mostafa3637

ایجاد دسته بندی مثل سایت های موزیک

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید

من دارم یه قالب موزیک طراحی میکنم که چهار تا دسته اصلی به اسم های Music , Video , Album , Artist داره میخام اسم هر خواننده زیر مجموعه همه اینا بشه تا بتونم بعدا تو هر دسته بندی بصورت جداگانه نمایششون بدم.مثلا وقتی از منو آلبوم یا موزیک یا ویدیو یا آرتیست و انتخاب کردم شادمهر تو همشون باشه.

و سوال بعدی اینکه چجوری میتونم یه آرشیو از اسامی خواننده ها ایجاد کنم به عنوان مثال تو دسته ای با نام A تموم خواننده هایی که اسمشون با A شروع میشه نمایش داده بشه.مثل بیشتر سایتای موزیک.

خواهش میکنم کمک کنید چند روزه درگیرم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید

من دارم یه قالب موزیک طراحی میکنم که چهار تا دسته اصلی به اسم های Music , Video , Album , Artist داره میخام اسم هر خواننده زیر مجموعه همه اینا بشه تا بتونم بعدا تو هر دسته بندی بصورت جداگانه نمایششون بدم.مثلا وقتی از منو آلبوم یا موزیک یا ویدیو یا آرتیست و انتخاب کردم شادمهر تو همشون باشه.

و سوال بعدی اینکه چجوری میتونم یه آرشیو از اسامی خواننده ها ایجاد کنم به عنوان مثال تو دسته ای با نام A تموم خواننده هایی که اسمشون با A شروع میشه نمایش داده بشه.مثل بیشتر سایتای موزیک.

خواهش میکنم کمک کنید چند روزه درگیرم

با تشکر

شما یک منوی dropdown میخوان با 4 آیتم که خاصیت باز شدن یا پایین افتادنی داره ؟

در مورد ساختن آرشیو اسامی خوب دستی میتونی اینکارو کنی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختار کلی میتونه همچین چیزی باشه ، این کد تا یه جاهایی از کار رو انجام داده که باید تکمیل بشه و متاسفانه من خودم وقت نمیکنم ، امیدوارم به کارتون بیاد ، اگه تکمیلش کردید بذارید تا بقیه هم استفاده کنند.


<?php
function get_category_by_letter($letter ){
$args=array(
'orderby' => 'name',
'order' => 'ASC',
'parent' => 1, // dasteye madar ra inja vared konid
'hide_empty' => 0);
$categories=get_categories($args);
foreach($categories as $category) {
$catname = $category->name;
$first_letter = mb_substr(strip_tags($catname), 0 , 1);
if( $first_letter != $letter ) continue;
else{
$cats[] = $category;
}
}

return $cats;
}
$alphabetes = array('آ','ا','ب','پ','ت','ث','ج','چ','ح','خ','د','ذ','ر','ز','ژ','س','ش','ص','ض','ط','ظ','ع','غ','ف','ق','ک','گ','ل','م','ن','و','ه','ی','0','1','2','3','4','5','6','7','8','9','A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T','U','V','W','X','Y','Z');
foreach( $alphabetes as $letter ) {
var_dump( get_category_by_letter( $letter ) );
}

اگه کمک نیاز داشتید من در خدمتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بهتره ار پست تایپ استفاده کنید !

مدیریت مطالب راحت تره

ویرایش شده در توسط دانیال
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختار کلی میتونه همچین چیزی باشه ، این کد تا یه جاهایی از کار رو انجام داده که باید تکمیل بشه و متاسفانه من خودم وقت نمیکنم ، امیدوارم به کارتون بیاد ، اگه تکمیلش کردید بذارید تا بقیه هم استفاده کنند.


<?php
function get_category_by_letter($letter ){
$args=array(
'orderby' => 'name',
'order' => 'ASC',
'parent' => 1, // dasteye madar ra inja vared konid
'hide_empty' => 0);
$categories=get_categories($args);
foreach($categories as $category) {
$catname = $category->name;
$first_letter = mb_substr(strip_tags($catname), 0 , 1);
if( $first_letter != $letter ) continue;
else{
$cats[] = $category;
}
}

return $cats;
}
$alphabetes = array('آ','ا','ب','پ','ت','ث','ج','چ','ح','خ','د','ذ','ر','ز','ژ','س','ش','ص','ض','ط','ظ','ع','غ','ف','ق','ک','گ','ل','م','ن','و','ه','ی','0','1','2','3','4','5','6','7','8','9','A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T','U','V','W','X','Y','Z');
foreach( $alphabetes as $letter ) {
var_dump( get_category_by_letter( $letter ) );
}

اگه کمک نیاز داشتید من در خدمتم

خیلی ممنون از راهنمایی تون مشکل من اینه که به جای دسته ها از یرچسب ها برای اسامی خواننده ها استفاده کردم.دسته ها کلا 4 تاست.حالا ممکته اینکارو بتونم روی برچسب ها پیاده کنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله به جای get_categories از get_terms استفاده کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط ayazsaadatpour2
      با سلام خدمت انجمن وردپرس پارسی.
       
      سوالی دارم خدمتتون. اینکه من بخوام تو صفحه index.php سایت خودم چند دسته متفاوتی قرار بدم که پست های هرکدوم با هم متفاوت باشه چه افزونه، کدی، یا تابعی باید وارد کنم که همون استایل قبلی خودش رو هم حفظ کنه؟ ممنون میشم سوال آماتورانمو جواب بدین
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.