داده بشه

ارور که مشخص شد کپیش نید اینجا تا بررسی بشه (به نظرتون از دیدن عکس یک صفحه سفید می شه به کسی کمک کرد؟)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سایتتون رو پنل دایرکت ادمینه؟ پنل دایرکت ادمینه ارور لوگهای درستی نداره اگر روی دایرکت ادمینید قالبتون رو به لوکال منتقل کنید و صفحه مشکل دار رو باز کنید تا ارور صفحه نمایش داده بشه

ارور که مشخص شد کپیش نید اینجا تا بررسی بشه (به نظرتون از دیدن عکس یک صفحه سفید می شه به کسی کمک کرد؟)

سلام جناب آقاي فخار ، خدمتتون عرض كنم كه خير پنل من cpanel هستش . يكبار توي فانكشن خطا داد كه رفع شد و مابقي كدهاي html اصلاح و چندين بار بازبيني شد . البته داخل فايل فانكشن فقط كدهاي تصاوير شاخص و يه تابع براي فارسي سازي اعداد قرارداره كه اون رو هم پاك كردم ولي باز موقع ارسال پست صفحه سفيد ميشه و تمام دسترسي من به وردپرس قطع ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سی پنل هستید فایل error.log رو توی روت سایتتون باز کنید و چند خط آخرش رو کپی کنید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سی پنل هستید فایل error.log رو توی روت سایتتون باز کنید و چند خط آخرش رو کپی کنید اینجا

با عرض سلام مجدد خدمت شما


line 966
[18-Nov-2015 12:45:53 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 967
[18-Nov-2015 12:45:53 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 968
[18-Nov-2015 12:45:53 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 971
[18-Nov-2015 12:45:53 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 972
[18-Nov-2015 12:45:53 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 973
[18-Nov-2015 12:45:53 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 974
[18-Nov-2015 12:45:53 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1207
[18-Nov-2015 12:45:54 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-login.php on line 431
[18-Nov-2015 12:45:54 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-login.php on line 444
[19-Nov-2015 02:01:28 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall2/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
[19-Nov-2015 08:04:13 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall2/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-includes/functions.php on line 1230
[19-Nov-2015 08:04:20 Asia/Tehran] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mihanwor/public_html/wp-content/themes/wpmall2/functions.php:37) in /home/mihanwor/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1207

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل functions.php قالبتون فارسی نویسی کردید؟

اگر آره که مشکل از اونه فارسی ها را حذف کنید و تست کنید در غیر اینصورت فایل رو بگذارید اینجا تا چک بشه

یا کد خط 37 فایل رو بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل functions.php قالبتون فارسی نویسی کردید؟

اگر آره که مشکل از اونه فارسی ها را حذف کنید و تست کنید در غیر اینصورت فایل رو بگذارید اینجا تا چک بشه

یا کد خط 37 فایل رو بگذارید

در فایل فانکشن بله این مورد


function register_my_menus() {
register_nav_menus(
array(
'header-menu' => "منوی بالا",
'footer-menu' => "منوی فوتر"
)
);
}
add_action( 'init', 'register_my_menus' );

و این مورد که مربوط به فارسی کردن اعداد هستش چون با بسته وردپرس پارسی wp-parsidate فارسی نمیشن اعداد


/* Convert English Numbers to Persian - By www.iliana.ir */
function iliana_adding_scripts() {
wp_register_script('persianumber', get_template_directory_uri() . '/js/persianumber.js', array('jquery'),'۱,۰', true);
wp_enqueue_script('persianumber');
}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'iliana_adding_scripts' );

function fa_digits($text){
$persian_digits = array('۰','۱','۲','۳','۴','۵','۶','۷','۸','۹');
$english_digits = array('0','1','2','3','4','5','6','7','8','9');
$text = str_replace($english_digits, $persian_digits, $text);
return $text;
}

نوشته فارسی دارن . من الان وقتی تمام کدهای داخل فانکشن رو پاک میکنم همه چیز درست میشه ولی وقتی مجدد کدهارو میذارم باز به هم میریزه . به نظرتون مشکل از این فارسی نوشتن هستش؟

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول از همه کدهای فارسی کردن اعداد رو بردارید با تیکدار کردن گزینه های مربوط به فارسی سازی اعداد تو بسته پارسی ساز این کار انجام می شه

دوم اینکه ترجیحا کدهای فارسی فایل functions.php را انگلیسی کنید و از طریق فایل زبان فارسی سازیشون کنید

اگر خواستید مستفقیما فارسی رو در functions.php استفاده کنید فایل رو باید در برنامه ای مثل ++notepad باز کنید و انکدیگنش رو کانورت کنید به utf8 without BOM

سوم هم اینکه کدهاتون نباید به اینصورت باشند


<?php
...
?>
<?php
..
?>

و باید به این صورت اصلاح بشند


<?php
...
...
?>

یعنی تگ php بی دلیل وسط فایل بسته و مجددا باز نشده باشه

این سه مورد رو انجام بدید و تست بگیرید اگر مشکل باقی بود همراه با آخرین خط (جدیدترین لوگ) error.log اعلام کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اول از همه کدهای فارسی کردن اعداد رو بردارید با تیکدار کردن گزینه های مربوط به فارسی سازی اعداد تو بسته پارسی ساز این کار انجام می شه

دوم اینکه ترجیحا کدهای فارسی فایل functions.php را انگلیسی کنید و از طریق فایل زبان فارسی سازیشون کنید

اگر خواستید مستفقیما فارسی رو در functions.php استفاده کنید فایل رو باید در برنامه ای مثل ++notepad باز کنید و انکدیگنش رو کانورت کنید به utf8 without BOM

سوم هم اینکه کدهاتون نباید به اینصورت باشند


<?php
...
?>
<?php
..
?>

و باید به این صورت اصلاح بشند


<?php
...
...
?>

یعنی تگ php بی دلیل وسط فایل بسته و مجددا باز نشده باشه

این سه مورد رو انجام بدید و تست بگیرید اگر مشکل باقی بود همراه با آخرین خط (جدیدترین لوگ) error.log اعلام کنید

سلام جناب آقای فخار خیلی ممنون از اینکه پاسخ سوالاتم رو میدین

الان تمام مشکلات حل شده ولی یک مشکل هست در داخل فایل فانکشن من کدهای فانکشن رو به اینصورت نوشتم


<?php
function register_my_menus() {
register_nav_menus(
array(
'header-menu' => "top-menu",
'footer-menu' => "footer-menu"
)
);
}
add_action( 'init', 'register_my_menus' );


/* Begin Thumbnails */
if (function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
}
/* End Thumbnails */
?>

در این حالت باز با صفحه سفید مواجه میشم برای همین کدهارو به اینصورت تغییر دادم


<?php
function register_my_menus() {
register_nav_menus(
array(
'header-menu' => "top-menu",
'footer-menu' => "footer-menu"
)
);
}
add_action( 'init', 'register_my_menus' );
?>
<?php
/* Begin Thumbnails */
if (function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
}
/* End Thumbnails */
?>

ولی باز با صفحه سفید رنگ مواحه میشم . توی فایل error.log هم مشکلی مشاهده نشد جز یکی که رفع شد . حالا این مشکل زمانی رفع میشه که من تمام کدهای فانکشن رو پاک میکنم و فایل فانکشن خالی هستش قالب خیلی خوب و راحت و بدون مشکل کار میکنه ولی به محض اینکه کدهای تصاویر بندانگشتی و یا register کردن منو رو اضافه میکنم باز با صفحه سفید مواجه میشم . به نظرتون مشکل این برای چیه

پ.ن :» کدهای داخل فانکشن به زبان انگلیسی هستش

اگر کدهای صحیح این دوتا رو دارین اگه مرحمت بفرمایید من واقعا ممنونتون میشم

ویرایش شده در توسط Mehrdad Yousefi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تابعتون اشتباهه


if !function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
}

درستش


<?php
function register_my_menus() {
register_nav_menus(
array(
'header-menu' => "top-menu",
'footer-menu' => "footer-menu"
)
);
}
add_action( 'init', 'register_my_menus' );
if (!function_exists('fakhar_theme_support')) {
function fakhar_theme_support() {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
}
add_action( 'after_setup_theme', 'fakhar_theme_support' );
}
?>

دقت کنید هیچ کارکتری حتی اسپیس هم نباید قبل و بعدش باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تابعتون اشتباهه


if !function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
}

درستش


<?php
function register_my_menus() {
register_nav_menus(
array(
'header-menu' => "top-menu",
'footer-menu' => "footer-menu"
)
);
}
add_action( 'init', 'register_my_menus' );
if (!function_exists('fakhar_theme_support')) {
function fakhar_theme_support() {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
}
add_action( 'after_setup_theme', 'fakhar_theme_support' );
}
?>

دقت کنید هیچ کارکتری حتی اسپیس هم نباید قبل و بعدش باشه

قالب درست شد خیلی خیلی از لطف و محبتتون سپاسگذارم ازتون انشاالله در تمام مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشید . یا حق

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط mahnaz20
      با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
      دیروز هنگام آپدیت افزونه ووکامرس مشکلی در بروزرسانی بوجود آمد و سایتم بالا نیومد مجبور شدم برم از هاست فایل maintance را پاک کنم و سایت بالا اومد .
      ولی تنظیمات پیکربندی گواهینامه ssl بهم ریخته و وقتی آدرس سایتم را میزنم مرورگر اخطار میده که این سایت امن نیست و سایت باز نمیشه. بجای آیکون سبز رنگ هم آیکون اخطار قرمز کنار url نشان میده.
      لطفا کمک کنید این مشکل را برطرف کنم. ممنونم
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....
      میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟
       اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟
      خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من میخوام صفحه جزییات محصول رو در ووکامرس سفارشی سازی کنم. تا حدودی موفق شدم ولی افزونه تخصصی برای اینکار هست؟
      و سوال مهم هم اینه که مکان دکمه افزودن به سبد خرید رو میخوام تغییر بدم. میشه راهنماییم کنین؟ به کد هم خیلی مسلط نیستم
      ممنون♥