Haftir

اضافه کردن آجاکس به صفحه ی اصلی

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

از اونجایی که صفحه ی اصلی سایتم سنگینه می خوام یه قابلیت آجاکس بهش اضافه کنم ، یعنی نیمی یا یک سوم از صفحه ی اصلی به نمایش در بیاد و در انتهای اون یه دکمه قرار بدم مثلا "ادامه ی مطالب" که با کلیک روی اون ادامه ی صفحه لود بشه و بالا بیاد / آیا امکانش هست و اگه آره لطف راهنماییم کنید خیلی مهمه / ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله میشه:


http://www.infinite-scroll.com/
http://wordpress.org/extend/plugins/infinite-scroll/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی ی توضیح مختصر در مورد شیوه کار این افزونه میدید. طرز استفاده و کدی که باید تو قالب بکار بگیرم چیه / ممنون میشم ی آموزش در این مورد قرار بدید تا هم من استفاده کنم هم دوستان دیگه :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://wordpress.org/extend/plugins/infinite-scroll/installation/
http://www.infinite-scroll.com/installation/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه بهش یه خاصیت داد که مثلا از ی جایی به بعد وقتی پایین تر میاییم ادامه قالب رو نشون بده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر همچین امکانی در افزونه های اینچنینی نیست. فقط با اسکرول به پایین و انتهای کار عملیات انجام میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر همچین امکانی در افزونه های اینچنینی نیست. فقط با اسکرول به پایین و انتهای کار عملیات انجام میشه.

آقا مرتضی برای همین کاری که گفتید باید چیکار کنم ؟

چه تنظیمی یا چه کدی رو باید تو قالب قرار بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدم؟ افزونه ایی که دادم؟ یا کاری که شما میخوای؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم افزونه ایه که معرفی کردیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نوشته زیر در صفحه آموزش نصب توجه کنید:

CSS Selector Setup

بعد طبق اون توضیحات، باید div های پوسته تون رو ست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای بابا آقا مرتضی 200 بار مرور کردم هیچی دستگیرم نشد. داری به ی مبتدی کمک میکنی تازه دارم راه میوفتم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در عکس پیوست علامت زدم.

post-1-0-61222300-1353693909_thumb.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مرتضی جان متوجه ام کدوم قسمت می گی / فقط نمیدونم چطور این خاصیت رو به قالب بدم / چه کدی یا شرت کدی رو اضافه کنم ؟

ویرایش شده در توسط Haftir
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی افزونه بخش تنطیمات داره؟ اونجا جایی برای وارد کردن اسم یا آی دی داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم ی همچین چیزی باشه براتون از صفحه ی تنظیمات عکس میذارم

post-927-0-16780200-1353828133_thumb.gif

post-927-0-25556700-1353828138_thumb.gif

post-927-0-50908100-1353828144_thumb.gif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی عکس آخر که بخش selectors هست باید آی دی کلاس رو ست کنید.

که این آی دی یا کلاسهای مربوط هست به بخشهایی که در آموزش رنگی شده و باید در پوسته شما وجود داشته باشه. اگر ندارید اضافه کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون اینه که ی div بسازم و براش کلاسی رو تعریف کنم که تو افزونه تعریف کردم ؟ بعد تو قالب قرار بدم و وقتی قالب پایین تر از اون div اومد ادامه اش لود بشه ؟

گیج شدم یکم ساده تر و اگه زحمتی نیست با مثال توضیح بدید ممنون .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به عکس پست 12 دوباره نگاه کنید.

یک لیوت فرضی از پوسته قرار داده شده.

همچنین بخشهایی که برای کار افزونه لازم هست هم رنگی شده.

یعنی پوسته شما باید اون بخشها رو داشته باشه و اگر نداره باید اضافه کنید.

وقتی همه بخشها وجود داشت حالا باید بیاید طبق همون عکس اسم آی یدی یا کلاس اون div ها رو در افزونه قرار بدید.

دیگه خیلی ساده گفتم....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟